2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ooooo . To super ! najwazniejsze ze jestes zadowolona . Sluchaj nie przez wszystkie trenigi sie chudnie . Takze tak.jak piszesz ... wyrzezbianie ciala a treningi na schudniecie to tez cos innego . Moj maz jest trenerem z zawodu i korzystam z jego rad tez . Zreszta mnie ten temat sama interesuje od dawien dawna , douczam sie na bierzaco , trenuje i mam w planach przyszlosciowych isc na studia w kierunku dietetyki plus do szkoly by wlasnie moc ludzie trenowac , odchudzac itp . Kocham to !!!!
Mój mąż trenuje boks, no i ogólnie jest mega wysportowany i sprawy.
Jak go poznałam to nie byłam w ogóle zainteresowana ćwiczeniami, ale tak po prostu mi było źle na jego tle nic z sobą nie robić i ćwiczyłam na siłce, fitnessy i te sprawy, razem jeździliśmy na rowerze i forma była boska.
Później przyszedł etap moich zabiegów i zakazu nadwyrężania się i ogólnie sporego wysiłku i tak się zasiedziałam trochę, teraz od dwóch miesięcy wróciłam do aktywności, ale jest trochę ciężko. -
Ja to lubiłam ćwiczyć z mel b. Wogole hehe z moja koleżanką na black friday kupilysmy karnet na siłownię. Ledwo raz byłam i zaciazylam hahah.
Niusia dobrze ze to twoje mieszkanie.
Dziś super ciepło było tylko mega wietrznie.
Mój ma zapalenie migdałów ale na szczęście nie dawno wkoncu mu się flegma oderwala i może normalnie mówić i pić nawet. Bo wcześniej nie chciał jeść nawet pić. Zrobilam rosół to wypił na szczęście w kubku.
-
Werka mowilam . Dobrze , ze zjadl ... biedny .
Ruda no to czas ze dwojona sila wrocic . 2 miesiace to dlugo kurcze i nadal sie nie przyzwyczailas na nowo ? Nie nabralas kondycji ?
Lajla oj samozaparcia dlugo nie mialam uwierz kiedys tez nie.lubilam ... robilam z orzymusu az pokochalam -
Mi też brakuje siłowni Ale staram się chociaż ćwiczyć coś w domu i codziennie chodzić na spacery. Po 20tyg mam zamiar poszukać szkoły rodzenia a widziałam ze sa tu takie z umowa z nfz i można w ramach tego wybrać sobie położna środowiskowa i chodzic na rozne darmowe warsztaty, zajęcia gimnastyczne dla ciężarówek itd. Zawsze to jakiś jeszcze ruch i rozrywkaCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręcona dziękuję, wszystko już spakowane, do podwójnego życia absolutnie się nie przyznał, ale mam to gdzieś, za dużo tego się nazbierało.
Ja na siłowni nie byłam już ze 2 miesiące! Mam 18 km do najbliższej i trochę mi szkoda paliwa a dupa rośnie -
nick nieaktualny
-
Lajla ja z córka i soba tez chodze do takiej lekarki.i sto zl to mało płaci twoja loleżanka.u nas stawka juz 190 zl za wizyte od tego roku.ale warto.mojej córce bardzo pomogła.mam nadzieje że teraz pomoże również mnie.
-
Wera tylko Ty nie zaszalej bo kobieta ktora przed ciaza nie trenowala wcale powinna najpierw z lekarzem to uzgodnic .
Niusia i bardzo dobrze . Tak byc nie moze ... dziekowac Bogu ze w trzecie dziecko sie z nim nie wladowalas . Samotna matka trojki dzieci to juz lekka chujowka chociaz i tak bywa. Trzymaj sie kochana -
nick nieaktualnyJa jestem dzisiaj po dwóch pączkach i to na dzisiaj koniec
Wczoraj też byłam na kolacji firmowej i się najadłam takich pyszności, ale deserem byłam zachwycona!
Ciastko kruche ze śliwkami i do tego polane solonym karmelem i lody pistacjowe.
No orgazm w buzi!Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny