2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To napewno. Ale też ze względu na rodzinę chce by było po kolei. Kościelny innym razem zrobi jak wogole zrobimy. Ważny ślub cywilny.
-
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki, niezłośliwy nowotów trzonu macicy, więc wszystko ok.
Teraz czekam na USG tarczycy, jak już mam zjeździć całe miasto to pozałatwiam sobie wszystko.
Co do ślubu, moja mama wciąż narzeka, że nie ma koscielnego. O cywilny pisaliśmy wniosek o przyśpieszony termin i dało się ogarnąć w trzy tygodnie.bilibili, werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki
Jak mija piękny, mroźny poniedziałek? Mój dzień jest wolny od pracy, dostałam dziś antybiotyk na pęcherz, więc wieczorem zaczynamy kurację. Mam zamiar dziś cały dzień spędzić z kocykiem i z jakąś książką, już dawno nie miałam takiego dnia.
Szczęśliwa Mamo, możesz mi dorzucić na pierwszej stronce jeszcze jedną wizyt e, otóż 4 stycznia o 19 wizyta u mojej gin. Do tego czasu też muszę zrobić posiew moczu, ale to po świętach wypadnie.
W piątek jedziemy po choinkę i ozdoby, w czwartek narada z Teściami co mamy przygotować na Wigilię. W tym roku na prawdę czuję, że zbliżają się święta
Miłego dnia!!!RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie chyba zajade do galerii kupie mojemu na prezent portfel. Oprócz tego będzie miał jeszcze perfumy i kosmetyki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 16:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas choinka ubrana, pierogi ulepione i zamrożone. Prezent dla synka gotowy, tylko zapakować, prezent dla męża - torba na laptopa, w drodze, pewnie jutro dojdzie. Ja w tym roku sama sobie zamówiłam prezent haha, kupiłam torebkę na Zalando. Dałam mężowi, ma spakować i dać mi we Wigilię I mówił, że jeszcze coś mi dokupi od siebie hehe.
Co do imion, to na ten moment jak dla mnie Filipek, próbuję przekonać męża, bo on śreednio przekonany jak narazie do tego imienia. No ale ja na ten moment nie mam innego pomysłu a męża propozycja - Igor zupełnie nie w moim stylu.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w domu. Widziałam jajeczko. Musze porobić parę badań. Zapisać się do poradni ginekologicznej.
RudaMaruda25, bilibili, Ancyskowa, Szczęśliwa_Mama, Frida91, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewela na bank dziewuszka jak tak się odwraca
Kornelcia też tak się wstydziła he he
A chłopaki to bach i pokazują co tam mająSzczęśliwa_Mama, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość