2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona moze szykuje niespodzianke
Może przez chorobę to tez wpływa na hormony i jest się drażliwym.
Dziś tez pranie wstawilam. Pałki tez u mnie są
Dziś coś mnie kluje z lewego boku od czasu do czasu mam nadzieje ze to nic poważnego może maluch z tej strony kopie. -
Kochana takie klucia to normalka w ciazy moze maly tam sie wepchnal i tam cos uciska. Nie pierwszy i nie ostatni raz uwierz hehe .
Nie nie szykuje . Zapomnial na bank ... przed chwila cos sprawdzal i mowi o myslalem ze dzis 6 . I zniknal temat bo ja nic nie mowiala. Wyszedl z somu na silownie po drodze mial chociazby kwiaciarnie dwie ale dupa -
Ach te chłopy oni maja problem z zapamiętywaniem dat może jak wróci to po drodze kupi kwiaty.
Klucie na szczęście przestało. Ale dzisiaj to mało ruchliwy pewnie wieczorem znów da czadu -
werni wrote:Ach te chłopy oni maja problem z zapamiętywaniem dat może jak wróci to po drodze kupi kwiaty.
Klucie na szczęście przestało. Ale dzisiaj to mało ruchliwy pewnie wieczorem znów da czadu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa podczytuję co piszecie tu
W sumie szkoda, że umarł, bo jeszcze kilka miesięcy był całkiem fajny tu ruch.
U mnie bez zmian, walczę o maleństwo, o sylwetkę.
Wczoraj rozmawiałam z mężem i on stwierdził, że w moim życiu zawodowym to najlepszy czas na "zapylenie".
Bo nie dam rady się dogadać z przełożonym, mamy dwie różne koncepcje, ja uważam swoją za słuszną i wykonując jego polecenia robię coś wbrew sobie, a podpisuje się swoim nazwiskiem. Ta praca miała być moim spełnieniem marzeń, ale nie ma tak kolorowo. I albo będę czegoś szukać, albo poczekam kilka miesięcy, żeby zajść w ciąże w stabilnych warunkach fiansowych. -
nick nieaktualny
-
Czesc Wam .
Dzis pierwszy raz bylam w pracy po 9 dniowej przerwie na " mala " chorobke . Az w szoku jestem bo przyjeta zostalam mega ... balam sie ze beda pretensje jakies o to ale nie wrecz dostalam podwyzke . Ogolna panstwowa i jeszcze dodatkowo z firmy . Swietnie
Za tydzien w pon konczy mi sie lomtrakt probny w pracy wiec trzymajcie kciuki za przedluzenie .
I wlasnie jestem na silowni ... jak cudownie tak potrenowac i sie spocic po 10 dniach rozlaki z maszynami
No i czekam na urlopik i lece do pl za 12 dniwerni lubi tę wiadomość
-
Agata dobrze ze u ciebie juz lepiej ze zdrowiem i jaka miła niespodzianka po powrocie do pracy. Za taką premie raczej Ci przedłuża kontrakt.
Oby u Was też w związku było ok. -
werni wrote:Agata dobrze ze u ciebie juz lepiej ze zdrowiem i jaka miła niespodzianka po powrocie do pracy. Za taką premie raczej Ci przedłuża kontrakt.
Oby u Was też w związku było ok.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiby 21 kwietnia, a teraz powinnam być po owulacji.
Temperatura mi w ogóle nie skoczyła, cały czas na tym samym poziomie.
Ale jajnik czułam, dwa dni kłucie, więc owulacja chyba była.
No zobaczymy...
Jutro idę na kontrolę do ginekolog, może ona mi powie czy była owulacja czy nie. -
Dzien dobry wszystkim .
Jakie plany na weekend ?
Ja w koncu mialam czas napisac do Was bo ostatni tydzien byl mega zakrecony. Powrot do pracy po 9 dniowym odpoczynku i chorobie byl latwy z tym , ze troche sie nadenerwowalam na chlopakow ktorych mam pod soba . Robili co chcieli az musialam nawrzeszczec raz na nich no ale chyba poskutkowalo bo w koncu sie ogarneli .
Teraz weekend , potem 4 dni pracy i wolne az do 1 maja . Wtedy wracam do roboty bo mam urlop i lece do pl
Z dobrych wiesci to dostalam wczoraj staly kontrakt wiec bardzo sie ciesze . Teraz marzeniem moim i priorytetem jest egzamin na prawo jazdy -
nick nieaktualny