X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mąż tej tej Twojej koleżanki będzie miał ciekawie, 4 kobity pod jednym dachem :D zero prawa głosu! :D

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda no ciekawie będzie miał :D

• bilibili Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa o dziwo jak juz zaczelismy rozmawiac o 3 dziecku tak na serio to przekonanie go nie bylo trudne. On kocha dzieci i stwierdzil,ze w sumie mozemy sie postarac o trzecie :) mi zalezalo,zeby zgodzil sie nie dlategoo ze ja bardzo chcialam tylko ze on byl przekonany do tej decyzji :) mysle,ze to dojrzewanie trwalo z 6 miesiecy bo przed ta rozmowa wspominalam kilka razy to ucinal temat :D
    Nie mam NiC :p
    WSZYSTKO sprzedane ale wydane po znajomych :D
    Tak wiec jesli sie uda - licze na to bardzo :D to czeka mnie ponowna przyjemnosc w wybieraniu wszystkiego :p mam laktoator :p i podgrzewacz :p i sterylizator ooo :D
    Frida jak u lekrza ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 22:47

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bilibili no to kupowanie Cię czeka :)
    W sumie to jest bardzo przyjemne :)
    No ja mam laktator, podgrzewacz i woreczki do sterylizacji i ani razu nie użyłam :P bo moje dzieci bezbutelkowe i bezsmoczkowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Frida czekamy na wieści ;)

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest maluszek :D jeden. I bylo serduszko -<3
    Ale emocje...
    Martwie sie tylko troche bo zrobila mi sie torbiel na jajniku spora... Ale mam nadzieje ze sie wchlonie.
    Uff jaka ulga a tak sie stresowalam... Termin wstepnie na 8 sierpnia ;) nastepna wizyta 8 stycznia o 10.30 ;)

19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama, bilibili, RudaMaruda25, werni, Ancyskowa lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Jest maluszek :D jeden. I bylo serduszko -<3
    Ale emocje...
    Martwie sie tylko troche bo zrobila mi sie torbiel na jajniku spora... Ale mam nadzieje ze sie wchlonie.
    Uff jaka ulga a tak sie stresowalam... Termin wstepnie na 8 sierpnia ;) nastepna wizyta 8 stycznia o 10.30 ;)
    Frida to super wiadomość!! :D kochana nic się nie martw ja przy synku miałam duża torbiel okołojajowodowa i wchlonela mi sie nawet nie wiem kiedy :p także spoczko

Frida91 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida i ja miałam torbiel i też się wchłonął :)
    Ale super wiadomość ♡

Frida91 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Firda super wiadomosci :) a torbiel napewno wsiaknie sie
    Szczesliwa no plany kozak ale musisz najpierw trzecie urodzic hahahahahahahha .

Ja wrocilam z pracy i pojechalam niedlugo po do miasta na zakupy z ojczymem . Kupilam dla meza orezent na dzisiejsze jego urodziny .
    Cieszyl sie ale pierwsze co zapytal to

" glupia jestes ze wydalas tyle pieniedzy na to ? Za duzo masz chyba ".
    Wiecie jak mi sie orzykro zrobilo ? :(
    On orzyszedl pozniej powiedziec ze nie chcual mnie obrazic i cieszy sie bardzo ale jednak ze to duzo kasy i zaszalalam niepotrzebnie . Wytlumaczylam mu oewna kwestie i koniec tematu byl ale jednak mi tak dziwnie jakby nie wdzieczny za nic byl :( chociaz wiem ze cieszy sie

Frida91, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida to genialne wiadomości!!! Atym torbielkekiem się nie przejmuj, ważne, że słyszałaś serduszko i że wszystki jest w porządku :D

My obydowje jesteśmy na zwolnieniu lekarskim, mój mąż teraz jest, bo wyrywał ząb, ósemkę i uszkodzili mu zatokę :/ dlatego się relaksujemy, gramy sobie jak dzieci na xboxie i pijemy drinki z palemką, a raczej tylko ja bo on ma antybiotyk :D

Frida91, bilibili lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej godz temu wrocilam z pracy. Zaraz spać.
    Szczęśliwa dzięki :) moja kuzynka urodziła 3 dziewczynki i ostatni dopiero chłopiec jako 4ty :).
    Frida super wiadomość a jak dziewczyny piszą pewnie się wchłonie :) jak masz 8 sierpnia termin to ja jakieś trzy tyg później tak myślę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 00:15

Frida91, RudaMaruda25, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny udanej soboty ;) pogoda nie rozpieszcza szaro buro... wrr... niech juz sie skoncza te choroby... u mnie jak zawsze weekend to dzieciaki wstaja o 6 a w tyg ledwo ich moge dobudzic o 7.15... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 08:42

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8f716835183.jpg
    Cudne! Gratulacje :):):)

werni lubi tę wiadomość

• bilibili Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrze na rozpiske z 1 strony i wynika tam,ze 5 z nas dziewuszki nadal sie stara albo niebawem ruszy ze staraniami :)

werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

U mnie tez szaro , buro i ponuro.
    Zaraz wstaje zabieram sie za sprzatanie , pranie i robienie sushi bo na 17 sta przychodza do Mnie znajome z pracy i bedziemy robic sobie babski wieczor . :)

Moje dziecko dzisiaj przechodzi samo siebie ... tak sie ciagle denerwuje , krzyczy , placze . No szlag mnie jasny trafia momentami . Wstal lewa noga jak nic bo za chwile przychodzi sie tulic mowiac ze juz wiecej nie bedzie , ze mnie najmocniej kocha i caluje . Niczym Baba z okresem hahahahaha.

Maz mi dzisiaj do lozka sniadanie zrobil . No to chyba za wczorajsze prezenty hahaha urodzinowe . :):p

Bibi wydaje mi sie , ze tylko Ja i Ruda czekamy ze staraniami a reszta juz jest w trakcie . :) kuzwa za 2 dni mam planowo owulacje :p kooooorci

werni lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj Agatka heh dołącz do sierpniowek :)

Dzięki Ag :)

Dziś odwrotnie co u was wczoraj pochmurno a dziś wyszło słońce :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś śnieg pada ;) pewnie zaraz sie stopi ale zimowo sie zrobiło trochę ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba ostatnia z was ruszę staraniami pełną parą! Więc może mi się uda wtedy jak już większość dzieciaczków z wątku będzie już na świecie :)

U mnie szaro, ponuro... aż z łóżka się wstać nie chciało, ale już zrobiłam pranie, prasowanie i trochę ogarnęłam dom. Biorę się za jakiś obiad i chyba zrobię jakąś zapiekankę makaronową, bo to takie czyszczenie lodówki.

A po południu wybieramy się na krakowski rynek, na jarmark bożonarodzeniowy :P ja to się tam grzanego wina mam ochotę napić

werni lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia i tak nie zalicze sierpniowek bo Ja mam pozne owulacje jak wystepuja i bylabym wrzesniowka wtedy ewentualnie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja mam leniwą sobotę ;)
    Gniję w łóżku he he
    Dzieciaki wstały z kaszlem... eh

‹‹ 371 372 373 374 375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ