2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeatem, jestem.
Ale mamy z mężem teraz małe życiowe zawirowanie, bo będziemy budować dom i wybieramy projekty itp.
Dodatkowo ja leczę to skręcenie stopy, mam nałe komplikacje.
No i bolą mnie cycki od owulacji!!!! Mam takie twarde, że dramat.
Widziałam, że Madzia z naszego forum będzie mamą, tak strasznie się cieszęwerni lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja też nie odzywałam się bo miałam dzisiaj egzamin z pedagogiki waldorfskiej 😱 i uczyłam się cały tydzień.
U mnie dalej bez zmian. Usunęłam kalendarzyk, w którym zaznaczałam wszystko związane z seksem, okresem itp. Ale owulki raczej znowu w tym miechu nie będzie. Nic mnie nie boli i nie kłuje
Idę do męża, bo sprzedaliśmy Marysię do znajomych -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Mam komplikacje dalej po tym skręceniu.
No budujemy dom, bo dostaliśmy działkę, a ten w którym mieszkamy będziemy wynajmować
No tak ale chodzilo mi o to , z3 jakie komplikacje no ale ok komplikacje to komplikacje hehe . -
nick nieaktualnyJak byłam w szpitalu nie dali mi zastrzyków antyzakepowych, pękła mi żyła i mam straszny obrzęk.
Minęło 4 tygodnie i wciąż boli.
A dom to taka decyzja na szybko? Zmęczyło nas miasto, mury i betony. Nasz "dom" obecny to taka szeregówka malusia, jak w bloku wciąż, dlatego postanowiliśmy, że wyprowadzamy się na wieś. Trochę nam zejdzie, ale będę mieć i ogródek większy i spokój i ciszę.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Eeee ja mam dzisiaj chyba dopiero 11 dzień po @ i w cuda już nie wierzę
Ja żyję wyjazdem na wakacje terazZakręconaOna wrote:No dzien dobry. Nareszcie sie ruszylo .
Frida dziekuje ;*
Ruda co z noga sie dzieje ?
O dom budujecie , super . Powodzenia . !
Kasia Ja tez myslalam ze owulacji nie mam a 6 tc nest hahaha -
Ja teraz wierze juz . w dwie ciaze zaszlam CUDEM doslownie .
Pozatym teraz owulacje nie mialam w marcu , w kwietniu myslalam ze tez nie ma bo w 23 dc jak wystepowala to tylko wtedy a nie bylo ... przyszla 30 badz po 30 dc.
Kazdy wierzy w co wierzy . Ja trzymam kciuki -
Także trzymam kciuki kochane. Tez u mnie można powiedzieć że zdazyl się cud
Tez się ciesze ze Magdzie się udało. Znam ją z kilka lat.
-
nick nieaktualny