2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo pewnie, że interesuje!
Ja mam taką maść na spuchnięte i zmęczone stopy, mi na takie palące bóle pomagają, no i są z eukaliptusem i tak fajnie chłodzi.
A może to się już przygotowujesz do rozpakowania?
Na jednym wątku, na którym się udzielam, właśnie dzisiaj się rozpakowała dziewczyna co była w dokładnie takim tygodniu jak Ty 😊
Nie wierzę, że nam to tak szybko zleciało!
A mi po tym ustaleniu terminu aż ciśnienie zeszło!
Po prostu czuję się spokojniejsza.
Jutro idę do Pani doktor, może ona mnie jakoś przygotuję u nastawi bardziej.
W ogóle dzisiaj pobrałam sobie GBS i tym zakończyłam wszystkie badania podczas ciąży.
W sobotę robiłam wszystkie z krwi.
Martwi mnie to że biorę dużo potasu i magnezu, a ciągle mam niedobór... -
nick nieaktualny
-
No to i tak mialabys cc wiec zadna strata jak to sie mowi .
Ja tez mam niedobor i to ogromny , jestem ponizej skali w ogole ... musisz zly magnez brac wiesz . Ogolnie suplementy diety wchlaniaja sie w 7-10 % tylko takze tyle co nic . Kup sobie Magne B6 max ( chociaz Ja biore , fakt nie systematycznie ostatnio a i tak braki sa ale juz lepiej ) a najlepiej to sol magnezowa do kapieli . Ona sie wchlania 100% i jest mega . Ja wlasnie dzis bede zamawiac . -
Ja to nigdzie nie jestem spuchnieta dzieki Bogu , 2 dni temu chodzic nie moglam bo spojenie lonowe chcialo mi rozpieprzyc sie calkowicie , dzis biodra dopadlo pipki sobie nie wysmaruje ale biodra juz tak . Masc przeciwbolowa ale chlodzaca wlasnie bo tak blisko brzuszka nie mozna rozgrzewajaca niestety
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Dokładnie ten biorę 3x2 dziennie + Aspargin.
Ja to myślałam, że magnez mam przekroczony, a tu ledwie na granicy...
Ale mnie to az drygala powieka lewa ...
-
Wiecie co ? Duzo lepiej mi po kapieli , czuje biodra ale delikatnie . Nawet mascia sie nie smarowalam , po tej kapieli ulge mi przynioslo . Kaszlu nie mam , mialam jakies poldniowe zalamanie zdrowotne hehehe .
Ale i tak dzis lenistwo , obiad maz odgrzal sobie i malemu bo Ja jakos nie mam ochoty ale zjadlam twarozek i herbatke pije ogladajac z nudow Harrego Pottera w tv po raz setny , chlopaki sie bawia lego na gorze i ooo . Dzien pyknalwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wystarczy , ze wypycha kolanka badz raczki moze wypinac pupke ja np. Ani jednego kopa w tej ciazy nie zarobilam w zebra a maly juz od kilkunastu tygodni dobrych jest glowa w dol jedynie co to w zoladek pchal na maksa nogi a ja wtedy wymiotowalam , za to z Oskim :o ola boga ja zakurzyl matce noga w zebro to az zwinelo z nog .
-
Hejo. Byłam dziś u diabetologa, powiedziała, że w rozpoznaniu nie mam absolutnie cukrzycy. Kazała mi jeszcze tylko powtórzyć glukozę na czczo z żyły i jak będzie poniżej 90 mg to zapominamy, że ginekolog mi stwierdził cukrzycę. Jedno oczko powyżej normy nie oznacza cukrzycy, tym bardziej, że dzień przed badaniem najadłam się dużo słodkiego i spałam 4 godziny. Także za tydzień decydujące starcie
ZakręconaOna, RudaMaruda25, werni lubią tę wiadomość
-
Hm teraz jak napisałaś to przypomniało mi się jak robiłam glukozę. Tez wyszło mi wysoko a dzień wcześniej wieczorem piłam sok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tez zalezy ile h przed badaniem sie to robilo bo 90% lekarzy powtarza , ze sie je normalnie tak jak sie je na codzien dzien wczesniej i robi sie przerwe 10-12 h od jedzenia .
Ja zrobilam stety niestety przerwe tylko 6 h a i tak mi wyszlo niedocukrzenie . No coz