2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Tamten z rana, teraz powtórzyłam z innej firmy, no i znów kreska, blada, ale mocniejsza.
Napisalam tam ze musialas miec np wczoraj badz przedwxzoraj zagniezdzenie i dopiero beta rosnie stad slaba kreska ale jest . Kolejny inny test powtorzyl to . Teraz bez paniki lec na bete jutro ktora ci potwierdzi ciaze tylko -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Kurde laska, jeśli to się okaże na 100% ciąża!
To Twoja wina, bo miałyśmy razem w tym samym czasie!!!
Jeszcze ten cykl, któremu NIE dawałam szansy.
Trzymam cholernie mocno kciukiNona, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Hahaha w tym samym czasie byśmy się wkopały w pieluchy! hahaha
Ja Ci mowie . Jutro.Cie widze po wynikach bety na lutowkach tak bedzie mowie ci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda szkoda , ze nie chwalisz sie i tu . Ja czekam , zagladam i cisza . Dopiero na czerwcowych zobaczylam . Gratulacje !!! Mpwilam ze jestes w ciazy beta mala bo to dopiero po zagniezdzeniu zarodka jest stad testy ci wychodza bardzo blade. Powtorz Ja za 2 dni i bedzie juz wyzsza bo ona dopiero zaczela rosnac . Jest super . Rodzimy razem w lutym ♡♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda bede szczera . Jak bedzie mialo cos zlego sie wydarzyc to sie wydarzy . Wplywu nie mamy na to ... jestes w ciazy ! To na pewno ... ale musisz teraz bete powtorzyc za 2 dni dokladnie bo co 48 h jest przyrost i nastepnie umowic sie fo lekarza na za 2/3 tyg juz na usg a wczesniej mozesz po progesteron . Wsio pamietaj ze nie kazda kobieta jest taka sama jak i ciaza . Jedna ciaza ma objawy , jedna nie a obie sa zdrowe jak rydz . Musisz myslec pozytywnie a nie doszukujesz sie wszedzie probkemu . Wierz mi w to co mowie . W pierwszej ciazy mialam ciagle problem jakis w sensie doszukiwalam sie i doszukalam nie twierdze ze to myskenie bylo wina poronienia ale w jakims stopniu nasz organizm nastawia na pewne rzeczy tak ?! Jasna sprawa kak przy staraniach . Ciesz sie , mysl pozytywnie ale jeszcze nie ma co wyprawki robic hehe . Kochana bedzie dobrze . Dbaj o siebie
-
nick nieaktualnyJa sobie zdaję sprawę, że to bardzo wczesna ciąża, bo jeszcze nawet terminu @ nie ma, owulacja była z 10 dni temu. Jutro idę do lekarza, zapytam jak to mam interpretować, bo muszę się dowiedzieć czy mogę chodzić na rehabilitację i brać leki.
Co ma być to będzie!