2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW planach mamy około 100 gości.
No ja mam wizytę 5.08. u mojej Pani doktor, 8.08. u lekarza w Luxmedzie i 19.08. na USG prenatalne.
Ale mówię wam tak mi wywaliło brzuch, że mój mążmi powiedział, że bokiem to widać, zwłaszcza, że ubrałam dzisiaj obcisłą sukienkę.
Kurde, jak on się z tego cieszy, ja mam wrażenie, że jego nawet każdy mój kilogram więcej zaczyna cieszyć, haha, a od początku jestem do przodu +3kg. -
Ja sie nie wazylam dzis . Jutro to zrobie z rana
Pokaz fote brzucha . Kurcze mega wczesnie by cie wywalilo choc mialam znajoma ktora w 11 tc dokladnie w 11t0d miala brzuch wielkosci 7 miesiecznej ciazy . Doslownie q chuda jak patyk . Tak ja w ciazy wywalilo niesamowicie . -
Znów dziś upał. Masakra obym dotrwala do końca porodu. Ginka mówiła żebym dużo leżała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 09:48
-
nick nieaktualnyJa jestem w pracy, mąż też dzisiaj do 14:00.
Razem wychodziliśmy rano i ja sobie przypomniałam około godziny 10:00, ze prasowałam mu koszulę do munduru i nie pamiętam czy wyłączyłam żelazko.
Akcja była taka, że leciałam na szybko do domu i okazało się, że jednak fałszywy alarm.
A dzisiaj po pracy paznokcie!!! -
Agata Ty to masz samych gości
Ruda dobrze ze to był fałszywy alarm.
Mały mi się rozbrykal. Jestem spokojniejsza bo ostatnio słabe ruchy były. -
nick nieaktualny
-
KasiaSz32 wrote:Zasypiam na stojąco 😱 wsypałam cukier do wody na ryż 😂
Mnie na szczescie odrobinke ale naprawde odrobinke przeszlo to spanie w dzien bo umiem sie wstrzymac nawet jak ledwo oczy widza w poludnie .
Jeny ale jestem zmachana , robie przerwe na kawe chwilowa .
Sprzatam od rana , okielznalalam prawie pokoj mojego syna . Armagedon odstawil dzis w nim . :o takto wszystkie porzadku jak zawsze ale troche szybciej mnie meczy zmiana poscieli wymycie i wysprzatanie domu 100m2 wlacznie z praniem itp no ale musze wiadomo . maz pojechal po moja siostre juz . Beda za godzine to obiore ziemniaki tylk0o , surowke trzasne i ws0io bo miesko wczoraj zro0bilam juz 0i mam na dzis
U Nas 20 stopni ale burza z deszczem ❤❤ -
nick nieaktualnyJa dziewczyny po raz kolejny wylądowałam u lekarza z krwawieniem, pani doktor od razu na starcie mi mówi, że to bardzo niedobrze, bo to była taka brunatna krew, ale po badaniu ginekologicznym i po usg u malucha w jak najlepszym porządku, leżał sobie na pleckach i serduszko mu biło.
Ale matce stracha napędził mocno!
Mam jedynie zwiększyć dawkę duphastonu z 2x1 na 3x1.
Dzisiaj wracam i leżę cały dzień.
Miałam iść na paznokcie, ale odpuszczam. Mam już brzydkie, ale dwa dni wytrzymam.
-
Może na raty Agata sprzataj by uważać na siebie.
Ruda właśnie może masz nadzerke?
Ryż na słodko z jabłkiem i cynamonem mm
A ja wcina popcorn heh potem drzemka bo oczy się kleją -
nick nieaktualny