2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś lecę z kumpela na film dla ciężarówek po południu to trochę się rozerwe. Masakra ostatnio częściej latam do WC. Obym wytrzymala w kinie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak sie odzywacie raz na ruski rok to umarl a Ja nie bede wiecznie sama do siebie pisac
W takim razie dzien dobry
Niedziela dzien lenia normalnie ... nie no wczoraj mialam dzien leniuszka troszke procz wyjscia na miasto z malym na 3 h . Dzis mam dzien sprzatania bo wczoraj tego nie zrobilam ... mysle nad utrzaskaniem zupki warzywnej chlopakom na jutro zeby mieli na obiadek by nie czekali az wroce z pracy a jeszcze po robocie chyba do lekarza pojde wiec tym bardziej zanim sie ugotuje to bedzie z 18 sta . Chyba na wieczor im ugotuje wlansie .
Kuzwa czemu te weekendy tak zapieprzaja ?!?!?!
-
nick nieaktualnyNo i ja też tu jestem cały czas!
Ostatnio mam trochę zabiegany okres, dodatkowo muszę sobie wziąć L4 na męża - dopadła go rwa kulszowa i nie może się ruszyć.
A ja teraz zupełnie na nic nie mam czasu, bo mam trzy razy w tygodniu treningi, dodatkowo zaczęłam na uczelni dawać dodatkowe zajęcia z włoskiego, no i jeszcze ogarnianie domu...
Jeszcze na dodatek mąż mi się po raz kolejny pochorował.
Staram sobie organizować czas tak, żeby nie myśleć o presji starania się o dziecko. Ale po świętach umówiłam się do lekarza. -
Czesc.
Ja mam dzis umieralnie w domu ... tak zle sie nie czulam jeszcze . Ide na 11.30 do lekarza i cos czuje ze antybiotyk bede musiala brac ale chociaz moze w koncu mnie on wyleczy bo ile mozna chodzic chorym . Ciagnie sie za mna chorobsko od stycznia , ewidentnie nie doleczone . Moj maly tez zakatarzony na maksa i z kaszlem .
A pozniej jade do szpitala na badania tarczycowe bo juz mnie listami ponaglaja .
Takto chlodna ale sloneczna wiosna ...
Co u Was ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No trzyma dlugo dość. Wyszly mi te zakivhane przeziebienia co mnie od stycznia braly. Zapalenie oskrzeli i ucha prawego. Do pracy nie chodze od poniedzialku , kuruje sie w domu .
Mtsle nad powrotem juz jutro do oracy ale nie wiem czy to dobry pomysl bo antybiotyk jutro dopiero bede miala a boje sie ze znow pierdolne w lozko po oracy mega chora i gorzej . Takie nie doleczone chorobako najgorsze wlasnie jest . -
Ruda tydzień po świętach mamy ślub.
Zakręcona dokładnie lepiej posiedz jeszcze w domu i całkiem się wylecz. Bo w przyszłości może się obrucic i będziesz często chorować.
Lili to dopiero początek ale zycze powodzenia -
Hejka.
Ja to wiadomo , wolne wiec robie rzeczy domowe.
Właśnie przyjechały mi zakupy z Polskiego sklepu to porozkladalam sobie wszystko i obiadek wstawilam. Dziś mamy na obiad pałki z kurczaka pieczone w piecyku, ziemniaczki i suroweczka z ogórka , pomidora , cebulki i śmietanka
A takto sprzątam sobie , piore i myje wszystko . Tak od a do z działam
Mam troszke więcej energii wiec działam z tym , że antybiotyk biorę i mam wrażenie , że padło mi na uszy bo słabiej słyszę plus kaszel mam większy ale w końcu się odrywa wszystko.
Dziś mamy 6 rocznicę związku z mężem a on nic ... ani me ani be ani pocałuj mnie w dupe . Troszkę przykre
Nie układa nam się od ostatnich kilku tygodni ale szkoda , że nawet nie powie wszystkiego dobrego . Albo zapomniał ... tym bardziej mi przykro. Tyle lat ... zawsze pamiętal i zawsze super ten dzień spedzalismy. No cóż ...werni lubi tę wiadomość