2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaSz32 wrote:O rany, późno? Robiłaś betę?
robiłam jakżeby inaczej
3.08 949 mIU/ml
5.08 2125 mIU/ml
7.08 ( po 56h) 4795 mIU/ml
ale więcej już nie zrobię, jednak stres
Ginekolog mówił żeby przyjść na wizytę 2 tyg po pozytywnym teście, co prawda wyjdą mi prawie 3, ale zobaczymy.
A od którego tyg zaczęły się u was mdłości ? -
No dlugo mam je ... mam je od 6 tyg ciazy az do dzis i zapewne beda jeszcze dlugo . Z synem mialam od 7 tyg do 42 ( dokladnie dnia przed porodem ) .
Ruda najlepiej na kazde miec pelny pecherz ale na usg prenatalne koniecznie
Summer daj spokoj juz z ta beta . Strata kasy
Lada chwila na usg pojdziesz i bd super zobaczysz ale nie wybieraj sie tez za wczesnie bo mozesz sie zawiesc ze nic nie zobaczylas . -
Hmmm ja to chyba nie miałam pełnego pęcherza. Ginka nic nie wspominała a na monitorze wszystko ładnie wyglądało.
U mnie dziś tez były mielone mój dziś kucharzyl.
Po 18 był brat z rzeczami dla mnie z domu bo do rodziców wpadł na chwile. A że my akurat blisko mieszkamy to wziął. Mama też coś dziś wspominała ze wpadną do nas któregoś dnia.
Zakręcona ale ten czas leci a nie dawno pisałaś ze jesteś w ciąży
Summer dokładnie dla mnie to byłby stres tak ciągle betę robić dlatego wogole nie robiłam wystarczyl mi test i usg u ginki a później u niej wizyty. -
To fakt Werka . Dopiero co pisalam , ze zaciazylam hehe .
Ale dzisiaj obudzilam sie z mega bolem glowy , od wczoraj mnie tak trzaska glowa . Wzielam tabletke , leze w sypialni ale co to za wypoczynek jak przyjechal Pan od wc bo mi apluczka nie dzialala nic a nic i trzaska tam cos wali . No ale oby naprawil bo tydzien prawie na niego czekalismy ...werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:19 sierpnia, to będzie 13tc+0.
Pierwsze prenatalne robi się między 11tc+0 do 13tc+6.
Moze uda Wam sie plec podejrzec hehe . Jejku Ja mam 18 wrzesnia polowkowe juz a zarazem tak dlugo jeszcze (( -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Ja przed chwilą zjadłam całą puszkę ananasa, zachciało mi się i goniłam starego mojego do sklepu.
Chyba pierwszy raz w życiu miałam coś takiego, że musiałam to zjeść i koniec. -
O widzę ze zaczynają się zachcianki u Was
Dziś mój poszedł na ostatnią nocke do pracy i urlop na miesiąc
U nas stanardowy zartobliwy tekst "nie chce mi sie" przez niego i mi się udzieliło i tez tak mówię że smiechem. -
Hej jak tam dziewczyny weekend?
Właśnie wracam z ostatnich badań. Teraz mogę czekać na poródZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry .
A My wstajemy , ide smazyc nalesniczki na sniadanko bo maz z synem chcial . Chociaz dla Malego bedzie to drugie sniadanie
Wichura i deszcz za oknem wiec dzis siedze w domku i popiore troche . Odkurze itp . Ogolne porzadki .
Obiadek mam z wczoraj ( papryki faszerowane miesem i ryzem plus leczo ) kto ci woli hehe wiec przy garach stac nie musze .
Jejku wczoraj zjadlam dosc ciezka kolacje i dzis ledwo salatke zjem na sniadanie . Nie ma innej opcji , pozatym moja waga juz mnie przerazila -
Ooooo mother leczoooooo 🤪 zjadłabym. Ja wczoraj o 23:30 jadłam bułkę z kabanosem, jeeeeju jak mi się chciało.
Przyznam Wam się do głupoty, którą wczoraj popełniłam. Byłam w Majalandzie (taki park rozrywki dla dzieci) pod Poznaniem z moją Marysią i jej 10-letnią kuzynką i wlazłam na rollecoastera takiego hardcora 😱 i później miałam wyrzuty sumienia do samego wieczora i bałam się, że coś się mogło przecież stać. Głupia stara baba 😰 nigdy więcej, ani na rower ani na nic.