2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dzięki dziewczyny.
W tej chwili z jednej strony się bardzo cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze. Z drugiej strony no jestem trochę zawiedziona, że nie wymarzona druga córeczka... wiem, że to okropnie brzmi... ale tak czuję w tej chwili... potrzebuję trochę czasu
Eh mam tyle pięknych rzeczy w kartonach dla dziewczynki
Dobra już kończę temat, bo ptaka mu nie urwęSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii tak dobrze zrozumiałaś... powiedział nie... ale kiedyś na 3 też powiedział nie... a potem sam miał większe parcie jak ja he he
Mamy na górze 4 pokoje i przed chwilą mówię tak mężusiowi:
Wiem jak trzeba zrobić. Między chłopakami będzie mała różnica w miarę, więc mogą mieć wspólny pokój, kupi się im piętrowe łóżko, a 4 pokój będzie dla 4 pociechy... to się uśmiechnął pod nosem tylko. Myśli sobie pewnie, oszalała mi babaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 19:50
Kattii, 19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattii tak dobrze zrozumiałaś... powiedział nie... ale kiedyś na 3 też powiedział nie... a potem sam miał większe parcie jak ja he he
Mamy na górze 4 pokoje i przed chwilą mówię tak mężusiowi:
Wiem jak trzeba zrobić. Między chłopakami będzie mała różnica w miarę, więc mogą mieć wspólny pokój, kupi się im piętrowe łóżko, a 4 pokój będzie dla 4 pociechy... to się uśmiechnął pod nosem tylko. Myśli sobie pewnie, oszalała mi baba
Jeszcze nie zdażyła trzeciego urodzić a już marzy jej sie kolejne xD19ewelaaa89, werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój stary też chciałby 3-4 chłopaków, żeby z nimi w piłkę grąć, bo sam gra
Już powiedział, że mu się marzy jeździć na treningi i mecze.
Ale też mi powiedział, że jeśli udadzą mu się dwie dziewczynki to dalej nie próbuje, bo z tyloma babami nie wytrzyma.19ewelaaa89, bilibili, werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny