2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jestem po wizycie kontrolnej, mała waży jakieś 2200 gramów niecałe. Będzie małym dzieckiem, ale nie istotne, grunt żeby była zdrowa.
Zrobili KTG, nie mam skurczy, nie mam rozwarcia, a szyjka nie jest w żaden sposób skrócona
Ciśnienie dzisiaj idealne, więc i samopoczucie super. Może jakoś dotrwamy te 4 tygodnie.ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej .
Hahahaha wariatki Ja Was na pewno poinformuje , ze sie zaczelo wiec luzik .
Boli mnie brzuch od 5 rano dzisiaj bardzo wlacznie z kroczem i pachwinami ale teraz ciut mniej niz od rana ...
Jutro mam tp z om ale jeszcze troche do tp z usgwerni lubi tę wiadomość
-
KasiaSz32 wrote:Agata czuję, że się na dniach rozpakujesz
Jutro pije koktajl poloznych , a co ! Jak nie ruszy porod to chociaz porzadnie sie wysr*** 😂😂😂werni lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mowisz ? Chcialabym bardzo a zarazem jak Ja nie chce przezywac znow tego pieprzonego bolu . Mowie Waaaaaaam .
Jutro pije koktajl poloznych , a co ! Jak nie ruszy porod to chociaz porzadnie sie wysr*** 😂😂😂 -
nick nieaktualnyJa to sobie wypiłam wczoraj syropek Lactulosum, bo od kilku dni miałam problem z kupą i tak mnie przeczyściło jak nigdy!
Ale ulga ogromna!
Ty masz już termin z OM?
To ja też coś czuję, że z Ciebie mały niebawem wystrzeli. Oby szybko i jak z procy! -
RudaMaruda25 wrote:Ja to sobie wypiłam wczoraj syropek Lactulosum, bo od kilku dni miałam problem z kupą i tak mnie przeczyściło jak nigdy!
Ale ulga ogromna!
Ty masz już termin z OM?
To ja też coś czuję, że z Ciebie mały niebawem wystrzeli. Oby szybko i jak z procy!
Tak , z om mam dzis 39t6d . Jutro rowny 40t0d ale biore pod uwage tp z usg na za 12 dni bo dzis nie licze juz . Mialam pozna owulacje bardzo . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny