2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Katiiii
Co mam napisać na pierwszej stronie?
Może zapytaj każdej z osobna jak masz ją zapisać na startowej stronie i tak zapisuj ? No nie wiem sama czy lepiej tak czy ustalic jakaś jedną konkretna wersje hm ? -
Niunka87 wrote:Hej ja chetnie sie dopisze do listy
moge juz napisac ze szczesliwa mama synek 3 latka mam 30 lat staramy sie o drugie
U mnie Synka odpieluchowalam dwa tygodnie przed drugimi urodzinkami, to znaczy zaczelam bo dopiero po dwoch tygodniah zalapal ale nie wolal bardzo dlugo musialam sie domyslac kiedy Go wysadzic tak to byly wpadki dopiero moze po dwoch miesiacahc zaczal wolac.
Witaj w naszych szeregach.
Jak długo staracie się o drugą dzidzie ? No i czy były problemy aby zajsc w pierwszą ciąże ? -
nick nieaktualnyKatiiii wrote:czemu mi sie pytasz ? ja mam zadecydować ? xD
Może zapytaj każdej z osobna jak masz ją zapisać na startowej stronie i tak zapisuj ? No nie wiem sama czy lepiej tak czy ustalic jakaś jedną konkretna wersje hm ?
Chodziło mi co Ty chcesz, abym napisała o TobieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 01:34
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Chodziło mi co Ty chcesz, abym napisała o Tobie
-
Słuchajcie jest sukces! synek po wakacjach z babcią w końcu nauczył się robić na kibelek wczoraj cały dzień chodził w majtasach tylko na noc założyłam mu pampersa który i tak rano był suchy. Co prawda jeszcze popuszcza i trzeba przepierac, ale na początku tak to właśnie będzie wyglądało. No i jak chce siusiu to nawet sam powie "mama WC" byłam w szoku że tak nagle sam zaczął robić i oby mu się już nic nie odmienilo. Musiałam się pochwalić hehe
-
19ewelaaa89 wrote:Słuchajcie jest sukces! synek po wakacjach z babcią w końcu nauczył się robić na kibelek wczoraj cały dzień chodził w majtasach tylko na noc założyłam mu pampersa który i tak rano był suchy. Co prawda jeszcze popuszcza i trzeba przepierac, ale na początku tak to właśnie będzie wyglądało. No i jak chce siusiu to nawet sam powie "mama WC" byłam w szoku że tak nagle sam zaczął robić i oby mu się już nic nie odmienilo. Musiałam się pochwalić hehe
Gratulacje dla odważniaka ! -
19ewelaaa89 wrote:Dziekuujemy :* ale jestem podjarana hehe, to była nasza najgorsza zmora. Zastanawiam się tylko czy z kupka też pójdzie tak gładko
Najważniejsze że zaczął jak już zaczał wołac to pod zadnym pozorem nie zakladac mu pampersa w ciagu dnia a na noc kup mu pielucho majtki i mate na materac spróbuj też połozyc go bez pieluchy na noc ale zabezpiecz matą aby w razie wu materac nie zamoczyl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 09:27
-
19ewelaaa89 wrote:Tylko właśnie mam problem czy jak gdzieś wychodzimy to założyć mu pampersa czy nie.. Właśnie niedługo wybieramy się do kościoła i boje się że może sie posiusiac albo co gorsza zrobić kupe w majtki :p
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
No właśnie, bez to by było bardzo ryzykowne :p jeszcze na tym etapie.
A tak w ogole dopiero jak zerknelam na pierwszą stronę, zobaczyłam że jest nas tylko 4, dziewczyny zapraszamy do naszego wątku :p
Kurcze jakiego ja mamm dzisiaj lenia, najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła:DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 10:44
-
nick nieaktualny19ewelaaa89
Ja Kornelce też zakładałam pampersa przez jakiś czas, jak gdzieś wychodziliśmy.
Tylko często przypominałam, że siusiu na kibelek nie w pampersa. Poźniej przestałam, ale zawsze miałam przy sobie ubranie na przebranie jakby coś
Katiiii
Nie pisałaś ile masz lat? No chyba, że nie chcesz takiej informacji umeiszczonej na 1 stronie
Ja też mam dzisiaj lenia.
Mąż mi nie dał się wyspać, bo mnie zaczepiał o 7 rano
Później dzieciaki się obudziły i ooo już sobie pospałam
Jedziemy dzisiaj na 6 urodzinki do córki mojej przyjaciółki z paczki.
Poplotkujemy sobie, dzieciaki się pobawią, a chłopy mecz będą oglądać
-
Szczęśliwa_Mama wrote:19ewelaaa89
Ja Kornelce też zakładałam pampersa przez jakiś czas, jak gdzieś wychodziliśmy.
Tylko często przypominałam, że siusiu na kibelek nie w pampersa. Poźniej przestałam, ale zawsze miałam przy sobie ubranie na przebranie jakby coś
Katiiii
Nie pisałaś ile masz lat? No chyba, że nie chcesz takiej informacji umeiszczonej na 1 stronie
Ja też mam dzisiaj lenia.
Mąż mi nie dał się wyspać, bo mnie zaczepiał o 7 rano
Później dzieciaki się obudziły i ooo już sobie pospałam
Jedziemy dzisiaj na 6 urodzinki do córki mojej przyjaciółki z paczki.
Poplotkujemy sobie, dzieciaki się pobawią, a chłopy mecz będą oglądać
Mam 31l
Ja dzisiaj nie spałam do 3 rana bo synek zasnał mi bardzo wczesnie kiedy sie bawił weszłam do pokoju a on na podłosze miedzy poduszkami spi wiec na łóżko go przełożyłam i spał do 22 ... i tak oto nie spał do 3 rana wiec nie bardzo ja tez mialam jak spac i jestem dzisiaj strasznie zmeczona ,spiaca i w ogole ... a mamy dzisiaj pierwsza rocznice slubu i tak naprawde przez zarwaną noc nie mam nawet ochoty świetowac .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny18ewelaaa89
Kilka dziewczyn jeszcze tutaj napisało, ale teraz do nas nie wpadają... więc nie wiem czy sobie życzą umieszczenia na pierwszej stronie
Ale na pewno dołączą do nas niedługo jakieś staraczki
Ja i Katiiii to za jakiś czas będziemy się starać, ale Ty i Niunka87 mam nadzieję, że zaraz zobaczycie 2 kreseczki i będę mogła wpisać Was na 1 stronę do naszych ciężaróweczekKatiiii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa _mama
Zazdroszczę też bym chętnie sobie gdzieś poszła z racji urlopu,ale chętnych na dzisiaj brak,bo jutro każdy do pracy hehe za to mój mąż idzie oczywiście do kolegi na mecz, a ja zostaje z synkiem w domu. Przynajmniej pilot i tv będą moje
Katiii
Wspolczuje bardzo jejku już nie pamiętam kiedy ostatnio musiałam wstać do Szymka w nocy, a ty jeszcze musiałaś z nim siedzieć biedna...a ty teraz w domu sama? Nie masz możliwości odespac?Katiiii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:18ewelaaa89
Kilka dziewczyn jeszcze tutaj napisało, ale teraz do nas nie wpadają... więc nie wiem czy sobie życzą umieszczenia na pierwszej stronie
Ale na pewno dołączą do nas niedługo jakieś staraczki
Ja i Katiiii to za jakiś czas będziemy się starać, ale Ty i Niunka87 mam nadzieję, że zaraz zobaczycie 2 kreseczki i będę mogła wpisać Was na 1 stronę do naszych ciężaróweczek
Najlepiej wpisywać aktywne osoby ktore raz dziennie lub chociaz co drugi dzien sie odzywają wiadmo ze wakacje wiec nie ktore wyjezdzają ale dobrze by było np aby poinformowały że wyjezdzaja i odezwą sie np za tydzien/miesiac jak wrócaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 13:29
-
19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa _mama
Zazdroszczę też bym chętnie sobie gdzieś poszła z racji urlopu,ale chętnych na dzisiaj brak,bo jutro każdy do pracy hehe za to mój mąż idzie oczywiście do kolegi na mecz, a ja zostaje z synkiem w domu. Przynajmniej pilot i tv będą moje
Katiii
Wspolczuje bardzo jejku już nie pamiętam kiedy ostatnio musiałam wstać do Szymka w nocy, a ty jeszcze musiałaś z nim siedzieć biedna...a ty teraz w domu sama? Nie masz możliwości odespac?
Mąż ma wolne dzisiaj no i mamy też pierwszą rocznice slubu obiadek już mi robi,róże dostałam,życzenia też hehe wiec no mam dzisiaj taki inny dzień mimo nie wyspania -
To po obiadku niech jeszcze posiedzi z dziećmi, żebyś mogła pospać z dwie godzinki. Powiedz mu ze jak sie wyspisz i dzieci pójdą spać to ty przejmiesz inicjatywe hehehe powinno zadziałać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 13:32
Katiiii, beatkowa85 lubią tę wiadomość