2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My wczoraj zamówiliśmy pizze z promocji. Dawno nie jadłam.
Niedługo jedziemy na zakupy.
Agata te papryki faszerowane bym zjadła
Kasia nieźle zaszalalas -
nick nieaktualnyAgata ja mam z wagą to samo i zaczynam się nie mieścić w ubrania.
Ja dzisiaj na obiad zrobiłam żurek z ziemniakami, no i kaszę gryczaną do tego rybka w panierce i zasmażana kapustka.
Mój mąż ma dzisiaj mecz w piłkę nożną i jadę kibicować!
Werka masz już stresik?
-
RudaMaruda25 wrote:Agata ja mam z wagą to samo i zaczynam się nie mieścić w ubrania.
Ja dzisiaj na obiad zrobiłam żurek z ziemniakami, no i kaszę gryczaną do tego rybka w panierce i zasmażana kapustka.
Mój mąż ma dzisiaj mecz w piłkę nożną i jadę kibicować!
Werka masz już stresik?
O zureczek mniam . Jakze mnie tluczy i jakze smakuje
Ja na lekko leczo i te papryczki
Werka to zrob !
Wiecie co ? A Ja tam zazdroszcze Werce , ze jest juz na finiszu . Mozecie mnie zjechac ale procz ruchow dziecka i tej ekscytacji z wyprawki i pozania plci nienawidze chodzic w ciazy . Porod ? Przejebana sprawa bo znam ten bol juz i az mi sie odechciewa wszystkiego jak na nowo mam to przejsc ale zarazem chcialabym juz miec to za soba . Miec maluszka w domu , wziac sie za siebie i byc po wszystkim . Po zaszywam sie na 10 lat 😂😂werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mężowi powiedziałam, że ja chcę żeby był już marzec lub kwiecień.
Czuję się jak zwłoki, a najgorsze przede mną...
Czuję się już grubo. Z tym tłuszczem mam to samo, fałdy mi wychodzą
3 kg na plusie, a ja się czuję jakbym przytyła ze 20!
Wstydze się wychodzić, bo ludzie chyba myślą, że jestem po prostu gruba, a nie ciężarna.
Boję się, że po ciąży nie schudnę i będę takim słoniem, cycki mi opadną i w ogóle wszystko co najgorsze.
Nawet teraz cycki mi przeszkadzają, bo wydają mi się za duże i takie ciemne suty.
Porodu się boję, bo mam wskazanie do cc i będę mieć brzuch rozwalony, nim się to zrośnie itp. Zwłaszcza, że jeszcze z laparotomii pamiętam ten ból.
Zakręcona, my to chyba mamy podobną budowę ciała i podobne problemy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 13:59
-
Kochana ja juz mam na plusie 8 kg czujesz ?
Paranoja ...
Ja nie wiem skad kur*** te kg sie biora .
Wiesz cc no wiadomo ... brzuch pociety , bd bolalo ale nie powiedziane jest , ze bedziesz dlugo " bezwladna " sa kobiety ktore naprawse szybciorem dochodza do siebie a sa i te co dluzej . Nigdy nic nie wiadomo ale napewno nie mozna czarnowidziec .
Cycki ? Heh . Dobra , nie bede sciemniac bo nie lubie tego .
Ja mam cycki na brzuchu rozjeb*** , cos za cos ze tak powiem . Chcialam byc matka i karmiaca dlugo w dodatku to mam co mam . Nie raz plakalam ale niestety . Skore mam slaba i pojawiaja sie szybko rozstepy a moje piersi nie rosna o jeden czy dwa rozmiary w ciazy a o 5 np.
Przy kp dalej rosna a pozniej co ? Opadaja z wiszaca skora . Operacja i tyle ale narazie mnie na nia nie stac . -
Schudnac schudniesz po porodzie na pewno ale poczatkowo to zleci przy porodzue odrazu pare kg . Mnie 8 na porodowce zeszlo a reszta pozniej z tym ze MEGA powoli. Niektore chudna przy kp czego sobie zycze tym razem a inne tyja tak jak mialam z synem . Nie jadlam duzo , jadlam dietetycznie a waga albo w gore albo stala no ale Ja to mam koszmarne hormony tez wiec xo sie dziwic jak tego gowna od 9 lat uregulowac nie moge
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z kolei schudłam 1,5 kilo. Rzadko mam ochotę na coś do jedzenia, teraz wyjątkowo zjadłam leczo i od razu mnie mdli
Ja przytyłam w pierwszej ciąży 22 kg, waga wyjściowa to 49 kg, a na koniec 71 kg, a z racji tego, że Mania miała kolki przez 4,5 miesiąca to wpieprzałam marchewkę duszoną z indykiem i schudłam w 3 miesiące do 52 kg, teraz waga wyjściowa 53,5 i póki co nie rusza się, cycki jak karmiłam miałam w rozmiarze F 😱 a normalnie mam duże C, teraz mi się zrobiły takie piękne i jędrne, ale bardzo bolą. Kłuje Was tak nieraz tam w środku? -
nick nieaktualny
-
KasiaSz32 wrote:Ja z kolei schudłam 1,5 kilo. Rzadko mam ochotę na coś do jedzenia, teraz wyjątkowo zjadłam leczo i od razu mnie mdli
Ja przytyłam w pierwszej ciąży 22 kg, waga wyjściowa to 49 kg, a na koniec 71 kg, a z racji tego, że Mania miała kolki przez 4,5 miesiąca to wpieprzałam marchewkę duszoną z indykiem i schudłam w 3 miesiące do 52 kg, teraz waga wyjściowa 53,5 i póki co nie rusza się, cycki jak karmiłam miałam w rozmiarze F 😱 a normalnie mam duże C, teraz mi się zrobiły takie piękne i jędrne, ale bardzo bolą. Kłuje Was tak nieraz tam w środku?
Kochana Ja jadlam jajko na wodzie , nie gotowane a na wodzie i maly mial nawet z tym problem bo mial kolki mega mocne do 6 mz a pozniej sporadycznie .
Ja mialam rozmiar G do porodu . Normalnie mam D/DD .
Ja szlam do porodu wazac 120 kg ponad takze wiesz ... ter0az startowalam z waga 87 kg wiec juz mam kupe kg na plusie. Jeszcze chwila i wlasnie sama bede wazyc wiecej niz maz . Od zawsze bylam ubita , schudlam po porodzie 40 cos kg pozniej nagle przez hormony w 6 dni wpadki znow 12 i o ...
Na poczatku ciazy teraz schudlam 4 ale szybko przybylo -
nick nieaktualnyNo ja startowałam z wagą 68 kg i już mam takie 71-73 kg, to zależy czy mnie potarga wymiotami.
Mój mąż waży 86 kg więc spokojnie go pobiję.
Nie chcę setki jednak przekroczyć.
A co do biustu to miałam takie B/małe C, a teraz w D jest tak na styk.
Strasznie mi ściemniały sutki i w ogóle takie żyły na cyckach. -
RudaMaruda25 wrote:No ja startowałam z wagą 68 kg i już mam takie 71-73 kg, to zależy czy mnie potarga wymiotami.
Mój mąż waży 86 kg więc spokojnie go pobiję.
Nie chcę setki jednak przekroczyć.
A co do biustu to miałam takie B/małe C, a teraz w D jest tak na styk.
Strasznie mi ściemniały sutki i w ogóle takie żyły na cyckach.
Ja tez mam mase zyl zielonych na cyxkach , napeczniale wielkie ciemne sutki hehe .
Moj wazy 96 ale 96 samych miesni a Ja ? 94 i calosc tluszczu 😂😂 to jest tak zalosne ze az smiac mi sie chce . -
No nic . Nie bede sie i tu nad soba uzalac co do mojej wagi .
Tyle dobrego , ze jestem wysoka i jakos sie to rozklada chociaz i tak wiadomo , ze widac co ma byc widac .
Musze przezyc ten czas , urodzic i wziac sie za siebie na maksa . Nic wiecej nie zostaje -
nick nieaktualny