2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa ty tak na serio z tym 4 dzieckiem? heheh szacun, ja bym się chyba nie zdecydowała :p
Ooo Szymon to dobry wybór, zawsze to powtarzam hehe
Hmm... To może Jakub - Kubuś, albo Wojtuś. Moja przyjaciółka ma Wojtusia i jest taki pocieszny chłopczyk
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie też ważne jest żeby imię miało dużo odmian np mały Wojtuś, Wojti, a dorosły Wojciech. Tak samo Szymek, Szymus i dorosły Szymon. A no Maja juz bym nie nazwała... Dziewczynka malutka Majusia super, no ale dla dorosłej kobiety jeszcze jakby była jakimś lekarzem np. i doktor Maja no to w ogóle nie poważnie brzmi hahah xD
-
nick nieaktualnyTylko Oliwiera ma mój były he he
Bardziej jestem ku Oliwce dla dziewczynki
Ja dla Maciusia miałam propozycje Szymek, Bartek i Maciuś i mąż powiedział, że tamte nie podobają mu się, tylko Maciek
A Wojciecha mam wujka hahaha
Kuba jest u brata męża...
Same widzicie, że nie takie to proste.
Bardzo dużo facetów mamy w rodzinie i ooooo
Maks mi się kojarzy z psem siostry
Bo tak nazwała...
Zaraz pęknę ze śmiechu...
Olka ma przyjaciółka z paczki
Dziewczyny dzięki za podpowiedzi...
Razem może w końcu coś wymyślimyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 22:21
-
Kiedys mi się podobały imiona Maciek i Piotrek a teraz Hubert i Szymon. Mojemu narazie nic nie przychodzi do głowy z imieniem dla chłopca. A dla dziewczynki dla mnie Amelia a mój wybrał Marta i Paulina
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa a Olaf albo Natan ?? Oo mi dla dziewczynki jeszcze podoba się Milenka. Ale mój mąż oczywiście nieee,bo źle mu sie kojarzy z jakąś typiara której nie trawi i ooo :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 22:35
Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Bartuś ładnie... to powiedzcie to mojemu mężowi, jak dla niego ble
Natan i Olaf wydają mi się za bardzo wyszukane... a chciałabym żeby imiona chłopaków jakoś do siebie pasowały i ładnie razem brzmiały... np koleżanka ma Tomka i Darka i fajowo
Jak dziewczyny to właśnie Kornelka i Oliwka, Kornelcia i Oliwcia superaśnie dla mnie pasuje...
Jeszcze po głowie chodzi mi Grześ... i Maciek i Grzesiek w zestawieniu fajnie ... ale mąż ma szefa Grześka i go nie lubi i weź tu bądź mądry...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 23:12
-
Szczęśliwa tak to zawsze znajdzie sie ktoś o tym imieniu chyba ze wybierzecie jakies totalnie udziwnione. Nie ma sie co az tak tym sugerować, jak nazwiecie synka to juz imie tylko z nim będzie wam sie kojarzylo
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
A i mi się podoba tez Lilianna ale ostatnio było popularne i siostra cioteczna tak nazwała córkę sąsiadki tez.
-
nick nieaktualnyMojej siostrze bardzo podobało się imię Emilka i jak dowiedziała się, że córka to koniecznie będzie Emilka... a jak urodziła i spojrzała na córcię, to opowiadała, że w ogóle nie pasowało te imię do niej i jest Monika ha ha
A druga siostra za cholere nie wiedziała jak nazwać synka i jak urodziła, to lekarz powiedział jaki ładny Piotruś... he he i jest Piotruś
O takie historie na sen.
Dobranoc KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 23:34
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka jak Wam mija niedzielny poranek?
Ja ogarnęłam siebie i dzieciaki i robię na śniadanko naleśniki
Mąż pojechał na zakupki, ja nie mam siły stać w tych kolejkach
Później ogarnę w chałupie i weźmiemy się za choinkę. Napadało śniegu, więc koniecznie wyjdziemy na podwórko
werni lubi tę wiadomość