2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja to chyba ostatnia z was ruszę staraniami pełną parą! Więc może mi się uda wtedy jak już większość dzieciaczków z wątku będzie już na świecie
U mnie szaro, ponuro... aż z łóżka się wstać nie chciało, ale już zrobiłam pranie, prasowanie i trochę ogarnęłam dom. Biorę się za jakiś obiad i chyba zrobię jakąś zapiekankę makaronową, bo to takie czyszczenie lodówki.
A po południu wybieramy się na krakowski rynek, na jarmark bożonarodzeniowy ja to się tam grzanego wina mam ochotę napić
No coś Ty! jak ja nie zajdę w grudniu, to zawieszamy starania do kwietnia/maja w zależności czy uda mi się z nową pracą. Czas pokaże! Kurczę, jeszcze chwila i już nie zmieszczę się w 2019 r. ale wiecie co najwyżej - "2020 r. będzie nasz!" Piękny rocznik dla BobasaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg1988, to trzymam kciuki, żeby się 2 grudniu udało!!!
Ja powiem szczerze, że ostatnie tygodnie spowodowały, że mam coraz mniejsze parcie - ale doszłam do tego, że im bardziej się chce tym mniej wychodzi, dlatego od marca/kwietnia/maja podchodzę na luzie.
Co do pracy, właśnie zastanawiałam się nad zmianą, ale stwierdziłam, że zostanę w obecnej do ciąży, bo mam stabilną sytuację tutaj. W przyszłym tygodniu konczy mi sie L4, chciałabym sobie przedłużyć do końca roku, ale czuję się dobrze i boję się, że lekarz mi nie przedłuży. -
O jarmark i grzanie tez bym się napiła. Teraz mam ochotę na kwaśne rzeczy. Dziś zrobiłam kapustę z marchewka i cebula na surowke
-
Ja to powoli wkoncu czuje piersi bo wcześniej to nic.
Napisałam do Magdy. Przekazuje ze po świętach będzie częściej pisać bo teraz pomaga tacie w pracy bo zamyka drukarnie.RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Frida kochanie Ja bym sie cieszyla ze rzyganka nie ma serio heheh .
Wera niby tak ale wole juz byc ta pazdziernikowa hahah .
Ruda bardzo dobrze . !!! Bez napierania i ciaglego myslenia nam jest lepiwj a i szybciej sie udaje taka prawda. Jest taka blokada jak ciagle sie napiera na cos zauwaz.RudaMaruda25, werni, Frida91, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelaaa, a może w poniedziałek się dowiesz jaka płeć
Dziewczyny przeglądam imiona dla chłopca i koniec świata nic mi się nie podoba
Dla Maciusia tylko te jedno imię z mężem nam się podobało...
Co to będzie he hebilibili, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa może wstępnie się dowiem moja gin która mi prowadzi ciaze uważa że przewidywanie płci do 16 tyg jest jak pisanie patykiem po wodzie :p i że jeszcze po tym czasie wiele się może zmienić. Więc nawet jak się czegoś dowiem, nie będę się nakręcac bo to dopiero 13 tydz szczęśliwa mojemu mężowi podoba się Oliwka a mi Emilka o chyba by było któreś z tych :p chłopiec będzie raczej Filipek
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość