2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RudaMaruda25 wrote:Ja też mam brać dupka od 16 dnia cyklu do 25, powiem szczerze, że ten temat się cały czas przewija blokowania owulki.
Ale mi się z kolei wydaje, że ile ludzi tyle opinii. -
To prywatne forum dużo lepsze niż publiczne. Też tutaj z mega ostrożnością piszę i nie często. Jakie trzeba spełnić kryteria na prywatne forum:)? A u mnie chyba wczoraj była owu no więc zostaje czekać na efekty. Choć będą takie jak zawsze:) czy ktoś z was bierze bromergon?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry .
Co to za cisza , skopac duperki ?
Jak mija dzien ? Jaki plan na weekend ?
Nareszcie mam wolne ♡
Ostatnio taka zm3czona chodze az szkoda mi , ze nie mam sil na nic nawet 2 dni treningu odpuscilam bo o 16 juz oczy mi leca do snu az lzawia cale . Dzis wypilam dwie kawy po pracy to jakos zyje ale i tak o 20 juz w lozku mam dzis zamiar leciec a jutro od rana dzialam w domu i z malym wychodze na spacer i zakupy . Maz na nocki , ja nie bede marnowac weekendu znow na siedzenie w domu pierdziele .
W ogole patrze na nowe szafy i rogowke do salonu . Akurat ta wyplata i nastepna bedzie dosc wysoka to moge meble pozmieniac w sypialni tak jak planowalam .
Czekam na okres . Planowo powinien byc jutro max ale jak wyjdzie w praktyce sie okaze ... od nowego cyklu od 3dc dokladnir zaczynam brac clo na owulacje i zobaczymy co bedzie . mam na 2 czy 3 cykle w razie wu ... tylko bede musiala skombinowac sobie dupka kurcze . -
nick nieaktualnyWitam się w 34 tygodniu
Swoją drogą Szczesliwa usuneła konto i przez to znikneła nam strona startowa...
Zakrecona a to wy nie teges w tym cyku i dlatego rozumiem że czekasz na @ ??? Przypuszczam że chodzi o tatuaz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:20
-
nick nieaktualnyWitam się i ja!!!
Jak to fajnie widzieć, że jeszcze tu dziewczyny jesteście!
Ja jak sobie niczego nie wysikam za dwa tygodnie, to będę mieć testowanko w dzień urodzin za miesiąc
A tak w ogóle to sporo ostatnio ćwiczę, waga nie drga, nic nie chudnę... ale mam zamiar sobie krzywą cukrową sprawdzić, czy tam coś się nie podziało.
A tak, to sobota dzisiaj, a ja już przy garach stoję.
Dupka to zaczęłam od dzisiaj braćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 11:40
-
Hejka.
Ruda waga moze nie drgnie nic ale lada dzien cm spadna . Jezeli jesz zdrowo i duzo cwiczysz to spokojnie . Pozatym efekty nir orzychodza z dnia na dzien a trzeba na nie zaczekac , kolejna sprawa to taka ze cwiczac miesnie tez waza pamietaj maja mniejsza objetosc niz tluszcz ale waza tyle samo takze waga moze nie isc w dol jakis czas a cm owszem .
No kciuki mocne trzymam za wysikanie jednak czegos ale bez apinki jak cos bede z toba testowac w kwoetniu hehe -
Kurcze ja sie zastanawiam skad mam skolowac sobie na nastepny cykl wlasnie dupka ... bo Ja musze w ciazy ewentualnej brac a pozatym moj lekarz z pl powiedzial mi ze jak zaczbe stymulacje to musowe u mnie branie progesteronu jest od 16 dc ... takze musze kombinowac . Moglby lekarz mi wypisac ale co z tego jak nie ma mi ktos w pl kupic i wyslac . Sama dopiero bede na koniec kwietnia w pl .
-
Raju jaka ja zamulona na maksa jestem ... ja nadal w lozku leze hahaha . Po sniadaniu jestesmy , kwiatki przesadzilam , obiad mam z wczoraj bo ugotowalam po pracy zupke kalafiorowo fasolkowa wiec nie musze orzy garach dzisiaj stac ale musze zebrac sie w koncu na silownie i zakupki ... dam mezulowi pospac jeszxze z godzine po nocce i budze go zeby malum sie zajal a ja smigam na silownie
-
nick nieaktualnyNie ma napinki, co będzie to będzie, chociaż zupełnie czuję, że to nie ten cykl.
I wyjątkowo seksu było mniej, bo jakoś tak się mijaliśmy w domu, mój stary był zestresowany.
Poza tym ja nawet nie wiem czy owulacje miałam ? Nie czułam nic, trochę mnie jedynie jajnik ostatnio jakby pobolewa.
Albo to nie jajnik ?
Boję się, że znów mi się jakieś dziadostwo w postaci nowe mięśniaka przyplątało.
Temperatura niby podwyższona, ale nie mierzyłam regulanie więc nie wyciągam wniosków.
Nie spinam się, na razie zupełnie nie. -
nick nieaktualnyNo u nas pogoda dupna taka że w ogole szkoda gadac... młodą szlak trafi jak teraz 3 tydzień bedzie w domu siedzieć co poradzic ze tak sie z choróbskami złożyło Jakby jeszcze chociaż pogoda była ale jak ja widze te deszcze i wiatry za oknem to aż mi niedobrze ...
Poleciałam dzisiaj do miasta korzystając z faktu ze moj w domu wiec z dziecmi został bo wiadomo młoda wychodzic z ospą nie może a w planie mialam kupic torbe do szpitala no i jakies laczki wiec to kupiłam no i mojemu mezowi kupilam kurtke przeciwdeszczowa z odpinanym polarkiem bo mu tamta poszla w pizdu nawet nie wiadomo kiedy pekło....po za tym zakupy na chleb itp tez zrobiłam od razu .
Po za tym młody ma 38 goraczki i szlak mnie trafi bo nie wiem od czego boje sie ze teraz on angine dostanie -.- nie mam juz dosłownie siły... -
nick nieaktualny