X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Ja też mam brać dupka od 16 dnia cyklu do 25, powiem szczerze, że ten temat się cały czas przewija blokowania owulki.
    Ale mi się z kolei wydaje, że ile ludzi tyle opinii.
    Lajla ma brac luteine nie dupka . Dupek nie chamuje owulacji na milion procent wiec luzik ale co do lutki to te nic pewnego . Masz racje co czlowiek to opinia

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2019, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prywatne forum dużo lepsze niż publiczne. Też tutaj z mega ostrożnością piszę i nie często. Jakie trzeba spełnić kryteria na prywatne forum:)? A u mnie chyba wczoraj była owu no więc zostaje czekać na efekty. Choć będą takie jak zawsze:) czy ktoś z was bierze bromergon?

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem, ale w sumie to rzadko.. Podczytuje was :)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u was Ewela co ciekawego, jak się czujesz ? :)

• OvuNowa Nowa

Wysłany: 13 marca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. :)
    Czy jest tutaj jeszcze z kim porozmawiać? :) Można dołączyć do grona staraczek? :) Pozdrawiam :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 marca 2019, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OvuNowa wrote:
    Czy jest tutaj jeszcze z kim porozmawiać? :) Można dołączyć do grona staraczek? :) Pozdrawiam :)
    Czesc .
    Jasne . :) opowiedz cos o sobie moze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OvuNowa wrote:

Jasne, zapraszamy! :)
    Opowiedz coś o sobie, im nas będzie więcej tym lepiej, może się uda jeszcze rozkręcić wątek!

• Parodka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 ja brałam Bromergon parę lat.

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry .
    Co to za cisza , skopac duperki ?

Jak mija dzien ? Jaki plan na weekend ?

Nareszcie mam wolne ♡
    Ostatnio taka zm3czona chodze az szkoda mi , ze nie mam sil na nic :( nawet 2 dni treningu odpuscilam bo o 16 juz oczy mi leca do snu az lzawia cale . Dzis wypilam dwie kawy po pracy to jakos zyje ale i tak o 20 juz w lozku mam dzis zamiar leciec a jutro od rana dzialam w domu i z malym wychodze na spacer i zakupy . Maz na nocki , ja nie bede marnowac weekendu znow na siedzenie w domu pierdziele .

W ogole patrze na nowe szafy i rogowke do salonu . Akurat ta wyplata i nastepna bedzie dosc wysoka to moge meble pozmieniac w sypialni tak jak planowalam .

Czekam na okres . Planowo powinien byc jutro max ale jak wyjdzie w praktyce sie okaze ... od nowego cyklu od 3dc dokladnir zaczynam brac clo na owulacje i zobaczymy co bedzie . :) mam na 2 czy 3 cykle w razie wu ... tylko bede musiala skombinowac sobie dupka kurcze .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 34 tygodniu ;)

Swoją drogą Szczesliwa usuneła konto i przez to znikneła nam strona startowa...

Zakrecona a to wy nie teges w tym cyku i dlatego rozumiem że czekasz na @ ??? Przypuszczam że chodzi o tatuaz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:20

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E ... nie o tatuaz . Po.prostu mijalismy sie , nie bylo kiedy zeby tak trafic w owu i tez nie wiadomo czy byla . No ten cykl byl ciezki dosc .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja!!!

Jak to fajnie widzieć, że jeszcze tu dziewczyny jesteście!

Ja jak sobie niczego nie wysikam za dwa tygodnie, to będę mieć testowanko w dzień urodzin za miesiąc :D

A tak w ogóle to sporo ostatnio ćwiczę, waga nie drga, nic nie chudnę... ale mam zamiar sobie krzywą cukrową sprawdzić, czy tam coś się nie podziało.
    A tak, to sobota dzisiaj, a ja już przy garach stoję.

Dupka to zaczęłam od dzisiaj brać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 11:40

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Ruda waga moze nie drgnie nic ale lada dzien cm spadna . Jezeli jesz zdrowo i duzo cwiczysz to spokojnie . Pozatym efekty nir orzychodza z dnia na dzien a trzeba na nie zaczekac , kolejna sprawa to taka ze cwiczac miesnie tez waza pamietaj maja mniejsza objetosc niz tluszcz ale waza tyle samo takze waga moze nie isc w dol jakis czas a cm owszem .

No kciuki mocne trzymam za wysikanie jednak czegos ale bez apinki jak cos bede z toba testowac w kwoetniu hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja sie zastanawiam skad mam skolowac sobie na nastepny cykl wlasnie dupka ... :/ bo Ja musze w ciazy ewentualnej brac a pozatym moj lekarz z pl powiedzial mi ze jak zaczbe stymulacje to musowe u mnie branie progesteronu jest od 16 dc ... takze musze kombinowac . Moglby lekarz mi wypisac ale co z tego jak nie ma mi ktos w pl kupic i wyslac . Sama dopiero bede na koniec kwietnia w pl .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raju jaka ja zamulona na maksa jestem ... ja nadal w lozku leze hahaha . Po sniadaniu jestesmy , kwiatki przesadzilam , obiad mam z wczoraj bo ugotowalam po pracy zupke kalafiorowo fasolkowa wiec nie musze orzy garach dzisiaj stac :) ale musze zebrac sie w koncu na silownie i zakupki ... dam mezulowi pospac jeszxze z godzine po nocce i budze go zeby malum sie zajal a ja smigam na silownie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma napinki, co będzie to będzie, chociaż zupełnie czuję, że to nie ten cykl.
    I wyjątkowo seksu było mniej, bo jakoś tak się mijaliśmy w domu, mój stary był zestresowany.
    Poza tym ja nawet nie wiem czy owulacje miałam ? Nie czułam nic, trochę mnie jedynie jajnik ostatnio jakby pobolewa.
    Albo to nie jajnik ?

Boję się, że znów mi się jakieś dziadostwo w postaci nowe mięśniaka przyplątało.

Temperatura niby podwyższona, ale nie mierzyłam regulanie więc nie wyciągam wniosków.
    Nie spinam się, na razie zupełnie nie.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takiej malo miarodajnej temperatury nie ma co brac jak kolwiek pod uwage . Wiadomo :)
    U mnie tak samo ale u nas cykl spisuje na straty 100 procent nawet staran mozna powiedziec nie bylo takze witamy sie obie w kwietniu :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas pogoda dupna taka że w ogole szkoda gadac... młodą szlak trafi jak teraz 3 tydzień bedzie w domu siedzieć co poradzic ze tak sie z choróbskami złożyło :/ Jakby jeszcze chociaż pogoda była ale jak ja widze te deszcze i wiatry za oknem to aż mi niedobrze ...
    Poleciałam dzisiaj do miasta korzystając z faktu ze moj w domu wiec z dziecmi został bo wiadomo młoda wychodzic z ospą nie może a w planie mialam kupic torbe do szpitala no i jakies laczki wiec to kupiłam no i mojemu mezowi kupilam kurtke przeciwdeszczowa z odpinanym polarkiem bo mu tamta poszla w pizdu nawet nie wiadomo kiedy pekło....po za tym zakupy na chleb itp tez zrobiłam od razu .
    Po za tym młody ma 38 goraczki i szlak mnie trafi bo nie wiem od czego :/ boje sie ze teraz on angine dostanie -.- nie mam juz dosłownie siły...

• werni Autorytet

Wysłany: 17 marca 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny i ja juz jestem. Dawno mnie nie było.

Parodka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    u mnie mały przełom, miałam zabarwiony lekko krwią śluz - wiece co sobie już wkręcam ?
    Że to może implantacja, wg kalendarza owulka powinna być 6-7 dni temu, więc by się chyba to zgadzało.

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ