2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry .
Co u Was ???
Ja wlasnie koncze robic fasolke po bretonsku na jutro na obiadem ( chociaz zjem dzis na kolacje tez hahaha ) , zaraz nalesniki bede smazyc bo chlopakom sie zachcialo i szykujemy sie do spanka bo rano do pracy ale Ja tylko do 10 maz i maly do 13 poza domem ... ja do 10 bo mam jutro usg i musze wyjsc wczesniej .
-
nick nieaktualnyZakręcona to już u Ciebie połóweczka! ❤️
Ja to dzisiaj już czuje takiego motylka w brzuszku, wczoraj poczułam to po raz pierwszy i się zastanawiałam czy to nie moje jelita, ale dzisiaj jestem już niemalże pewna!
Czy to możliwe, że mogłabym już?
To takie dziwne uczucie, pierwszy raz w życiu czuję coś takiego.
Jakie to cudowne i fantastyczne!
W ogóle ja to dzisiaj wietrzę cały czas.
Mój mąż używa feromony, podobno działa to na ludzi i tak sobie wyrabia pozycję. Nie jest to normalnie wyczuwalne jak się psiknie tyle ile trzeba.
Ale wczoraj mu wypadł i rozbił się flakonik, w całym domu pachnie kocim moczem. Dramat!
Ja na obiad robiłam dzisiaj ziemniaczki, rybkę panierowaną i surówkę z kapusty kiszonej, jutro mam zamiar zupę krem z dynii i do tego zrobię kilka krokietów, bo mam trochę jeszcze kapustki kiszonej i pieczarek, więc wystarczy tylko zrobić kilka krokietów. -
Hahahahahhahahaha wspolczuje zapachu w domu !
Jasne , ze mozliwe . Pamietaj tylko , ze narazie bedzie to nieregularne zebys sie nie bala i nie martwila .
Ja to normalnie czuje skakanie w brzuchu juz ale jeszcze nie wyczuwalne reka .
Nooo , poloweczka ❤
Jutro mam usg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A takto w pracy jestem , lekko zaziebiona ale po prostu oslabiona chwilowo. Sama nie wiem bo wczoraj katar byl i ogolnie oslabienie a dzis lekko ciezko mi tak w sobie ... za to moj may 2 dzien ze smarkami a dzis rano slyszalam kaszel . Szczescie w nieszczesciu ze na weekend go cos wzielo a nie w tyg na poczatku bo My wolnego brac nie mozemy . Tzn teraz ok .Ja pracuje od 6 do 14.30 a maz na nocki dwa tyg od 17.30 wiec luzik jesli chodzi o opieke bo nie chcialabym chorego dziecka puszczac do opiekunku a tu zwolnienia na niego nie mam mozliwosci wziecia .. no nic . Lecze go miodkiem cytrynka a jutro po pracy wskocze i kupie duzo cebuli i dziabne syropek mu bo lubi no i leczymy sie vy nie rozchorowal sie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 11:56
-
Hej kobitki. Ja po badaniu. Wszystko jest idealnie i pan doktor mówi, że między nóżkami nic nie odstaje i na 90% będzie dziewczynka może i się coś jeszcze pojawi, ale wątpi
Lekarz, u którego byłam ma opinię najlepszego w Szczecinie jeśli chodzi o prenatalne i rzadko kiedy myli się co do płci także wśród Waszych siuraków będzie jedna dziura
Za tydzień mam wizytę comiesięczną u swojej ginki i zapytam czy mogę chodzić na jogę dla ciężarówek, Mania strasznie chce iść ze mną, więc ją zabieram na usgwerni lubi tę wiadomość
-
Kasia fajnie )) nie wiemy czy jedyna bo Ruda nie ma okreslonej jeszcze plci .
W 12 tyg na 100 procent wiadomo nie mozna okreslic bo do 16 narzady sie ksztaltuja , ostatnio na blogu Mamy Ginekolog czytalam super objasnienie . Mozna sie latwo pomylic ale trzymam kciuki hehe
-
nick nieaktualnyTo super, że u waszych dzieciaczków wszystko wspaniale!
Zakręcona jaki masz wyznaczony termin?
Ja się nie mogę doczekać tych połówkowych, bo chciałabym wiedzieć już, żeby móc kupować, haha.
Liczę, że to jednak będzie penis.
No zdróweczka Agata dla Ciebie i małego! Kurujcie się.
Ja dzisiaj miałam dzień sprzątania, wczoraj byłam u znajomej na ploteczkach i powiedziała, że jeszcze nic a nic po mnie nie wdać. Owszem, bo przytyłam cała, a nie tylko w brzuchu.
Ja nie mogę, ale mnie dzisiaj zgaga męczy, dramat. -
RudaMaruda25 wrote:To super, że u waszych dzieciaczków wszystko wspaniale!
Zakręcona jaki masz wyznaczony termin?
Ja się nie mogę doczekać tych połówkowych, bo chciałabym wiedzieć już, żeby móc kupować, haha.
Liczę, że to jednak będzie penis.
No zdróweczka Agata dla Ciebie i małego! Kurujcie się.
Ja dzisiaj miałam dzień sprzątania, wczoraj byłam u znajomej na ploteczkach i powiedziała, że jeszcze nic a nic po mnie nie wdać. Owszem, bo przytyłam cała, a nie tylko w brzuchu.
Ja nie mogę, ale mnie dzisiaj zgaga męczy, dramat.
Ja mam od dawien dawna juz tp 5.02 . Nie zmienny i nie mozna brac pod uwage tp po badaniach prenatalnych bo teraz dzieci rosna juz kazde inaczej . jezeli termin z om i z owulacji jest niezgodny i wiecej niz max do 5 roznicy to biora z usg prenatalnego pierwszego i tak zostaje . U Mnie z om bylby to 22 albo 24 stycznia hehe z owulacji nie wiem dokladnie , obstawialam 7 a okazuje sie ze 5 -
A tak w ogole dzien dobry
Ja w pracy , dzis nadgodzinki robie i rozwazam rowniez jutro przyjscie na 6 h . Choc powiem szczerze , ze mysl o pospaniu mnie bardziej przekonuje hahaha
Moj ma dzis wolne to w koncu spedzimy sobie wieczor przy czyms smacznym i serialach ostatnio pracowal codziennie przez 2 tyg po 12 h . W koncu ma weekend wolny bo az w domu go brakowalo chwilami .
Pogoda u Nas fajna , lato normalnie wrocilo no ale wiadomo , to chwilowe . Co do wygladu w ciazy to Mnie wczoraj brzuch wywalilo . Zrobila sie normalnie kuleczka ciazowa w bluzie ukryje w bluzkach juz nie . Pozniej wam pokaze hehe .werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od rana działam, przez to zwolnienie lekarskie mam za dużo czasu i nawet jak jest czysto to sprzątam...
Wczoraj do szafy nam przyszła jeszcze komoda, a w ten weekend jedziemy po stolik kawowy, karnisz, dywan i rolety.
W ten weekend mam imieniny u teścia, nie lubię rodziny męża od strony jego taty, poza tym pierwszy raz niektórzy mnie będą widzieć w ciąży i niewątpliwie będę atrakcją.
Wczoraj robiłam też porządki w kosmetykach i lekach, tyle ile wyrzuciłam to dramat.
Miałam zaopatrzenie jak w szpitalu chyba, a niektóre 3 lata po dacie przydatności.
-
Ruda Ja mam to samo , apteczka jak w szpitalu i przyznaje bez bicia , ze polowy sie nie uzywa . Pozniej czlowiek patrzy a tam po terminie tabletki, syropy i kasa w bloto w Pl to luz wyjde do apteki ale tu w uk zawsze chcialam miec zapasy bo.albo czegos nie ma albo cholerka 5 razy drozsze niz w aptece w Polsce takze nooo ... ale juz niedlugo i nie bede sie meczyc
Werka no.zalezy jak lezy . Ale.to druga ciaza wiec wiadomo , zzynciej wszystko