2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A co do Harrego Pottera to znam ten " bol " . Wielbie go i ogladalam milion razy kazda czesc i tez jak sie nidze tylko harry zaczyna wvhodzic na ekrany.
ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak więc. Kiedy JA TEŻ mam szaro,słonecznie,deszczowo wolę usiac przy kawce z szufladą czekolady aby móc leżec TEŻ pod kocem i otwierać krok po kroku słuchajac szelestu pazłotka urywajac kostkę czekolady i wsadzic ja do ust. A kiedy przyjdzie mi nagle myśl że gdyby tak chwycic banana i delikatnie sciagać z niego skórkę odchylając każdy płatek delikatnie przeciagajac w dół myślę ŻE JA TEŻ mam problemy o których nie wie nikt bo przecież JA TEŻ chcę być lubiana i mam swiadomość ową o swojej niepoczytalnosci ale przecież JA TEŻ mam prawo miec gorszy dzień...
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii mózg rozjebany... Hahaha xD
Parodka kupe godzin cię nie widziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 14:26
Parodka lubi tę wiadomość
-
Tez jak jesteście w ciazy to sie czujecie gorszymi matkami dla starszych dzieci? (Proszę powiedzcie ze wy tez haha)
Przez to moje gorsze samopoczucie o wiele mniej czasu spedzam z synem, nie mam na nic sily. Wiec do slego samopoczucia dochodzi tez u mnie poczucie winyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 14:23
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Tez jak jesteście w ciazy to sie czujecie gorszymi matkami dla starszych dzieci? (Proszę powiedzcie ze wy tez haha)
Przez to moje gorsze samopoczucie o wiele mniej czasu spedzam z synem, nie mam na nic sily. Wiec do slego samopoczucia dochodzi tez u mnie poczucie winy
Nie martw sie JA TEŻ czuje sie gorszą matką bo ryja non top dre... nie sluchają w ogóle.Parodka lubi tę wiadomość
-
Hahaha ale się uśmiałam. A mój co tak się śmiejesz
Dziolchy dajcie jutro znać z wizyt
Juz się bałam z tym nożem plastikowym heh
Co do Harrego tez go lubię oglądać hm może go włączę hahah
Dziś ostatnia nicka i wolne:)19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, jestem tutaj całkiem nowa, mam już 4-letniego synka, chcemy z mężem, żeby przestał być jedynakiem w 2019 roku. Mam nadzieję, że mogę dołączyć do wątku. Gratuluję wszystkim, którym już udało się zajść w ciążę i trzymam kciuki za resztę (w tym za siebie)!
Vella83, Bardotka# lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRed_Dress
Ja się z tobą witać nie będe - co to ma w ogóle byc ? Metoda kopiuj i wklej ?
Identyczne przywitanie jak i pytanie o dołączenie wkleiłaś na inny wątkek ... nosz kur... bez przesady.
Nawet nie raczyłaś się postarać napisać coś innego... i potem co bys kopiowała te same wiadomosci na każdy wątek...
Mówię Tobie NARA !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 20:49
RudaMaruda25, werni, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość