2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa o dziwo jak juz zaczelismy rozmawiac o 3 dziecku tak na serio to przekonanie go nie bylo trudne. On kocha dzieci i stwierdzil,ze w sumie mozemy sie postarac o trzecie mi zalezalo,zeby zgodzil sie nie dlategoo ze ja bardzo chcialam tylko ze on byl przekonany do tej decyzji mysle,ze to dojrzewanie trwalo z 6 miesiecy bo przed ta rozmowa wspominalam kilka razy to ucinal temat
Nie mam NiC :p
WSZYSTKO sprzedane ale wydane po znajomych
Tak wiec jesli sie uda - licze na to bardzo to czeka mnie ponowna przyjemnosc w wybieraniu wszystkiego :p mam laktoator :p i podgrzewacz :p i sterylizator ooo
Frida jak u lekrza ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 22:47
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest maluszek jeden. I bylo serduszko -
Ale emocje...
Martwie sie tylko troche bo zrobila mi sie torbiel na jajniku spora... Ale mam nadzieje ze sie wchlonie.
Uff jaka ulga a tak sie stresowalam... Termin wstepnie na 8 sierpnia nastepna wizyta 8 stycznia o 10.3019ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama, bilibili, RudaMaruda25, werni, Ancyskowa lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:Jest maluszek jeden. I bylo serduszko -
Ale emocje...
Martwie sie tylko troche bo zrobila mi sie torbiel na jajniku spora... Ale mam nadzieje ze sie wchlonie.
Uff jaka ulga a tak sie stresowalam... Termin wstepnie na 8 sierpnia nastepna wizyta 8 stycznia o 10.30Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Firda super wiadomosci a torbiel napewno wsiaknie sie
Szczesliwa no plany kozak ale musisz najpierw trzecie urodzic hahahahahahahha .
Ja wrocilam z pracy i pojechalam niedlugo po do miasta na zakupy z ojczymem . Kupilam dla meza orezent na dzisiejsze jego urodziny .
Cieszyl sie ale pierwsze co zapytal to
" glupia jestes ze wydalas tyle pieniedzy na to ? Za duzo masz chyba ".
Wiecie jak mi sie orzykro zrobilo ?
On orzyszedl pozniej powiedziec ze nie chcual mnie obrazic i cieszy sie bardzo ale jednak ze to duzo kasy i zaszalalam niepotrzebnie . Wytlumaczylam mu oewna kwestie i koniec tematu byl ale jednak mi tak dziwnie jakby nie wdzieczny za nic byl chociaz wiem ze cieszy sieFrida91, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida to genialne wiadomości!!! Atym torbielkekiem się nie przejmuj, ważne, że słyszałaś serduszko i że wszystki jest w porządku
My obydowje jesteśmy na zwolnieniu lekarskim, mój mąż teraz jest, bo wyrywał ząb, ósemkę i uszkodzili mu zatokę dlatego się relaksujemy, gramy sobie jak dzieci na xboxie i pijemy drinki z palemką, a raczej tylko ja bo on ma antybiotykFrida91, bilibili lubią tę wiadomość
-
Hej godz temu wrocilam z pracy. Zaraz spać.
Szczęśliwa dzięki moja kuzynka urodziła 3 dziewczynki i ostatni dopiero chłopiec jako 4ty .
Frida super wiadomość a jak dziewczyny piszą pewnie się wchłonie jak masz 8 sierpnia termin to ja jakieś trzy tyg później tak myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 00:15
Frida91, RudaMaruda25, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny udanej soboty pogoda nie rozpieszcza szaro buro... wrr... niech juz sie skoncza te choroby... u mnie jak zawsze weekend to dzieciaki wstaja o 6 a w tyg ledwo ich moge dobudzic o 7.15...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 08:42
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
U mnie tez szaro , buro i ponuro.
Zaraz wstaje zabieram sie za sprzatanie , pranie i robienie sushi bo na 17 sta przychodza do Mnie znajome z pracy i bedziemy robic sobie babski wieczor .
Moje dziecko dzisiaj przechodzi samo siebie ... tak sie ciagle denerwuje , krzyczy , placze . No szlag mnie jasny trafia momentami . Wstal lewa noga jak nic bo za chwile przychodzi sie tulic mowiac ze juz wiecej nie bedzie , ze mnie najmocniej kocha i caluje . Niczym Baba z okresem hahahahaha.
Maz mi dzisiaj do lozka sniadanie zrobil . No to chyba za wczorajsze prezenty hahaha urodzinowe . :p
Bibi wydaje mi sie , ze tylko Ja i Ruda czekamy ze staraniami a reszta juz jest w trakcie . kuzwa za 2 dni mam planowo owulacje :p kooooorciwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to chyba ostatnia z was ruszę staraniami pełną parą! Więc może mi się uda wtedy jak już większość dzieciaczków z wątku będzie już na świecie
U mnie szaro, ponuro... aż z łóżka się wstać nie chciało, ale już zrobiłam pranie, prasowanie i trochę ogarnęłam dom. Biorę się za jakiś obiad i chyba zrobię jakąś zapiekankę makaronową, bo to takie czyszczenie lodówki.
A po południu wybieramy się na krakowski rynek, na jarmark bożonarodzeniowy ja to się tam grzanego wina mam ochotę napićwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny