2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . Jestem jestem . Mialam po prostu strasznie caly tydzien taki zawalony padam na twarz po tym tyg pracy ale na szczescie jutro juz ostatni dzien i lece na babski dzien kobiet. Resteuracja plus kino w gronie samych babeczek hehe a w sobote rano jade na tatuaz takze weekend spedze spoko . Odstresuje swoja mozgownice troszke bo ile mozna .
A takto to czekam na okres . Powinien byc chust wie kiedy hahahaha i o .
-
nick nieaktualny
-
Ja robie 4 tatuz w swoim zyciu . Mam juz cale udo wydziabane , nadgarstek i tatuaz na kosci obojczykowej . Jutro robie rekaw jutro po wysle Wam fotke .
Odrazu sie umawiam na kolejny tym razem pos piersiami taki spory robie . Jutro Wam wrzuce fote .
Ja mam wiele pomyslow , kocham tatuaze i nie zamierzam na 4 zakonczyc
No dziewczyny ucichly , wiekszosc przez zalozycielke tego forum . Ja udzielam sie tylko ze wzgledu na przyzwyczajenie i tego zeby czasem z Wami zamienic kilka zdan . Inaczej tez bym nie wchodzila i olala . -
nick nieaktualnyNo nie wiem co się tam podziało, ale nieistotne.
Szkoda, że się taka cisza tutaj zrobiła, bo chyba był to najlepszy wątek....
No trudno.
Mi się strasznie podoba motyw kwiatowy i chciałabym sobie jakąś piękną różę na udzie.
Mój mąż ma rękaw, orła z flagą polską. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie wracam od rodziców, bo zostawiłam w domu rodzinnym ostatnio buty trekkingowe, a w przyszłym tygodniu uderzamy na Morskie Oko.
Mama mi powiedziała, że strasznie schudłam i czy wszystko u mnie dobrze, bo blado wyglądam.
Ja tam nie widzę żebym schudła, ale z tą bladością może coś być bo czuje się ostatnio przemęczona i osłabiona.
Mieliśmy z moim starym wybrać się na mecz, ale chyba nie zdążę.
No ale wiozę mojemu mężowi słoiki od mojej mamy i kremówkę, to będzie szczęśliwy. -
nick nieaktualnyZałożycielka to jedno wielkie dno...jak ktoś jest dwulicowy a słodko do ciebie pisze jednocześnie obrabiając ci dupę na priv do innych osób to potem są tego takie efekty. Dobrze że nasza mała garstka dziewczyn która się uchowała jest ze sobą tak szczera że o owych sytuacjach zwyczajnie sobie powiedzieliśmy i trzymamy się razem siedząc na grupie która mamy założona na Facebooku i tam spędzamy czas stąd tu nas w sumie nie ma to tak w skrócie jak już chcecie wiedzieć. Co do mnie kulam się ledwo bo ledwo ale kulam mam nadzieję że już nie długo będę po porodzie bo nie jestem wstanie nic robić tak wymieka mój organizm.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się wydaje, że ostatnio jestem ale przemęczona za bardzo, bo też ciągle już trzeci raz pod rząd wyskoczyło mi zimno na ustach.
Ja już nie chciałam w to wnikać, co się stało, jak i dlaczego. Znałam dziewczynę jedynie z tego co pisała tutaj, no i zrobiła mega sympatyczne wrażenie, z resztą nikogo tu nie oceniam, bo to jest forum.
Zastanawiało mnie tylko czemu się dziewczyny przestały udzielać
Zleci szybko ta końcówka, pewnie nim się obejrzysz! -
Hej dziewczyny mnie też kusi tatuaż i kto wie może się zdecyduje 😀 u mnie weekend spokojnie, wczoraj imieniny teściowki, a dziś trochę odpoczynku.
Mam pytanie do dziewczyn, które stosowały luteine. Lekarz kazał mi brać od 16 dnia do 25 dnia cyklu przy cyklach 26-28 dniowych. Po dwie tabletki dziennie rano i wieczorem. Myślicie że mogę tak brać? Owulacje mam w cyklach (widać było na usg) więc nie chcę sobie zahamować, a testów owulacyjnych nie robię.Lajla -
Napewno duphaston nie hamuje owulacji , ostatnio czytalam ze luteina tak ale to tez nic pewnego . Kiedy masz te owulacje ? Nie czujesz ich ?
Cykle masz ladne jak 28 dni to powinny byc 14 max 15 dc wiec od 16 dc nie zaszkodzi luteina . Tak jak zapisal tak bier jesli chodzi o dawkowanie -
Lajla123 wrote:Czułam że mnie pobolewa jajnik w 13 i 14 dniu cyklu więc jakoś tak pewnie miałam owu. Czytałam że powinno się brać 3 dni po owulacji więc wezmę może w 17dc cyklu tak dla pewności o już. A od następnego zacznę mierzyć temperature
Pozatym internety to nie wyznacznik pamietaj Lajla.
No mierz mierz , Ja tez nie mierzylam a od nowego mam zamiar juz -
nick nieaktualny