2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RudaMaruda25 wrote:A ja w pracy, z moją skręconą stopą.
Ale dziewczyny robię furorę, bo chodzę po pracy w takich różowych klapeczkach z futerkiem, żeby mi było wygodniej, bo normalnych butów nie ubiorę jeszcze, no chyba, że na chwilę.
A pracuję z samymi facetami podśmiechujki są!
Kocham te klapki, sama mam takie ale czarne .
Nie pisalas nic ze noge skrecilas :o -
nick nieaktualny
-
Hehe no tak rozowe i z futerkiem to już u facetów coś się kojarzy.
Ja to dzis odwiedzialam rodziców i zostaje do piątku. Jutro mam dentystę. I chyba tez zajde do lidla bo widziałam w gazetce ze maja być ubranka dla dziecka i ubrania dla ciężarnych.
Chyba ostatni raz jadę autobusem do nich. Strasznie trzęsie na nierownych drogach. Z powrotem to tata mnie odwiezie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Kattii
O kurde 3h? To niezle się uwinęłaś! A ile Malutka mierzyla i wazyla?
To fajnie że mała wam nie daje tak mocno popalić. Problemy z brzuszkiem to norma w sumie. Ale z trójką to już pewnie masz niezły sajgon. Super fotki
Ja się czuję dobrze, Mała waży już kilogram Teraz na przełomie maja i czerwca będziemy już kupować wszystko typu wózek,łóżeczko itp.itd. Trochę rzeczy typu ubranka i akcesoria już mamy.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Hej z rana. U mnie już plamienie, więc dziś lub jutro będzie małpiszon. Tak sobie myślę, że może to i dobrze, bo w 13 lipca lecimy na wakacje i nie chciałabym żeby coś się stało, gdybym była w ciąży. A samolot w pierwszych tygodniach chyba nie jest wskazany.
-
KasiaSz32 wrote:Hej z rana. U mnie już plamienie, więc dziś lub jutro będzie małpiszon. Tak sobie myślę, że może to i dobrze, bo w 13 lipca lecimy na wakacje i nie chciałabym żeby coś się stało, gdybym była w ciąży. A samolot w pierwszych tygodniach chyba nie jest wskazany.
Osobiscie latam duzo w zyciu samolotami a w ciazy wrecz latalam co 1.5 miesiaca max co dwa i to po dwa razy w przeciagu np. Tygodnia . Przymusowo a nic sie nie stalo . Latalam od samiutenkiego poczatku do 35 tyg bodajze . Pozniej juz nie wpuszcza do samolotu takze musialam siedziec na dupie
Ja czekam wciaz na okres , dzis badz jutro ma byc .
To co jak 12 lipca lecicie to jest 7 tyg jakies prawie to koniec ze staraniami na dwa miechy ? -
Ruda miałam iść do dentysty i różne badania porobić ale zaciazylam. Byłam na kontroli i okazało się ze musiałam dwa zęby zrobić. To odrazu jeden mi zrobiła i w czwartek drugi. Teraz koniec mam z wizytami. Jakby się coś działo to dopiero po porodzie.
Frida ja to jestem zielona co do wozkow. Ale bym chciała żeby koła były skrętne i duże.
Katti kupiłam ubranka trochę na 50cm bo nic nie wiadomo jaki maluch będzie a Twoja ładnie rośnie
Kasia a gdzie lecicie? właśnie to różnie bywa jak pisze Zakręcona z samolotami.Kattii lubi tę wiadomość
-
Wiem właśnie, że różnie bo jak byłam w ciąży z Marysią i nie wiedziałam jeszcze o tym to leciałam samolotem i urodziła się piękna, zdrowa i dorodna
U mnie też się coraz bardziej z ciotką rozkręca starać się nie zaprzestaję chociaż ja kocham się opalać, a w ciąży wiadomo jak jest. W przyszłym miesiącu już nie robię żadnych testów. Nie ma mowy!
Werni lecimy na Korfu 😍ZakręconaOna wrote:To jest roznie. Niekoniecznie od samolotu cos sie moze stac a od tego ze slaba ciaza i kobieta o tym nie wie jeszcze ... a przyklepuje sie ze to od lotu . Tak na dobra sprawe nawet w pierwszych tyg nie ma jak to wplynac na ciaze ...
Osobiscie latam duzo w zyciu samolotami a w ciazy wrecz latalam co 1.5 miesiaca max co dwa i to po dwa razy w przeciagu np. Tygodnia . Przymusowo a nic sie nie stalo . Latalam od samiutenkiego poczatku do 35 tyg bodajze . Pozniej juz nie wpuszcza do samolotu takze musialam siedziec na dupie
Ja czekam wciaz na okres , dzis badz jutro ma byc .
To co jak 12 lipca lecicie to jest 7 tyg jakies prawie to koniec ze staraniami na dwa miechy ? -
Śliczne są te wyspy greckie. Byłam na Krecie z dwa lata temu i było super
To dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki żeby szybko odeszła malpa. -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:My w październiku mamy zamiar lecieć do Turcji, nawet w ciąży myślę, że polecę, jeśli będę.
No chyba, że będą jakieś przeciwwskazania.
Jak dzisiaj dzien minal ? -
nick nieaktualnyAle co będzie tego nie wie nikt, więc czemu mam sobie wakacji nie planować?
Ja jestem u rodziców na wiosce dzisiaj do jutra, nie było mnie już trochę, a następnym razem przyjadę na 18stkę do brata za miesiąc.
Nie mam pomysłu co mu kupić. Czy nie lepiej pieniądze? Jak myślicie? -
Wiesz co , osobiscie cieszylam sie z kasy na swojej osiemnastce . Jedni powiedza ze to pojscie na latwizne ale moim zdaniem to okej bo nie kupisz mu mikrofali hahahaha roweru jak na komunie a wycieczki mu nie wykupisz bo sorry no troche drogi prezent by byl mimo ze brat . Chyba ze kogos stac to jak najbardziej
-
nick nieaktualnywerni wrote:Ruda miałam iść do dentysty i różne badania porobić ale zaciazylam. Byłam na kontroli i okazało się ze musiałam dwa zęby zrobić. To odrazu jeden mi zrobiła i w czwartek drugi. Teraz koniec mam z wizytami. Jakby się coś działo to dopiero po porodzie.
Frida ja to jestem zielona co do wozkow. Ale bym chciała żeby koła były skrętne i duże.
Katti kupiłam ubranka trochę na 50cm bo nic nie wiadomo jaki maluch będzie a Twoja ładnie rośnie
Kasia a gdzie lecicie? właśnie to różnie bywa jak pisze Zakręcona z samolotami.
Teraz dzieciaki caly tydzien wolne od szkoly.... zwariuje xDWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 08:51
-
nick nieaktualny