'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Dziewczyny, Alimak - oby szybko Ci ten czas upłynął
Marlena - Ty mi właśnie uświadomiłaś, że mi zostały względnie 4 cykle dzięki
Dziewuszki, oby nam się udało! I to szybko, bo się wkurzę
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
jeszcze to troche potrwa u mnie i trzeba będzie przeskoczyć na starające się 30tki
mam nadzieję, że w końcu zaskoczy bo mam już tego dosyć.
znowu czekam na @ po pierwszej serii z dupkiem. niestety nie udało się, robiłam test w 14dpo-negatyw. dziś 3 dzień po odstawieniu dupka czyli 27dc i już widzę lekkie plamienia, pewnie do wieczora się rozkręci. 2 dni po odstawieniu dupka to chyba dobrze że już przyszła @? podobno po dupku czasem długo się czekapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Koni88 wrote:Marlena jesteśmy na podobnym poziomie ja też drugi cykl z duphastonem obecnie mam 31dc z tym ze ja mam długie cykle na @ czekam do niedzieli
wiesz co myślałam że ta @ się dziś rozbuja a tu nic . to samo co i wczoraj czyli lekkie plamienie i nawet nie czerwone tlyko kawa z mlekiem. nie wiem co robić. test robiłam 14dpo i negatyw więc to nie może być żadne plamienie implantacyjne bo jest na to za późno. po dupku tak jest??początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
U mnie własnie @ się pojawiła wiec zaczynam nowy cykl z zwiększoną dawką clo (2 razy dziennie) Ja w poprzednim cyklu miałam trzy dni takie dziwne plamienia testy oczywiście były negatywne. Pytałam moją gin o te plamienia i powiedziała że mogą występować bo zwiększa się dawka hormonów. Jednak Tobie życzę jednak aby test się mylił
-
Marlena, tez slyszalam ze po dupku @ może sie rozkrecac przez parę dni. Cholera, oby Cię nie zalało na imprezę...
Ja Wam powiem, że dzisiaj środa a ja już się zastanawiam kiedy teściora zrobić lekarz kazal w przyszłą środę... wczoraj nie wyrobiłam i poszlam ma progesteron (21dc): uwaga, uwaga: 25,6 przy normie do 27... albo coś z tego wyjdzie, albo @ bedzie tak paskudnie bolesna i obfita ze bede umierać... juz raz tak miałam przy wysokim progesteronie, pamietam i nie chce wiecej ;(
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dziewczyny jestem już po wizycie Szczęśliwa , moje przeczucia i sen się sprawdził Będziemy mieli Synka ma 13 cm i 300gr Tyle Szczęścia
Alimak też czekam na wieści od CiebieDominisia883, antonna, misKolorowy, Wredotka, Koni88, Another lubią tę wiadomość
-
Widzę wszystkie ósemeczek odpoczywają w wakacje, że taka cisza tu co u was słychać dziewczyny?
Alimak odezwij się koniecznie, martwię się co u was? -
Another wrote:Przepraszam że nie zameldowałam. 2 sierpnia urodził się Tymek. 4650 g i 63 cm dziecia! Spi, je i płacze . Poród 19 h naturalny, zakończony cc
O matko 19h porodu aż zaczynam się bać co to będzie u mnie