2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziś to 12h w pracy. Po niej kupie test i jutro rano sikne
Szczęśliwa_Mama, RudaMaruda25, Frida91, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuku robaczki.
Gratuluje jeszcze raz zdrowych synusiow i coreczek ♡♡
Co do tabletek to Ja w ogole mam zakaz hormonow wiec gumki nam zostaja badz przerywany seks ktory tez 100 % zabezpieczeniem nie jest chociaz u mnie to Ja sama jestem z moimi chorobami zabezpieczeniem hahahahaha.
Ja kiedys do meza mowie ze chce trojke a on ze spierdala do afryki hahahahaha ale Ja wiem ze bedzie chcial kiedys trzecie . Tak kocha dzieci ze bedzie chcial . Narazie napastuje mnie o drugieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To maly pyskol hahaha .
Moj syn mi dzis powiedzial ze chyba jestem niepowazna . On jadl sniadanie przeciez hahahaha . Gnojki male sa niewyjete ♡
Co porabiacie ? Ja herbatke robie nam i czekam na znajoma ma przyjechac niedlugo. Pranko wstawilam drugie a jeszcze jedno mnie czeka . pierwsza milosc ogladam. Chyba machne sobie hybrydy bo pazurki mi sie cholernie lamia w pracySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieciaki to są super!!! Mam chrześniaka, posałam wam ostatnio, że zwrocił mi uwagę, że ubrania to nie prezent i że dobrze, że dokupiłam klocki
Ja leczę kaca po urodzinach mojej mamy, wczoraj miała 50tkę
ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny dam znać napewno
Dzieci sobie poradzą w zyciuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 18:35
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha RudaMaruda nie dziwie sie,ze zamroczona bylas
Powiedzcie mi koedy wreszcie przyjdzie zima albo lato albo cos bardziej okresloneho niz to to...
Mam juz dosc chorobsk... najpierw Kacper->Julia->Maz-> na nowo plus moje zapalenie zatok... glowa mi peknie
RudaMaruda juz bym wolala,zeby mi od wina pekala bo w sumie tak damo mnie boli...
Oj wino taaak miski zasna i wypije zdrowie Brzuchatek a co tam poki mozna trzeba korzystacMoje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny