'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisia883 wrote:kaka470 masz rację ze za szybko przekreslam ale tyle razy się już zawiodłam ze wolę psychicznie nastawić się ze nic z tego i miło się zaskoczyć niż odwrotnie :* . Dziś temperatura poszybowala trochę w górę więc teoretycznie jestem jeszcze w grze hehe
Dominisia883 lubi tę wiadomość
2cs -
Agatella88 wrote:No to ja 15 to dni płodne pisz jak tamvi co tam nowy ginekolog ? A co ze starym, nie wiem czy posalas już bo może wątek mi uciekł
Tak swoją drogą to szukamy dobrego androloga i mam wrażenie że w mojej okolicy takich nie ma... nic nie mogę znaleźć na ten temat. Może macie namiary na jakiegoś w województwie lubuskim?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:29
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
kaka470 oby oby kochana . Dziś mąż powtórzył badanie nasienia i wszystkie parametry się polepszyly nadal nie są rewelacyjne ale cieszymy się ze idą w górę no i ja sprawdziłam progesteron i mam 16,25 a norma to do 21,0 więc chyba ok dziś 8 dzień po owulce
kaka470 lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Czesc, dawno sie nie udzielalam w koncu i nam udalo sie zajsc w ciaze - obecnie 14 tydzien termin mam na maj 2018... udalo sie w cyklu w ktorym powiedzialam sobie, ze jak nie teraz to odpuszczam. Byla stymulacja (tabletki+zastrzyki) i HSG (bolalo strasznie i zemdlalam ale bylo warto) i to wszystko mimo slabych wynikow nasienia! jak to powiedziala pani doktor - potrzebny jest tylko jeden plemnik.
Powodzenia osemeczki, trzymam kciukiAnother lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
kerka wrote:Czesc, dawno sie nie udzielalam w koncu i nam udalo sie zajsc w ciaze - obecnie 14 tydzien termin mam na maj 2018... udalo sie w cyklu w ktorym powiedzialam sobie, ze jak nie teraz to odpuszczam. Byla stymulacja (tabletki+zastrzyki) i HSG (bolalo strasznie i zemdlalam ale bylo warto) i to wszystko mimo slabych wynikow nasienia! jak to powiedziala pani doktor - potrzebny jest tylko jeden plemnik.
Powodzenia osemeczki, trzymam kciuki
-
Tak testowałam rano ale wyszedł negatywny.. dziś 11 dni po owulce a @ powinna być jutro.. Mam nadzieję, że nie przyjdzie jednak i że na test było za wcześnie ale już tyle razy się łudziłam, że troche się boję że znowu nic z tego.. ehh teraz będę testować w środę jeśli @ nie przyjdzie oczywiście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 16:43
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Agatella88 wrote:A ja dziś w ogóle maskara dowiedziałam się że jeszcze moja koleżanka w pracy w ciąży i tak mi smutno cieszę się że jest w ciąży ale smutno mi że mi się nie udało miesiąc temu 11 dpo to chyba wcześnie ?
nie przejmuj się ,u mnie wszystkie koleżanki albo w ciązy albo karmią mnie już to nie rusza po prostu oge trochę się poopiekować. Przyjdzie i na ciebie pora kochana. -
Hejka ósemeczki co tam u Was?
-
nick nieaktualny