'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ostatni wykres byl bardzo dziwny I mega dlugi... ale nowy cykl , nowe nadzieje... przygotowalam juz testy owulacyjne I od 1 dc bede robic testy... no I to bedzie moj drugi cykl kiedy mierze temperature... a wy jak dlugo sie staracie? u mnie z przerwami moze bedzie juz z rok
-
Hej kochane, co u was słychać, potworzasta co u ciebie? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie ósemeczki
Ps. Agnieszka testy owu zacznij robić co najmniej po miesiączce, od pierwszego dc nie ma sensu trzymam kciuki -
Hej misiu u mnie powoli do przodu jakoś leci Ty lepiej mów co tam u Ciebie??
-
hej dawno mnie tu nie było ;)gratuluję wszystkim zaciążonym i trzymam mooocno kciuki za staraczki.
My nadal walczymy, choć już ostatkiem sił. W poniedziałek mam umówiony transfer zarodka <in vitro>.
Trzymajcie proszę moooocno kciuki za "maluszka" -
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny