2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny SYN na 100%
obalam teorię he he
Ale mąż prezent na święta dostanie...
W tej chwili jestem w szoku, bo do końca się łudziłam, że córcia będzie...
Ogólnie z dzidzią wszystko dobrze 260 g waży.
Tylko mam niskoschodzące łożysko i to jest problem w tym momencie...
Muszę się oszczędzać, dużo leżeć.
Luteinę mam dopochwowo i nospę brać jak cokolwiek będzie nie tak.
Teraz jadę na zakupy do galerii.
Mam sobie kupić to co chcę na święta, jako prezent od męża
Super! Gratuluje Mąż ucieszy się napewno obojetnie co by nie wyszło
Tak kup sobie od meża porządny prezent.
Dbaj i odpoczywaj jesli jest taka sytuacja nawet bawiac się z dziecmi można to zorganizować tak aby leżec
Dobrze że masz w razie wu zabezpieczenie jakies.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:No los nam strzelił kaprysa hehe
Ciekawe co u reszty powychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:45
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa gratuluję jeszcze raz! Najważniejsze ze maluszek zdrowo rośnie. Nasze wyobrazenia co do plci mozemy sobie w kieszen wsadzic jak juz sie malenstwo urodzi. Jak je widzimy to nie wyobrazamy sobie zeby mialo nie byc chlopcem/dziewczynka. Ja mialam tak ze pod koniec ciazy zastanawialam sie jak nasz syn bedzie wygladal i nie mogłam go sobie wyobrazic. Jak go zobaczyłam pierwszy raz to wiedzialam ze przecież nie mógłby wygladac inaczej. Moze dziwnie to napisalam i niezrozumiale ale tak u mnie było.
Dbaj o siebie19ewelaaa89, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Emi a ty masz dziś wizyte???
werni lubi tę wiadomość
-
emi_90 wrote:Taak Ewelcia, planowo to miałam mieć za tydzień, ale wczoraj i przedwczoraj brzuch mnie bolał i najpierw zapisałam się na jutro do takiego innego gina żeby zerknął swoim okiem co i jak, a potem jednak stwierdziłam że do środy czekać nie będę i umówiłam się na dziś do tej swojej, akurat jest wtorek więc jedyny dzień w tygodniu kiedy ona przyjmuje. I pomiędzy 16:30 a 17 kazała być Dzisiaj to ja już się lepiej czuję, ale pojadę dla pewności co by się nie stresować potem przez tydzień co to za bóle były.
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
W tej chwili z jednej strony się bardzo cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze. Z drugiej strony no jestem trochę zawiedziona, że nie wymarzona druga córeczka... wiem, że to okropnie brzmi... ale tak czuję w tej chwili... potrzebuję trochę czasu
Eh mam tyle pięknych rzeczy w kartonach dla dziewczynki
Dobra już kończę temat, bo ptaka mu nie urwę
19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa no ja też nie ukrywalam że bardzo chcialam mieć córeczkę (tak chciałam) ale jak zobaczyłam to dzieciątko na usg jak macha rączkami, nóżkami które ma kompletne i w dodatku jest zdrowe, to naprawdę teraz jest mi to obojętne no i jak patrze na swojego synka jak się do mnie przytula i mówi że mnie kocha to myślę sobie ze drugiego takiego synusia mogę mieć jednak synusiowie są chyba serio bardziej mamusini
werni, Parodka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość