2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia to jest atak hipoglikemi , to samo co Ja mam . Tego sie nie leczy chcial nie chcial ... to ustabilizujesz tylko dieta chyba , ze zbyt mocno spada cukier wlansie ponizej 50-40 jednostek to czesto decyduja o podawaniu insuliny?! Jakos tak ! Musisz isc jak najszybciej do diabetologa , musisz zrobic krzywa cukrowa . Te cukry musisz kontrolowac bo takie akcje czeste sa niebezpieczne dla dziecka w sensie takim ze mala masa moze byc , wczesniejsze rozwiazanie ciazy i badania pod kontem cukrzycy u dzircka .
Sama mam hipoglikemie stwierdzona bo cukier mialam 62 ... -
nick nieaktualnyJejku Kasia trzymaj się tam!!!
Ja kciuki mam zaciśnięte bardzo mocno!
Jejku, ja to dzisiaj w porównaniu z wczoraj to mega bajka.
Zjadłam nawet dosyć solidnie dzisiaj, pojechałam z mężem na zakupy. Teraz sobie leżymy, herbatka i włączona Korona Królów 😂werni lubi tę wiadomość
-
To dobrze Ruda , ze lepiej dzis sie czujesz .
Ja dzis znow mialam slaba nocke bo nie spalam praktycznie cala , caly dzien leze w szlafroku . Jedyne co to obiad zjedlismy , maz byl w sklepie i zaraz bede robic nam na kolacje zapiekane bagietki czosnkowe z pomidorami i mozarella , herbatka i titanic w tle
Wlasnie maz idzie malego kapac i klasc do lozka a rodzice wolny wieczorek . Teraz odkurzaja Jeszcze bo choinke rozbierali . Tak jakos dziwnie Nam bez niej ... i , ze to ostatnie swieta tu . Lekko smuci jakby nie patrzec po tylu latach zycia tu .
A jutro jedziemy na wizyte z lekarzem , ktg kolejne i usg . Nie moge sie doczekac . -
Nie mam pojęcia jak to wygląda z insuliną. Krzywą już robiłam, diabetolog w poniedziałek. Dziś idę do mojej gin poradzić się i podejrzeć młodą bo coś jej ruchy osłabły od wczoraj założę sobie notesik i będę notować wsio.
Już ściągnęłam sobie jadłospis i będę się pilnować i nie będę przegapiać czasu między posiłkami. -
nick nieaktualny
-
Kasia może mało ruchów bo spadł cukier? Hm
Ruda to super ze miałaś apetyt i miły dzień.
Nie lubie oglądać titanica bo zawsze na nim płacze 😂 -
Dzien dobry .
To moze byc brak cukru a moze tez byc to , ze jest to 29 tydzien a mala ma jeszcze tyle miejsca , ze fika i zwyczajnie mogla sie przekrecic i kopie w strone plecow x wtedy ruchy sa wyczuwalne nie ma co stresowac sie ale.warto sprawdzic a szczegolnie z tym cukrem isc .
Ja juz wyspana 👌😂 u Mnie 5.30 ... haha niczym jakbym do pracy szla .
A dzis wizytaaaa nie moge sie doczekac -
nick nieaktualny
-
Nooo , 19 dni ! Az sama jestem zaskoczona i troche juz na takiej 💣 czekanie jest .
Dam znac dam , dopiero mam poznym poludniem wizyte wiec ok 18 na Pl czas wyjde pewnie bo mam dzis i ktg i usg i rozmowe z lekarzem takzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 09:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny wiem po prostu, że długo już nie dociągnę...
Dzisiaj znów ciśnienie 147/104 😢
Wzięłam szybciej leki i spadło, ale nie wiem jak to będzie, jutro jadę rano zrobić badanie moczu na obecność białka, jeśli wyjdzie mi coś to jadę prosto do szpitala.