'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej U nas kiepsko bo parametry nasienia znacząco się pogorszyły i to po braniu witamin i rzuceniu palenia więc nie wiem o co chodzi.. mam nadzieję, że to chwilowe pogorszenie. @ powinnam dostać raczej w niedzielę choć tak naprawdę może być już w piątek. Przy tak słabym nasieniu nadziei dużo sobie nie robię w tym cyklu ale że cuda się zdarzają to po cichu jeszcze wierzę .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Witajcie,
Ja też jestem z tego wspaniałego rocznika 88
Właśnie z mężem rozpoczęliśmy intensywne starania od października tego roku. Testowanie za tydzień w weekend, ale po cichu mam nadzieję, że może uda się za pierwszym podejściem -
kasienka1188 wrote:Witajcie,
Ja też jestem z tego wspaniałego rocznika 88
Właśnie z mężem rozpoczęliśmy intensywne starania od października tego roku. Testowanie za tydzień w weekend, ale po cichu mam nadzieję, że może uda się za pierwszym podejściemAgatella88 lubi tę wiadomość
-
Koni88 wrote:witaj Kasienka trzymam mocno kciuki za twoje testowanie
Hej dziewczyny u mnie też po staremu... po pół roku brania clo czas na sprawdzenie drożności jajowodów a potem to sama już nie wiem. Wiec u mnie jaka pogoda taki nastój
Koni88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja też rocznik 88 staramy się drugi cykl narazie bez paniki i mam nadzieję że tak zostanie
W pierwszym się nie udało,ale nie poddajemy się narazie mam koniec @ i testować będę pod koniec listopada
Trzymam za nas kciuki
Ps. Chciałabym mieć piękny prezent i urodzinowy bo ja grudniowa i świąteczny :*2cs -
kasienka1188 wrote:Dziś skończyłam 29 lat, jeszcze rok do magicznej, osławionej trzydziestki Najbardziej życzę sobie aby w przyszłym roku obchodzić urodziny z dzidziusiem
Kiedy testujesz? Cykle w porządku masz regularne ? Ja w tym miesiącu długo miałam okres bo prawie 7 dni a zawsze maks do 5 i tak się zastanawiam czy czasem cykl mi się nie wydłuży2cs -
Agatella88 wrote:Kiedy testujesz? Cykle w porządku masz regularne ? Ja w tym miesiącu długo miałam okres bo prawie 7 dni a zawsze maks do 5 i tak się zastanawiam czy czasem cykl mi się nie wydłuży
Cykle mam regularne 32 - 35 dni, chociaż biorę teraz antybiotyk i zastanawiam się czy przez to cykl mi się nie wydłuży. Planuję testować 5 grudnia -
O proszę to akurta na Mikołajki no ja standardowo 28 plus minus 1 2dni no właśnie jak przychodzi co do czego jak się człowiek zaczyna strac to każdy dzień ma znaczenie ja 28 listopada testuje jeszcze się łapie na ten miesiąc
To trzymam kciuki
My w tym miesiącu kupiliśmy ten żel conceive plus bo wiem że tu pewnie może być duża przyczyna bo z moim śluzem plodnym jak tak czytam to chyba kiepsko więc zakupiliśmy2cs -
Agatella88 wrote:O proszę to akurta na Mikołajki no ja standardowo 28 plus minus 1 2dni no właśnie jak przychodzi co do czego jak się człowiek zaczyna strac to każdy dzień ma znaczenie ja 28 listopada testuje jeszcze się łapie na ten miesiąc
To trzymam kciuki
My w tym miesiącu kupiliśmy ten żel conceive plus bo wiem że tu pewnie może być duża przyczyna bo z moim śluzem plodnym jak tak czytam to chyba kiepsko więc zakupiliśmyAgatella88 lubi tę wiadomość
-
kaka470 wrote:polecam ten żel nam się z nim udało
No narazie nie wiem bo 9 dzień cyklu chociaż go troszkę używamy więc naprawdę nawilża super pod koniec listopada się dowiem co i jak
Kaka470 a długo się staraliscie ? Od razu po użyciu żelu wam się udało ?2cs -
My przez jeden cykl uzywalismy ten żel i nie pomógł ale na pewno wrócimy jeszcze do niego bo fajnie nawilża . Dziś mam 6 dzień po owu i temperatura spadła poniżej kreski więc pewnie lipa niby do @ jeszcze kilka dni ale nie wierzę że teraz nagle temperatura zacznie ładnie iść w górę . W piątek sprawdzę progesteron i bede wiedzieć czy w ogóle miałam owulke no i mąż powtórnie sprawdzi nasienie tym razem z posiewem .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Agatella88 wrote:No narazie nie wiem bo 9 dzień cyklu chociaż go troszkę używamy więc naprawdę nawilża super pod koniec listopada się dowiem co i jak
Kaka470 a długo się staraliscie ? Od razu po użyciu żelu wam się udało ?
Jeżeli chodzi o sam żel to udało się 2 razy za pierwszym razem z tym że jedna ciąża niestety zakończyła się poronieniem , ale zaraz po tym poronieniu udało się znów , dodam bo jesteś tu od niedawna że o pierwsze dziecko staraliśmy się kilka lat i udało się po roku leczenia za pomocą IUI ,a w drugą to właśnie za pomocą żeluAgatella88 lubi tę wiadomość
-
Dominisia883 wrote:My przez jeden cykl uzywalismy ten żel i nie pomógł ale na pewno wrócimy jeszcze do niego bo fajnie nawilża . Dziś mam 6 dzień po owu i temperatura spadła poniżej kreski więc pewnie lipa niby do @ jeszcze kilka dni ale nie wierzę że teraz nagle temperatura zacznie ładnie iść w górę . W piątek sprawdzę progesteron i bede wiedzieć czy w ogóle miałam owulke no i mąż powtórnie sprawdzi nasienie tym razem z posiewem .
6 dni po to zdecydowanie za wcześnie żeby przekreślić cykl , powodzenia a nóż -
kaka470 wrote:Jeżeli chodzi o sam żel to udało się 2 razy za pierwszym razem z tym że jedna ciąża niestety zakończyła się poronieniem , ale zaraz po tym poronieniu udało się znów , dodam bo jesteś tu od niedawna że o pierwsze dziecko staraliśmy się kilka lat i udało się po roku leczenia za pomocą IUI ,a w drugą to właśnie za pomocą żelu
Wszytsko się może zdarzyć narazie używamy go ale czy przyniesie zamierzony efekt;) to mój drugi cykl staran. Zielona jestem i z tymi wykresami i w ogóle:) więc podzialamy z mężem narazie tak o chociaż się śmieje że mnie że jak przychodzą dni płodne to raptem na igraszki mi się zbierakaka470 lubi tę wiadomość
2cs -
kaka470 masz rację ze za szybko przekreslam ale tyle razy się już zawiodłam ze wolę psychicznie nastawić się ze nic z tego i miło się zaskoczyć niż odwrotnie :* . Dziś temperatura poszybowala trochę w górę więc teoretycznie jestem jeszcze w grze hehe
Agatella88 lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Klinika Medart Poznań 🤞🍀