2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiii ja z tobą chętnie popisze i uwierz mi ze ten dzień MI TEŻ xD się cholernie wlecze hahaha. Szaro buro spać sie chce i w ogóle jakąś taką słaba dziś jestem i do dupy.. A wlecze mi sie może też dlatego że jutro wizyta?! Troche stresa mam, bo to badanie pod kątem wykluczenia różnych chorób maleństwa.. Mam nadzieje ze jest zdrowe, reszta nie ma znaczenia, chodzi mi o płeć, już teraz to mi bez różnicy a na obiad zjedlismy ogórkowa z wczoraj i na drugie schabowe z ziemniaczkami i surówka z marchewki i jabłka.
Kattii lubi tę wiadomość
-
Ja pier *** hahahahahahaha Kattii i love you. ♡
Poprawilas mi humor na maksa wariatko.
Ja tez ja tez i ja i ja .
Co do przedstawienia to tez uwazam ze jako tlo bedzie robil , co innego niestety.
Ja pisalam wczesniej ze mam schab w kormie czy czyms takim z ryzem .
Szczesliwa ciesze sie ze Ci lepiej kochana .
Zjedlismy sniadanko , kawke wypilam ale chuba czas na druga juz. Chlopaki poszli na ogrod ciac krzewy bo nam rozdupczyl sie krzak i spadl z plotu ... wisi tak nie ladnie .
A pozniej maz silownia , ja ogarne pranko i idziemy na spacerek. Zimno ale slinecznie na ta vhwile na szczescie .Kattii lubi tę wiadomość
-
No wypoczne wypoczne bardzo . az doczekac sie nie mozemy nart w zakopcu a pozniej oceanu cieplego i zabawy bez obowiazkow chociaz tydzien haha
Co di staran to nie ma opcji zebym zaszla w pierwszym cyklu bo to rzadkosc dokladnie ale gdyby cos sie pochrzanilo i sie udalo ? Hahahaha hit sezonu by byl . Dobrze ze mam leki na pierwsze 2 badz 3 miesiace staran tylko boje sie bo raz po nicj zaszlam i poronilam rowniez . Duze prawdopodobienstwo jest poronienia po nich bo yo nie naturalne zajscie ale jednak rodza zdrowe dzieci tez po noch wiec ciezko ... nie chce znow straty przezywac jak wtedy potrojnej. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, w 'piękny'deszczowy niedzielny dzień, ja właśnie wróciłam od teściów, bo byłam tam od wczoraj. Jestem niewyspana, bo nigdy tam normalnie nie mogę zasnąć. Ale sobie podrinkowałyśmy z teściową, że mi się wieczorem w głowie ostro kręciło
Kattii, uwielbiam Ciebie czytać! Twoje teksty to mistrzostwo świata, przed chwilą do starego mówię, że jak nie wyniesie śmieci to go zadźgam plastokowym nożem
To dziewczyny jutro trzymanie za was kciuków! Oby się wam dupką nie podwracały i wszystko było widać u maluchów, a przede wszystkim, że wszystko w jak najlepszym porządku!
Szczęśliwa, to super, że już lepiej, ale czasami trzeba się wygadać i od razu podnosi człowieka na duchu
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No przydaloby sie zeby juz znala . Ty masz jeszcze chwile jak cos .
Ja wlasnie pranko wstawilam , czekaja mnie dwa kolejne . Kuzwa orzez te deszcze kurtka menelem mi wali . masakra ...
Kawke druga zrobilam . Dziecko wylatalo sie narazie na ogrodzie i ma juz gile z zimna do pasa . Mroz normalnie jest -
nick nieaktualnyZakręcona, na zdrowie kawką, bo też sobie właśnie zrobiłam najpierw się wykąpałam, nałożyłam maseczkę i takie domowe spa z kawą w ręce
Ej w ogóle dzisiaj w nocy śniło mi się, że bylam na takim masażu w ekskluzywnym spa i mnie masował przystojny pan, przebudziłam się, a to okazało się, że stary mnie klepie po plecach, żebym przestała chrapać, bo zawsze tak mam po alkoholu, że chrapięAg1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii ja z tobą chętnie popisze i uwierz mi ze ten dzień MI TEŻ xD się cholernie wlecze hahaha. Szaro buro spać sie chce i w ogóle jakąś taką słaba dziś jestem i do dupy.. A wlecze mi sie może też dlatego że jutro wizyta?! Troche stresa mam, bo to badanie pod kątem wykluczenia różnych chorób maleństwa.. Mam nadzieje ze jest zdrowe, reszta nie ma znaczenia, chodzi mi o płeć, już teraz to mi bez różnicy a na obiad zjedlismy ogórkowa z wczoraj i na drugie schabowe z ziemniaczkami i surówka z marchewki i jabłka.
JA też się stresuje i JA TEŻ mam szaro i w ogóle JA TEŻ zjadłam obiad xD19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja pier *** hahahahahahaha Kattii i love you. ♡
Poprawilas mi humor na maksa wariatko.
Ja tez ja tez i ja i ja .
Co do przedstawienia to tez uwazam ze jako tlo bedzie robil , co innego niestety.
Ja pisalam wczesniej ze mam schab w kormie czy czyms takim z ryzem .
Szczesliwa ciesze sie ze Ci lepiej kochana .
Zjedlismy sniadanko , kawke wypilam ale chuba czas na druga juz. Chlopaki poszli na ogrod ciac krzewy bo nam rozdupczyl sie krzak i spadl z plotu ... wisi tak nie ladnie .
A pozniej maz silownia , ja ogarne pranko i idziemy na spacerek. Zimno ale slinecznie na ta vhwile na szczescie .19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii czekaj to jutro masz wizyte tez ?
Ewela bedzie napewno zdrowe jak rydz ♡19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość