2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz są inne czasy to młodzież woli bardziej pieniądze.
Mój maluch tez pewnie będzie mały. To ostatnio też pokupowalam polspiochow i body. Zostało mi z ubrań dokupienia czapeczki i skarpetki. -
To prawda wyspy greckie są przecudowne 🥰
Byliśmy na Kos i Krecie, a w przyszłym roku jeśli los nam będzie sprzyjał chcemy na Zakynthos
U mnie @ jeszcze się nie wyłoniła, ale przerażająca od wczoraj migrena z wymiotami ją zapowiada lada dzień 😱
Cyce mnie nawalają pierwszy raz w sumie tak mocno na okres, ale to może przez to, że już 12 dni opóźnienia 🤔 -
KasiaSz32 wrote:To prawda wyspy greckie są przecudowne 🥰
Byliśmy na Kos i Krecie, a w przyszłym roku jeśli los nam będzie sprzyjał chcemy na Zakynthos
U mnie @ jeszcze się nie wyłoniła, ale przerażająca od wczoraj migrena z wymiotami ją zapowiada lada dzień 😱
Cyce mnie nawalają pierwszy raz w sumie tak mocno na okres, ale to może przez to, że już 12 dni opóźnienia 🤔
Ja tez ciagle czekam na okres 2 dni spoznienia potencjalnego bo ciul wie czy ta owulka byla . Jak nie to Bog jeden wie kiedy przyjdzie .. jak byla normalnie nmto 2in dni opoznienia -
nick nieaktualny
-
Ja to bym chciała jeszcze raz polecieć na Kręte zwiedzić Balos i Elafonisi. Ale też mi się marzy Cypr i Hiszpania. A także inne kraje. super ze masz możliwość podróżowania
12 dni to długo.
Ruda super wynik -
KasiaSz32 wrote:Nadjechała @ z chlustem na nogi 😱
Ale w koncu . Nowy cykl nowa nadzieja -
KasiaSz32 wrote:Pewnie czekam aż się skończy i idę do normalnego gina bo ta do której chodziłam od listopada ani razu mnie nie zbadała ginekologicznie 😱
A daj , ze spokoj . Co to za lekarz ...
Pewnie ze znajdz nowego lepszego i niech Cie zbada konkretnie i powaznie podejdzie do sytuacji a nie na odpierdziel sie . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa co ja czytam superrr Agata dlatego tak Ci się okres spoznial idę czytać na grupie bo dawno tam nie byłam ale super 😊😊😊😊
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Jasne dziewczyny nie poddawajcie się. A tak mówiłaś ze będzie ciężko zajść z tymi Twoimi problemami zdrowotnymi teraz tylko odpoczywaj
-
werni wrote:Jasne dziewczyny nie poddawajcie się. A tak mówiłaś ze będzie ciężko zajść z tymi Twoimi problemami zdrowotnymi teraz tylko odpoczywaj