2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrzyłam prognozę długoterminową i chyba śniegu tej zimy nie będzie he he
Sanek póki co ze strychu nie ściągamy
No ja w szoku jestem, że o 4 myślę. Naprawdę sama siebie nie poznaję
Tylko do 4 dziecka trzeba dwojga jakby nie patrzeć
Dziewczyny jak się wpada?
Ja wczoraj byłam u fryzjerki podciąć włoski, a teraz siedzę z farbą na włosach
Trzeba się ogarnąć na święta he he
Wczoraj tak w ogóle kupiłam sobie 2 sukienki, które przydadzą się na święta, sylwestra, choinkę w przedszkolu itd he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 19:06
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Patrzyłam prognozę długoterminową i chyba śniegu tej zimy nie będzie he he
Sanek póki co ze strychu nie ściągamy
No ja w szoku jestem, że o 4 myślę. Naprawdę sama siebie nie poznaję
Tylko do 4 dziecka trzeba dwojga jakby nie patrzeć
Dziewczyny jak się wpada?
Ja wczoraj byłam u fryzjerki podciąć włoski, a teraz siedzę z farbą na włosach
Trzeba się ogarnąć na święta he he
Wczoraj tak w ogóle kupiłam sobie 2 sukienki, które przydadzą się na święta, sylwestra, choinkę w przedszkolu itd he heSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa szukam sukienki co mogłabym na święta
Ale wiecie co? To będzie zaskoczenie jak zajdę w ciążę. Wczoraj była rodzina u mamy, zszedł temat na dzieci i jedna z moich kuzynek stwierdziła, że ja to będę mieć na pewno późno, bo do nas kompletnie dzieci nie pasują.
Wiadomo, było też pytanie kiedy itp. Ale ja to nie będę nikomu mówić, że się staramy, dopiero jak zaskoczy i zacznie być widać, no chyba że rodzicom wcześniej. Moja macica - moja decyzja.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ja wloski zrobie 27 przed zakopanem . akurat jak przedluze to ladnie ufarbuje calosc . Bede w pelni gotowa hahahaha .
Co do ubioru na swieta sama nie mam pomyslu . Moze zaloze jakas sukieneczke i takie do ud ponczoszkj grusze ladne szare . Zobaczymy . -
nick nieaktualnyJa idę jutro na rzęski i henne brwi z regulacją
Włosy przed świętami, a zastanawiam się nad paznokciami. Mam teraz takie zniszczone, że mi się sypią, łamią i nie wiem czy dać im odpocząć czy zrobić żel. Odrastają ładne, ale te co była na nich hubryda to dramat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bilibili wrote:Karolinams tak swoja droga w zycie weszla ustawa,ze matki z 4 dzieci maja juz emeryture
Wiem wiem,ze to nie o to chodzi ale wiesz lepsze to niz nic
To tak z cyklu „ oooo to teraz 500 plus bedzie...”
Ty mi lepiej kochana powiedz jak to jest z dziećmi pomiędzy którymi jest taka mała różnica wieku jak u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 20:50
-
nick nieaktualnywerni wrote:Dzięki Agatka za wklejenie :*
Dzięki dziewczyny w poniedziałek usg
To ja tu wklejam a ta z Agatką wyjezdza no bezczelna hahaRudaMaruda25, 19ewelaaa89, bilibili, ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość
-
karolinams wybacz to wypaczenie pracuje kadrach
jak jest hmmm raz cudownie raz piekielnie
generalnie jak ktos pyta to odpowiadam " wloska rodzina - z milosci do nienawisci w 2 sekundy"
wydaje mi sie ze to zalezy od charakteru
moj Kacper starsznie jest uczuciowy wiec jak na Jule sie krzyknie czy jakies dziecko jej cos zrobi to broni jej bardzo
ale my bardzo chcielismy taka roznice wieku mala i powiem Ci,ze mimo zee czasem jest ciezko nigdy bym nie zmienila tej decyzji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 21:21
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
Katii oj przepraszam zakręcona przez to wszystko jestem Ty Ty moja heheh uparciuch dzięki Wam zrobiłam ten test ahh
19ewelaaa89, Kattii, RudaMaruda25, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Aurora mi się podoba ale mojemu nie. On chce Paulinka a co do chłopca mi się podoba Szymon Hubert Nataniel:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 21:50