2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoi znajomi też są teraz na etapie ślubów, ciąż itp.
Widzę dużo koleżanek, które teraz będą miały dziecko, ale żadna moja bliska, nie będę z kim miała z wózkiem chodzić, haha!
Z resztą ja jak się przeprowadziłam z moich rodzinnych stron, to znajomi pozostawali właśnie tam. Kuzynka męża rodzi dziecko teraz 3 października, to będziemy mieć dziecko z różnicą około 5 miesięcy.
Kasia, super że wszystko w porządku! Mnie najbardziej rozrywało przy kichaniu, jakby mi się rozrywały wnętrzności, ale teraz jest już lepiej. Czekam na połówkowe i strasznie mi się czas dłuży. -
Kurde wykrakałam sobie, że wymioty już odeszły. Dzisiaj o 3 „szarpanie” mnie obudziło. I tak rzyganko do teraz. Muszę czopek zaaplikować bo się wykończę w pracy
U mnie w pracy jeszcze 4 dziewczyny starają się o dziecko 😂 dyrektor się załamie jak wszystkie zaciążymy -
Kasia biedny ten Wasz szef 😂
Lidka Agata dala fotkę na grupie na mesieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 08:11
-
nick nieaktualnyJa się śmieję do koleżanki z pracy, co złamała stopę, że ja po urazie stopy to do pracy już w ciąży wróciłam 😂😂😂
Jejku, dziewczyny byłam wczoraj po receptę u swojej pani doktor, a ona przyjmuje też w klinice leczenia niepłodności, ile ludzi, ile par i to takich załamanych. Ludzki dramat, aż mi się płakać chciało. Ja nie wiem, ale coraz więcej się słyszy o tych problemach, z roku na rok coraz gorzej.
Jak sie ludzie będą rozmnażać za parę lat? -
KasiaSz32 wrote:A Wy macie na messie swoją grupę zamkniętą jakąś? Jesteście tam Wy czy jeszcze jakieś inne dziewczyny?
Ja od rana walczę z grzybami wczoraj 30kg prawdziwków i 5 kg podgrzybków uzbieraliśmy -
Kasia tak mamy zamknięta grupę. Oprócz nas jest też parę innych dziewczyn.
Dziś udane zakupy w pepco. Akurat mój mąż ma wolne to skorzystałam. Małego popilnowal.
Oj dawno na grzybach nie byłam a teraz super pogoda na nie. -
Hejka. Przed weekendem znowu cisza
Lecę do pracy pożegnać się z dzieciakami. Zwolnienie mam od dziś, a nie od poniedziałku
A co se będę żałować, w ciąży już raczej więcej nie będę
Leje deszcz, ale nie przeszkadza mi to w tym, żeby jechać jutro znowu na grzybki 😂 już mam tyle ususzonych z ostatniego wypadu, że mogłabym całą rodzinę obdzielić, a jeszcze w occie porobiłam i na jakąś imprezkę bedą jak znalazł -
nick nieaktualnyKasia wspaniale, że wszystko super ❤️
Ja wysprzątałam jak zwykle, zostało mi tylko zmyć podłogi, umyć łazienkę i ociekacz do naczyń.
Jejku, ja przez ten wolny czas zrobiłam się tak pedantyczna, a dom sterylny, bo sprzątam go codziennie.
Dzisiaj będę myła podłogi płynem do czyszczenia powierzchni w szpitalach, haha!
A tak w ogóle to starego mam chorego, a i mnie gardło pobolewa. -
Hej .
Fajnie Kasia , korzystaj
Jak bym miala placone 100 procent tez bym poszla , zyc nie umierac no ale niestety .
I tak ten tydzien przesiedzialam za darmo w domu bo czuje sie fatalnie , mdlosci i wymioty wrocily ze zdwojona sila ... wrak czlowieka to malo .
Ja wlasnie musze tez dzis wziac sie za szmate . 2 dni temu wszystko robilam ale no w domku to syfi sie jak cholera jeszcze przy psie co lata po ogrodzie ciagle .
U Nas tez pada prawie tydzien i tak ma kolejny lac . No coz jesien w anglii - normalka .
Ruda zaloz jakas maseczke na twarz , nie wdychaj tej chemii -
nick nieaktualnyJa to jestem taka chora, że musiałam sobie wziąć paracetamol, boli mnie głowa, gardło, ucho i leci mi z nosa.
Czytałam, że trzeba się niby skonsultować z lekarzem, ale jedna tabletka chyba nie zaszkodzi, bo to w miarę bezpieczny, lek, a więcej nie wezmę.
Jedynie herbatki z imbirem, cytrynką i miodem.
Mąż mnie zaraził umieram... -
RudaMaruda25 wrote:Ja to jestem taka chora, że musiałam sobie wziąć paracetamol, boli mnie głowa, gardło, ucho i leci mi z nosa.
Czytałam, że trzeba się niby skonsultować z lekarzem, ale jedna tabletka chyba nie zaszkodzi, bo to w miarę bezpieczny, lek, a więcej nie wezmę.
Jedynie herbatki z imbirem, cytrynką i miodem.
Mąż mnie zaraził umieram...
Paracetamol mozesz smialo wziac do 1200 -1500mg na dobe , jezlei wezmiesz tabletke i nie pomaga po 60 minutach bierzesz kolejna . Do tego rob oklady sobie zimne i duzo pij wody . To jest bezpieczny lek ktorego niby pisza jak kazdy ze trzeba konsultowac . Na ten temat wiem cos bo walcze z mega bolamo glowy ... i to nie od wczoraj a juz bylam w ciazy raz
Kup sobie amol i nacieraj sie nim dodatkowo .
Gorzej jak zostawia sie bol i nie zapobiega mu , wtedy dziala zle ... -
No a tak w ogole to dzien dobry .
Powiem Wam ,ze juz tak doczekac sie wyjazdu do Polski nie moge ... a jeszcze miesiac pracy przede mna i dopiero tydzien urlopu . Tak chce wypoczac w swoim Polskim lozku , zjesc z siostra chinszczyzne w nocy przy serialach ... spotkac sie w ogole z rodzina mam tyle planow . Na pewno ide tez do mojej ginekolog na usg i badanie szyjki . Musze Ja sprawdzic cholerka chociaz raz ...
I szczerze powiem , ze gdyby za to zwolnienie mi placili to bym chetnie juz poszla ;(