2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie każde dziecko rozwija się swoim tempem. Jedno będzie szybciej chodziło, drugie mowilo, a trzecie zalatwialo się na nocnik czy kibelek
Szczęśliwa mama=> czy twoja córcia jak miała dwa latka, w nocy również była bez pampersa?
A tak w ogóle pytanie od czapy hehe... Jak pogrubic nick na forum jak się do kogoś zwracam albo chcę komuś odpisać?Katiiii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:No właśnie każde dziecko rozwija się swoim tempem. Jedno będzie szybciej chodziło, drugie mowilo, a trzecie zalatwialo się na nocnik czy kibelek
Szczęśliwa mama=> czy twoja córcia jak miała dwa latka, w nocy również była bez pampersa?
A tak w ogóle pytanie od czapy hehe... Jak pogrubic nick na forum jak się do kogoś zwracam albo chcę komuś odpisać?
[ b ] potem piszesz nick i na koncu wpisujesz to samo b tyle ze po [ dajesz / potem b i zamykasz ]
tyle ze z spacja ci napisalam bo inaczej bys nie widziala wzoru a ty musisz pisac w nawiasie ta litere b bez spacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 20:33
-
nick nieaktualny19ewelaaa89
Pampersa zakładałam jej na noc do 2,5 lat.
Pilnowałam, żeby zawsze przed snem zrobiła siku
Niedługo spróbuję odpieluchować synka...
Zobaczę czy jest gotowy czy potrzebuje więcej czasu.
Na pewno nic na siłę, bo dziecko może się zablokować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 20:50
-
nick nieaktualny
-
Jeśli mielibyśmy druga córeczkę to najprawdopodobniej Wiktoria albo Weronika a jeśli drugiego synka to Kubuś albo...Wiktorek hehe chociaż u nas było tak że cała ciążę był Dominik a po porodzie tylko jak spojrzelismy na niego zgodnie stwierdziliśmy że będzie Szymek nie wiem czemu ale to imię dużo bardziej pasowało do naszego synka.
-
nick nieaktualnyJa bym chciała Oliwkę albo też Weronikę
Dla chłopca ciężko... Już dla Maćka był mega problem z imieniem
Ale jak przeczytałam wczoraj wszystkie imiona... to pomyślałam o Miłoszu albo PatrykuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 22:06
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytałam was wczoraj ale juz nic nie odpisalam bo córke usypiałam.
Co do strony startowej czyli pierwszej nie powiem mogłaby zostać ładnie zrobiona ja osobiscie nie mam nic przeciwko jednakże trzeba sie zastanowić czy każda tutaj mama chciałaby aby wszyscy którzy będa zaglądać na wątek mają ochote aby każdy wiedział jakie imiona noszą ich pociechy mysle że lepszym rozwiazaniem byloby dac np córka/syn lub chłopiec/dziewczynka .
Mi imiona nie przeszkadzają bo dla mnie nie ma nic złego w tym że ktoś zna imie moich dzieci ale nie każda mysli tak jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:35
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Dlatego jest to temat otwarty, czekamy na sugestie innych mam to tylko imiona, nie wrzucamy przecież zdjęć swoich dzieci ale równie dobrze może być córka /syn też fajnie. Imiona to była tylko taka luźna propozycja
Szczęśliwa_Mama, Katiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo zróbmy tak, że same decydujemy co ma być napisane przy naszym nicku
czyli np:
Szczęśliwa mama, 33 lata, córka 4 l, syn 2 l
albo:
Szczęśliwa mama, córka Kornelka, synek Maciuś, starania o 3
albo jeszcze inaczej...
Po prostu niech każda z Was, która chce być umieszczona na stronie startowej napisze co i jak
A ja już się tym zajmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 13:19
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:To zróbmy tak, że same decydujemy co ma być napisane przy naszym nicku
czyli np:
Szczęśliwa mama, 33 lata, córka 4 l, syn 2 l
albo:
Szczęśliwa mama, córka Kornelka, synek Maciuś, starania o 3
albo jeszcze inaczej...
Po prostu niech każda z Was, która chce być umieszczona na stronie startowej napisze co i jak
A ja już się tym zajmę.
jak wspomnialam mi nie przeszkadza fakt napisania imion dzieci wszystko zalezy jak kazda z nas do tego podchodziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 13:56
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Hej ja chetnie sie dopisze do listy
moge juz napisac ze szczesliwa mama synek 3 latka mam 30 lat staramy sie o drugie
U mnie Synka odpieluchowalam dwa tygodnie przed drugimi urodzinkami, to znaczy zaczelam bo dopiero po dwoch tygodniah zalapal ale nie wolal bardzo dlugo musialam sie domyslac kiedy Go wysadzic tak to byly wpadki dopiero moze po dwoch miesiacahc zaczal wolac.
Szczęśliwa_Mama, Katiiii lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie