2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Anusiak, Ty to masz już dużą córę pewnie jej takie sweterki już nie cieszą
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:wiesz co moja to strojnisa.tego nie tamtego nie.dzis bylismy pod wieczor na zakupach i w pepco i chciałam kupic obiecana bluze i miala wybór z 4 to marudziła i dostała dwie bo ta 2 bardzo nam sie podobała znaczy mi i staremu
Dlatego gdybym miała wybór wolałabym mieć córkę, bo dla dziewczynek jest więcej takich pięknych ubranek.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda super wieści
Agata tez musze kupić obrusy na stół żeby było świątecznie
Martyna to młodziutka jesteś. Macie czas mój robił badania ale chcę żeby powtórzył. Teraz mniej pali papierosów to może jeszcze lepsze wyniki będą. Zrobimy tez w innej klinice.
Teraz oglądam miski fajna ta piosenka blue Cafe -
nick nieaktualnyNo to jestem tutaj
Widziałam dziś jak bije serduszko pani doktor pokazała mi na monitorze, jeju myślałam, że się od razu popłaczę popłakałam się znów, ale chwilkę później.
Wszystko z Bobusiem dobrze, ma już 1,6 cm, więc podrósł od ostatniej wizyty. Mam założoną kartę ciąży, nie mam jeszcze terminu wyznaczonego dokładnie, jedynie ten który wynika z ostatniej @, czyli 17/07/2019.
Dostałam kolejne skierowania na badania krwi i tak dalej. USG ciąży mam 07/01/2019 o 15.20, więc to Szczęśliwa Mamo możesz mi wpisać na pierwszej stronie.
Mega się cieszę, od razu taki spokój w głowie19ewelaaa89, Vella83, werni, RudaMaruda25, Frida91, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
My przed ciąża to też normalnie seksilismy się jak króliki xD za to teraz jakoś mi się nie chce za bardzo..
Ancyskowa to możesz sobie stopkę zaktualizować heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 22:20
Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ancyskowa super wiadomość
Vella klikasz na ktorys suwaczek dziewczyn lub na necie szukasz i w ustawieniach wklejasz może i ja jakiś wkleję hmWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 23:48
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:My przed ciąża to też normalnie seksilismy się jak króliki xD za to teraz jakoś mi się nie chce za bardzo..
Ancyskowa to możesz sobie stopkę zaktualizować hehe
Może raz na 2-3 tyg się zdarzy ale tylko dlatego że ja się zgodzę xD19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVella83 wrote:Dziewczyny jak wrzucacie suwaczki na wasz profil?
Chyba że nie wiesz skad wziac suwaczek to wtedy wchodzisz na google wpisujesz sobie suwaczki i tam wybierasz jaki chcesz -tworzysz kopiujesz link i wrzucasz tak jak wyzej podałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 06:59