2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuku.
Zaciazona nasteona ze Jaaaaaaaaa ? o kurczatko. Nie powinnam cie zawiesc hahahaha.
Szczesliwa hahaha ale fajne plany.
No prorocze sny masz kochana hahahah . Mnie sie dzis snilo ze w ciazy z blizniakami bylam z parka hahahaemi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAduszka83 Dzisiaj, 19:05
Hej. Nie bardzo mam czas na forum.
Niestety jeszcze nie znsm plci. Dzis bylam na wizycie ns nfz ale nawet nie bylo usg. Powoli zaczynsm czuc ruchy wiec jestem troche spokojniejsza.
Lezdze od lekarza do lekarza z synkiem.
Mozecie mnie usunac.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa możesz zapisać wizytę usg 17:40
Ewela razem mamy wizyty w podobnej godz i na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 23:55
19ewelaaa89, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość
-
Werni już tak szybko idziesz na usg?
Ja mam dziś o 18.00 wizytę i mam takiego stresa, że szok. Od wczoraj nic prawie nie mogę przełknąć a jak na złość coraz mniej objawów czuję. Chyba osiwieję do tej wizyty. Boję się, że coś wyjdzie nie tak.werni lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8f716835183.jpg
Frida91, Kattii, RudaMaruda25, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, bilibili, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBilibili, a mąż tak bez problemu zgodził się na 3?
Wszystko macie sprzedane? Wózek, łóżeczko itd też?
My dla dziewczynki wszystkie ciuchy mamy w kartonach, bo dla Kornelki się kupuje. Dla Maciusia mamy od szwagierki pożyczone. I jak ja jej oddaję, jak Maciek wyrośnie, to ona od razu sprzedaje, bo nie chce więcej dzieci... więc w sumie dla drugiego synka trzeba będzie ciuchy później kupować... bo wiadomo body czy śpiochy mam
Frida trzymam kciuki.
Zakręcona fajne plany nie? He he
Werni super krecha
A koleżanka z tą co Sylwka razem spędzam będzie miała 3 córkę a oczywiście chciała synka... i jak tu nie zwariowaćwerni lubi tę wiadomość