2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Kochane ja tak się wprosiłam ale skoro tu tak pięknie fluidami działają to proszę o pozwolenie na zostanie .
Wszystko zalezy jak leżysz z poczuciem humoru ? Ale tak na serio nie udawanie ?
Bo wiesz my serio potrafimy tu walic tekstami i słowami że nie jedna a praktycznie co druga mogłaby się obrazic...
Wszystko jest kwestią czy bedziesz do nas pasować,czy nie fiksujesz w staraniach o ciąże itp
Ruda ! O zesz ty przebiegła hehe xD19ewelaaa89, RudaMaruda25, werni, karolinams lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Szczęśliwa jeszcze Aduszka83 ma 34 lata
plus nie jedna dziewczyna chciałaby być w Twoim wieku z 2 dzieciaczków i trzecim w drodzeSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaturalnie mam rudawe włosy, część życia farbowałam je na ostre czerwienie i rudości.. później był blond, a teraz wróciłam do swojego brązo-rudego, ale lekko farbuje, żeby były brązowe, niestety zaczynają się mi pojawiać pojedyńcze siwe włosy....
Moja mama na głowie ma naturalnie taką marchewę i pół mojej rodziny, dzieci pewnie też będą moje rude, bo to zdaje się, że jest gen dominujący
Aaa i moje ulubione piwo, to Ruda Maruda z browaru WaszczukowieKattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Naturalnie mam rudawe włosy, część życia farbowałam je na ostre czerwienie i rudości.. później był blond, a teraz wróciłam do swojego brązo-rudego, ale lekko farbuje, żeby były brązowe, niestety zaczynają się mi pojawiać pojedyńcze siwe włosy....
Moja mama na głowie ma naturalnie taką marchewę i pół mojej rodziny, dzieci pewnie też będą moje rude, bo to zdaje się, że jest gen dominujący
Aaa i moje ulubione piwo, to Ruda Maruda z browaru Waszczukowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny no mały daje czadu od rana w brzuchu
Obliczyłam sobie, że jak 3 będzie miało 2 latka to mogłabym zajść z 4 w ciążę i akurat jak 4 będzie miało 3 latka i pójdzie do przedszkola to ja będę miała 40 i wrócę do pracy
Taaaaak to ja wariatka
Jeszcze 3 nie urodziłam, a już o 4 myślę.
Tak na serio, to chyba zwariowałam przez to, że teraz nie będzie upragniona druga córcia... bo tak byłabym spełnioną mamą...
A że synek, to macica się nie uspokoi... tylko, że 4 i tak dziewczynka może się nie trafić... tylko kolejny chłopak
Ale kto nie ryzykuje ten nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 11:24
RudaMaruda25, 19ewelaaa89, bilibili, werni lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa jesteś niemożliwa
To kiepsko z ta Aduszką83..
19ewelaaa89 poczekaj ja marzyłam od zawsze o dwójce
mieć parke i luz pas z Mężem przed ślubem ustaliliśmy 2 dzieci i co
JAJO
od 6 miesięcy mówiłam mu " a może…"
najlepsze jest to,że jak dzieciaki z czegos wyrastały i mówiłam schowaj na strych to kazał mi SPRZEDAWAĆ WSZYSTKO
więc nie mam NIC ale zgodził się na 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 11:47
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:No nie wiem nie wiem xD
Wszystko zalezy jak leżysz z poczuciem humoru ? Ale tak na serio nie udawanie ?
Bo wiesz my serio potrafimy tu walic tekstami i słowami że nie jedna a praktycznie co druga mogłaby się obrazic...
Wszystko jest kwestią czy bedziesz do nas pasować,czy nie fiksujesz w staraniach o ciąże itp19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny