2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mimo swoich kompleksów po porodzie to mojemu się podobam. Bym chciała się pozbyć odstajacy brzuch i się zastanawiam jak to zrobić.
-
nick nieaktualnyKasia, mam ten sam plan!
Wiem, na co się pisałam i wiem, że gdybym cofnąć czas to zrobiłabym to samo, niby małe rzeczy, ale człowiekowi do szczęścia potrzebne, no i ja za tym tęsknię.
Dietę już sobie wykupiłam dla matki karmiącej z bebio, na razie tylko ściągam PDFy z dietą, a wystartuje jak ogarnę się po cc.
W ogóle, już jutro poznam termin 🥰 -
Bylam kiedys na diecie bebio , tak okropnie dobrana byla mimo ogromu informacji przeslanych do nich , ze zamiast schudnac Ja utylam 6 kilo na niej masakra i nigdy wiecej ...
Ruda to daj znac koniecznie jaki termin masz wyznaczony .
A Ja tam zawsze sie odchudzalam , zawsze mialam kompleksy i bede je miec chyba , ze dam sie na stol cala obciosac i do poprawki . Tyle ... maz mi powtarza , ze kocha moje cialo itp ale spoko , poki Ja sama nie bede sie sobie podobac nie bede sie podobac nikomu i taka prawda
Ja planuje odrazu po porodzie isc na diete typowa , tzn taka ktora nie zaszkodzi przy kp a schudne na niej i jak tylko przestane mocno krwawic wracam na silownie ... wiec kwestia 3-4 tygodni po porodzie . Oczywiscie poczatek to samo cardio typu orbitrek , rowerek czy bierznia z czasem dodam silowe treningi . Ja glupia bylam , ze przesyalam w ciazy trenowac ale z drugiej strony rzygajac prawie pod siebie do dzis raczej malo sensowne by to bylo ... i jeszcze z przyjaciolka rwa kulszowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Pani doktor mówiła, że jak coś się wydarzy wcześniej to mnie przyjmą i zrobią mi wcześniej cc, ale dzisiaj przy kwalifikacji zakładają, że nic się nie podzieje. Ja sobie narzucam rygor łóżkowy i leżę, żeby dla małej dotrwać do tego czasu.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:No Pani doktor mówiła, że jak coś się wydarzy wcześniej to mnie przyjmą i zrobią mi wcześniej cc, ale dzisiaj przy kwalifikacji zakładają, że nic się nie podzieje. Ja sobie narzucam rygor łóżkowy i leżę, żeby dla małej dotrwać do tego czasu.
Bedzie.okwerni lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy kogos to interesuje tu ale Ja Wam powiem , ze czuje sie jak wrak czlowieka dzis ...
Nie dosc , ze mam dzis CHOLERNE bole bioder ktore mi ledwo pozwalaja chodzic , mdlosci mam przeokropne , maly od wczoraj ruszal sie z 5 razy . Wczoraj lekko poprzesuwal sie i dzis raz ... wlasnie siedze w cieplej bardzo wodzie , z gorzka herbata i wzielam leki na mdlosci . Niczym jakby walec po Mnie smignal ... a wyjde to smaruje sie mascia chlodzaca na te biodra bo ten bol az gotujacy w srodku taki jest