2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RudaMaruda25 wrote:Ja sobie zdaję sprawę, że to bardzo wczesna ciąża, bo jeszcze nawet terminu @ nie ma, owulacja była z 10 dni temu. Jutro idę do lekarza, zapytam jak to mam interpretować, bo muszę się dowiedzieć czy mogę chodzić na rehabilitację i brać leki.
Co ma być to będzie!
No a maz wie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż nie reaguje jakoś bardzo, on nie jest jakiś wylewny, emlcjonalny.
Sam mi powiedział, że się domyślał i miał takie przeczucie. Nawet mu się śniło ostatnio.
Przede wszystkim widzi, że ja jestem trochę spanikowana i się boję, ale powiedział, że będzie dobrze i damy sobie rady.
Ja dzisiaj idę zapytać o te wyniki, czy mogę traktować je jako wczesną ciążę, no i spytam o te leki. Dzisiaj man 25 dc tak naprawdę, za dwa dni powinnam mieć @ i boję się, że jednak będzie.werni lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Mój mąż nie reaguje jakoś bardzo, on nie jest jakiś wylewny, emlcjonalny.
Sam mi powiedział, że się domyślał i miał takie przeczucie. Nawet mu się śniło ostatnio.
Przede wszystkim widzi, że ja jestem trochę spanikowana i się boję, ale powiedział, że będzie dobrze i damy sobie rady.
Ja dzisiaj idę zapytać o te wyniki, czy mogę traktować je jako wczesną ciążę, no i spytam o te leki. Dzisiaj man 25 dc tak naprawdę, za dwa dni powinnam mieć @ i boję się, że jednak będzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie wiedziałam czy pisać ale wkoncu to zrobilam heheh
Ciesze się bardzo ze Wam się udało 😍RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak przynajniej nikt nie ogarnie, że gratulacje z tego powodu.
Wolę na razie nie ogłaszać światu, bo to świeża sprawa. Z resztą nikt nawet nie przypuszczał ze znajomych i rodziny, że się staramy
Ten wątek jest mega szczęśliwy, bo chyba każdej, albo w zdecydowanej większości jednak się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 19:43
ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyn!
Powiedzcie mi proszę o co chodzi ze wspomaganiem cyklu hormonami.
Czy bierzecie leki na stymulację owulacji dlatego że nie macie własnej lub nie macie jej w każdym cyklu czy też bierzecie je pomimo iż macie własną ovulkę?
Zauważy że wiele z Was suplementuje progesteron. Zastanawiam się jakie są wskazania do takie suplementacji czy progesteron poniżej normy czy też podkęcanie progesteronu na jeszcze wyższy poziom?
Chodziłam już do kliku ginów i jeszcze żaden nie zaproponował mi takiej formy leczenia.
35 l. starania od grudnia 2017 r.,
ja: AMH 2,61, niedoczynność tarczycy (letrox), hiperprolaktynemia czynnościowa, mutacje mthfr(hetero) i pai-1 (homo), KIR haplotyp AA, laparoskopia luty 2020r.,: endometrioza, adenomioza, jajowody drożne,
on: morfologia 10%, HLA-C C2C2
01.07.2020 r. punkcja 11 komórek --> 7 ❄️
05.10.2021r. III transfer wspomagany accofilem, atosibanem. AH, embryo glue i jest ❤️ -
Agata wiem ze u Ciebie leje 😂
Ruda w te upały to jest ciężko. Jeszcze teraz co raz bardziej dokucza mi brzuch czasami mnie boli a mały ostatnio upodobał sobie moje żebra.
Dziś kurier przyjechał z paczka wyprawkowa kupiłam większość rzeczy do szpitala. Jeszcze zostały mi parę ale kupie dopiero za miesiąc. W smyku są przeceny to kupiłam parę kocykow dla małego.