2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRodzice u nas wiedzą jedynie na razie, siostra męża i mój przyjaciel.
Reszta po 12tym tygidniu.
Brzusio rośnie, w ogóle wszystko rośnie!
A zakupy to raczej końcem roku.
Na razie zakupy to ja potrzebuję, jakąś luźniejszą sukienkę i spodenki z gumką, bo ja powoli nie mam w czym chodzić.
Ale planuje na lumpeksy zaspolować, bo nie wiem czy jest sens kupować nowe i wydawać kasę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 15:52
-
nick nieaktualny
-
Ruda nie ma . Ja sama za 9 f kupilam ostatnio 2 bluzki takie mega luzne ktore juz do 9 miesiaca zaloze . Ala tuniczki do leginsow np. Takto bd nosic reszte swoja w ta co sie zmieszcze tylko bd obcisle a takto to dresy sobie kupie i leginsy jakies . W niczym wiecej nie bede sie ciskac a ciazowe ubrania typowo sa cholernie drogie i poza ciaza nie ponosisz a Ja osobiscie nie planuje wiecej dzieci wie c nie ma sensu a pozniej bawic sie w sprzedaze to daj spokoj .
-
nick nieaktualny
-
KasiaSz32 wrote:https://zapodaj.net/0775c62385d27.jpg.html>B99A6B2E-72C8-4172-9B58-487D287C6E0C.jpeg</a>
A zobacz tera wrzuciłam zdjęcie leczoooo
Ja swojego wlasnie wciagnelam reszte z siostra . A teraz lezymy i ogladamy serial na netflixie -
ZakręconaOna wrote:Mniam !
Ja swojego wlasnie wciagnelam reszte z siostra . A teraz lezymy i ogladamy serial na netflixie
Haha my też z córą Netflixa ciśniemy
Ja powiedziałam o ciąży rodzicom, teściom, bratu i męża siostrze. A z pracy to mojej przyjaciółce
Nie chcę zapeszać jeszcze. -
RudaMaruda25 wrote:Ja chyba po jednym dziecku też produkcję zakończę, już mężowi powiedziałam, że od razu biorę idę po tabsy.
Ja osobiscie e kocham malutkie dzieci i wiem ze kiedya bym sie zdexydowala na drugie ale akurat sie zdazylo ze teraz sie pojawilo . Chociaz moj syn bedzie mial rodzenstwo , nie zistanie w przyszlosci sam jak nas zabraknie .werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie waga, przykro mi to mówić, ale mi ciąża nie służy.
Sam początek, a ja wiem, że po prostu ten stan po prostu nie jest dla mnie, a trzyma mnie jedynie wsparcie męża i to, że bardzo chciałam mieć dziecko.
Już trochę wypłakałam z tekstami, że po co mi to było, ale z drugiej strony tyle o to walczyłam. -
Ale z Was fajne dziewczyny
A Ty jaka szczuplutka blondyneczka jestes ❤
U Mnie procz Mamy i siostry nie wie nikt i sie dlugo nie dowiedza tak samo.jak z synem . W pracy u Mnie jeszcze pare os wie ale to malo znaczace dla mnie os
Pare osob z rodziny dowie sie po poznaniu plci dziecka a znajomi po porodzie jak sobie zobacza -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Nie waga, przykro mi to mówić, ale mi ciąża nie służy.
Sam początek, a ja wiem, że po prostu ten stan po prostu nie jest dla mnie, a trzyma mnie jedynie wsparcie męża i to, że bardzo chciałam mieć dziecko.
Już trochę wypłakałam z tekstami, że po co mi to było, ale z drugiej strony tyle o to walczyłam.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Wiadomo, zawsze lepiej jak dziecko nie jest jedynakiem, zobaczę jak będzie do końca, ale póki co ja nie wiem czy chcę to więcej przechodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 16:37
-
RudaMaruda25 wrote:Agata ja mam z wagą to samo i zaczynam się nie mieścić w ubrania.
Ja dzisiaj na obiad zrobiłam żurek z ziemniakami, no i kaszę gryczaną do tego rybka w panierce i zasmażana kapustka.
Mój mąż ma dzisiaj mecz w piłkę nożną i jadę kibicować!
Werka masz już stresik?
Staram się nie panikować ani nie myśleć o tym tylko ze zobaczę synka