2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja przy niedzieli nic nie ogarniam :p wyszłam tylko po zakupy, kupiłam już mięsko na święta schab i karkoweczke bo akurat były świeże i fajne miesiste też pojde później z synkiem na podwórko bo biało obiadu nie robię, mam pomidorowke z wczoraj, więc dzisiaj laba
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero przed chwilą wstałam z łóżka, bo jeszcze kawa w łóżku i trochŕ telewizora pooglądałam, później tradycyjnie kąpanie i maseczkowanie
Na śniadanie miałam chlebek bananowy, bo miałam wczoraj takie mocno dojrzałe banany i upiekłam akurat ten chlebek bananowy i ciasto marchewkowe. Mój mąż dzisiaj już na 6 rano poszedł do pracy, więc mam pół dnia dla siebie. A po południu jedziemy oglądać samochód dla mnie, może wrócę z takim prezentem pod choinkęAg1988, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my standardowo siedzimy z córa w domku same.chłop w praccy.jak wróci pojedziemy do miasta po zakupy i do maka bo tak se z córka wymysłili.ja dzis tez nic nie robie zbytnio.pochowałam naczynia.zrobie tylko cos na drugie danie bo rosól mam od wczoraj.córa pojdzie na dwór za chwile .a ja sobie siedzie przy kompie.jest niedziela to wrzucam na luz.a jutro znów zapieprz
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa wszystko wskazuje na to,że ovu będę miala z poczatkiem stycznia...
wiec niestety bede musiala odpuscic... bo ovu mam miec 2 a 4 wyjazd...
generalnie moze mi sie przesunie - zobaczymy
i w zasadzie wolalabym pazdziernik bo mam Syna z 29 wrzesnia
dzisiaj sie obudzil z temp 38... ale na snieg z dzieciakami poszłam a co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 12:17
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ruda no to fajowo
Superaśny prezent pod choinkę
Ag1988 a Ty kiedy będziesz testować?
We wtorek śmigam do lekarza zobaczyć, czy pęcherzyk jest, potem zastrzyk, owu jak się uda i potem będę ewentualnie liczyć kiedy testować. Póki co to czekanie.. Ale raczej już w styczniu jak coś..Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki.
Ja witam sie na kacu z bolem glowy :p cierp cialo co chcialo hahaha
A jutro znow szara rzeczywistosc i do roboty .
Aleeeee przyszedl mi list ze dostalam jednak konktrakt nie po urlopie a teraz od 17.12 ! kuzwa oszukali mnie na korzysc moja hahaha
Ja mam mega ochote na rosolek taki porzadny z kilku mies , duzej ilosci wloszczyzny mmmm . I wysle zaraz meza jak tylko skonczy nam kran i prysznic zmieniac w lazience bo mielismy te dwa kurki osobne avteraz na jeden zmienia .
A mamuska moja na drugie robi mielone z ziemniaczkami rodzinny niedzielny obiadek dzis.
U Was snieg super ... ja mam slonce i mroz tyle :pSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Co do imion podoba mi sie Oliwka , Majeczka i Nadia bardzo . Wiele imion jest pieknych ale dac nie moge tak jak Oliwia bo wlasnie u mojego chrzestnego mala jest Oli .
Z mezem obstajemy ze jak coreczka bedzie to mala Maja . A dla chlopca chyba damy Kubus . Ale to nic pewnego wlasnie bo mozna spojrzec na dziecko i juz wiesz ze nie bedzie to imie pasowalo.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ruda super prezent
Ag i bili to trzymam za styczniowe testowanie
Zakrecona nooo rosolek taki to pycha. Dzis u mnie też mielone ale z ryzem i surowka.
bilibili, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja męża będę namawiać albo na Grzesia albo na Bartusia
Zobaczymy czy się dogadamy...
Bilibili czyli zaczynasz w lutym razem z Zakręconą
Ag1988 w takim razie w Tobie nadzieja, że zajdziesz w styczniu i będziesz wrześnióweczką
My byliśmy na sankach z dzieciakami, porzucaliśmy się śnieżkami. Ale było radochy
Teraz chłopaki śpią, a dziewczyny biorą się za obiad.
Teściowie zaprosili na kawę, ale mężuś coś na górze chce porobić, a mi samej nie chce się iść...
Zwłaszcza, że już 16... mieliśmy ubrać choinkę, a muszę jeszcze ubrania do przedszkola wyprasować, bo nawet jednego zestawu ubraniowego nie ma na jutro Kornelka he he
I pokąpać dzieciaki...
Eh zadzwonię i przeproszę, że nie wpadniemywerni, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBartuś, tak ma na imię mój chrześniak
A my byliśmy ogladnąć ten samochód i nie wzieliżmy jednak, niby fajny, ale coś nie tak. Zwłaszcza, że ja to potrzebuję takiego złomka do rozwalenia, bo się jeździć muszę nauczyć, mimo ze prawo jazy mam już prawie 8 lat
Na obiad poszliśmy sobie na pizzę, taka leniwa niedziela, że nie robiłam nic nawet.
Ag, to tym bardziej trzymam kciuki, żebyś podtrzymała ten trend, że w każdy miesiąc będzie zajętySzczęśliwa_Mama, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny