X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona! Ja mam zamiar tak samo robić! Z resztą teraz też tak robiłam, ale że zbliżał mi się termin zabiegu i były ostatnie szansy na uniknięcie to mierzyłam temperaturę.
    Z resztą ja poznaje dni płodne, że i ochota większa :D

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz już zapisałam i za parę dni wg kalendarza będą dni plodne-czuje się jakbym miała pierwszy raz uprawiać sex.. Heh a w sumie można to zrobić tak jak zwykle i też będzie dobrze:)

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam opór do powrotu do seksu po zabiegu, ostatnio po zabiegu też podchodziliśmy do tego tematu jak do jeża, bo niby ja czuję, że już spoko, a tu jednak strach, że coś będzie nie tak... no i rany w takich miejscach też odbierają uroku.

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Anusiak, Ty to masz już dużą córę :D pewnie jej takie sweterki już nie cieszą
    wiesz co moja to strojnisa.tego nie tamtego nie.dzis bylismy pod wieczor na zakupach i w pepco i chciałam kupic obiecana bluze i miala wybór z 4 to marudziła i dostała dwie bo ta 2 bardzo nam sie podobała znaczy mi i staremu

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    wiesz co moja to strojnisa.tego nie tamtego nie.dzis bylismy pod wieczor na zakupach i w pepco i chciałam kupic obiecana bluze i miala wybór z 4 to marudziła i dostała dwie bo ta 2 bardzo nam sie podobała znaczy mi i staremu

Dlatego gdybym miała wybór wolałabym mieć córkę, bo dla dziewczynek jest więcej takich pięknych ubranek.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem po laparoskopii, miałam ją w maju.. I obawy wynikają też z tego muszę powiedzieć..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po laparoskopii czuję sie już mega, chociaż minęły niecałe 2 tyg., po laparotomii był problem.. 2 miesiące seksu zero, frustracja ogromna i takie niby próbowanie, a nie do końca i seks był nie boję się tego powiedzieć - słaby.

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już śladu nie ma Oprócz dwóch małych śladów w okolicach bikini ale na wypisie: możliwe początki endometriozy:///i moja gin powiedziała że albo hormony albo tak jak myślę ciąża a potem hormony bo się tego nie cofnie..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie w takich sytuacjach lekarze polecają ciążę im szybciej tym lepiej jeśli się chce. Dlatego ja może bym jeszcze pozwlekała, ale wiedząc, że czas mi tyka to się w miarę mi śpieszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Dziewczyny, czy wy w okolicach dni plodnych przytulalyscie się kiedy chcialyscie, czy, w jakimś "systemie? "żeby było skuteczniej?
    Rypanko dzień w dzień haha a nawet zdarzało się 2 razy dziennie xD

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    :)))efekty sa:p

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda super wieści :)

Agata tez musze kupić obrusy na stół żeby było świątecznie :)

Martyna to młodziutka jesteś. Macie czas :) mój robił badania ale chcę żeby powtórzył. Teraz mniej pali papierosów to może jeszcze lepsze wyniki będą. Zrobimy tez w innej klinice.

Teraz oglądam miski :) fajna ta piosenka blue Cafe :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jestem tutaj :)

Widziałam dziś jak bije serduszko <3 pani doktor pokazała mi na monitorze, jeju myślałam, że się od razu popłaczę :) popłakałam się znów, ale chwilkę później.
    Wszystko z Bobusiem dobrze, ma już 1,6 cm, więc podrósł od ostatniej wizyty. Mam założoną kartę ciąży, nie mam jeszcze terminu wyznaczonego dokładnie, jedynie ten który wynika z ostatniej @, czyli 17/07/2019. :)
    Dostałam kolejne skierowania na badania krwi i tak dalej. USG ciąży mam 07/01/2019 o 15.20, więc to Szczęśliwa Mamo możesz mi wpisać na pierwszej stronie.
    Mega się cieszę, od razu taki spokój w głowie <3

19ewelaaa89, Vella83, werni, RudaMaruda25, Frida91, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My przed ciąża to też normalnie seksilismy się jak króliki xD za to teraz jakoś mi się nie chce za bardzo..

Ancyskowa to możesz sobie stopkę zaktualizować hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 22:20

Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    My przed ciąża to też normalnie seksilismy się jak króliki xD za to teraz jakoś mi się nie chce za bardzo..

Masz rację, już to robię :)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:

To mi się podoba i przkonuje :D

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wrzucacie suwaczki na wasz profil?

Kattii lubi tę wiadomość

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa super wiadomość :)

Vella klikasz na ktorys suwaczek dziewczyn lub na necie szukasz i w ustawieniach wklejasz :) może i ja jakiś wkleję hm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 23:48

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:

Mi też teraz się nie chce .. mój nie naciska chyba rozumie.
    Może raz na 2-3 tyg się zdarzy ale tylko dlatego że ja się zgodzę xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Dziewczyny jak wrzucacie suwaczki na wasz profil?
    Ustawienia - społecznosc i na dole masz taką ramkę -Twój podpis na Forum: tam wklejasz link i zapisujesz ;)
    Chyba że nie wiesz skad wziac suwaczek to wtedy wchodzisz na google wpisujesz sobie suwaczki i tam wybierasz jaki chcesz -tworzysz kopiujesz link i wrzucasz tak jak wyzej podałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 06:59

‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ