'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie to nie mam co panikowac bo to już 28 tydzień, lekarz ostatnio powiedział że mam bardzo małą macicę wiec domyslam się że córa ma już niewiele miejsca już siedzi główką w dół gotowa do porodu hehe
Na razie nic więcej nie pisała. Wiem tylko tyle że ostatnio na USG wyszło podejrzenie hipotrofii i mała była 3 tygodnie do tyłu wielkosciowo. Zdążyli jej podać dwie dawki sterydów na rozwój płuc. Więc mam nadzieje że mała da radę.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Moja jest na tyle duża że już się nie martwię jakby coś poszło nie tak ale poród przedwczesny mi nie grozi na szczęście
Ale tak jak mówisz ciężko się słucha o takich przypadkach jak się na swoje czeka. Takie małe niewinne maleństwo.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Maniaaaa wrote:Po owulacji kreska zanika, chociaż nie zawsze do końca, dziewczyny z innej grupy wyjaśniły mi, że owulacyjne mogą pokazywać bladziocha przez cały cykl i jest to normalne.
Sallvie jak malutka? Jak się czujecie?
Liluy co u Ciebie?
Troche pobalowalam i mnie nie bylol. Wlasnie wstalam i nadrabiam.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Cześć dziewczyny co u Was?
Mam takie pytanie, może głupie, może nie, ale macie może instagrama lub np jakieś swoje blogi? Chętnie pooglądam i poczytamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 10:04
-
Maniaaaa wrote:Cześć dziewczyny co u Was?
Mam takie pytanie, może głupie, może nie, ale macie może instagrama lub np jakieś swoje blogi? Chętnie pooglądam i poczytam
Mojego bloga jak widzę już znalazłaś ale masz i instagrama a co tam
https://www.instagram.com/encircledee/
Ja dopiero wstałam masakra ostatnio coś mi się poprzestawiało i zamiast wstawać o 8:30 jak do tej pory wstaje o 11 albo i 12. Chyba przez to, że tatuś jest z nami 24 na dobęKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Wybaczcie ze sie wczoraj nie odzywalam ale nie mialam internetu
Poza tym troche negatywnych przygod i jakos leci :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:33
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Dzieki Odobserwowalam Was wszystkie
Ja chetnie podaje publicznie, co nowy obserwator to nowy obserwator
hehe:) a mnie znowu denerwuje jak na tablicy nie mogę się dokopać do zdjęć osób,które znam bo jest pełno zdjęć ludzi innych narodowości, reklam i gwiazd xd dlatego założyłam nowego insta i próbuje dopilnować trochę na nim porządkugrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:hehe:) a mnie znowu denerwuje jak na tablicy nie mogę się dokopać do zdjęć osób,które znam bo jest pełno zdjęć ludzi innych narodowości, reklam i gwiazd xd dlatego założyłam nowego insta i próbuje dopilnować trochę na nim porządku
Hahaha ale jak Ty podajesz nick to Ciebie ktos obserwuje a nie Ty kogos wiec na 100% nie wyswietla Ci sie nic czego nie chcesz. Ja obserwuje tylko tych co chce lub jakies strony ktore mnie interesuja i nie mam syfu. Jak mi sie cos znudzi to odobserwuje i juzPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Hahaha ale jak Ty podajesz nick to Ciebie ktos obserwuje a nie Ty kogos wiec na 100% nie wyswietla Ci sie nic czego nie chcesz. Ja obserwuje tylko tych co chce lub jakies strony ktore mnie interesuja i nie mam syfu. Jak mi sie cos znudzi to odobserwuje i juz
Ale co osoba to rozne spostrzeganie roznych spraw:P wiec tez nie oceniam i nie krytykuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 15:42
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Owszem,dlatego tez mialam syf rowniez ze swojej winy :)dlatego teraz sie troche pilnuje:P co nie znaczy że muszę publicznie udostepniac swoj instagram mam tam swoje zdjecia i nie tylko swoje, nie chce by kazdy kto wejdzie na formum mial mozliwosc obejrzenia mojej geby
Ale co osoba to rozne spostrzeganie roznych spraw:P wiec tez nie oceniam i nie krytykuje:)
Jasne racja. Jak ktos chce to obserwuje jak nie to nie
Jak Wam minal dzien? U mnie juz lepszy niz wczoraj. Zrobilam troche zakupow bo chce mojemu przygotowac paczke niespodzianke jak przyjedzie. Macie pomysl co tam wrzucic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:34
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ja dzisiaj jakiegoś lenia złapałam i mała to samo haha
Ale stwierdziłam że już czas spakowac torbę do szpitala przynajmniej na razie moją. Bo od tego 30 tygodnia to nigdy nic nie wiadomo i chcę być gotowa na wszystko
Szukam codziennie tego mieszkania dla nas żebyśmy w końcu za kredyt mogli się wziąć i zdążyć jeszcze z przeprowadzka zanim się mała urodzi ale jak na złość nic nie ma. A jak już jest mieszkanie w normalnym stanie i powiedzmy że na naszą kieszeń to ma moze 35 metrów.. A mi by było niewygodnie mieszkać w takim małym mieszkaniu.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Liluy hmm w sumie to co wymienikas to tez zazwyczaj dostaja moi bliscy jak zjezdzam do polski na urlop z tym ze kupuje jeszcze chemie bo jest lepszej jakosci. Ale wydaje mi sie ze taka paczka bedzie okej
Sallvie w koncu cos znajdziecie. Sukaj w internecie, w gazetach i moze u posrednikow by sie cos znalazlo. U nas czesto banki wydaja swoje oferty sprzedaży domow i mieszkań.
My myslimy nad przeprowadzka. Sasiedzi zaczynaja denerwowac, okolica niezaciekawa i jakos nam tak dziwnie w tym mieszkaniu wiec szukamy.
Ja aktualnie relaksuje sie w wannie i mam stracha przed jutrzejsza wizyta. -
Codziennie patrzę na ogłoszenia Maniaaaa stałam się stałym bywalcą stron typu olx, otodom itp wchodzę tam po kilka razy dziennie
Muszę w ogóle narzeczonego zebrać i musimy pojechać do kościoła zarezerwowac termin ślubu. No i w sali weselnej która wybralismy
PS Maniaaaa Trzymam kciuki za jutro !! Daj koniecznie znać co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:34
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Maniaaaa wrote:Liluy hmm w sumie to co wymienikas to tez zazwyczaj dostaja moi bliscy jak zjezdzam do polski na urlop z tym ze kupuje jeszcze chemie bo jest lepszej jakosci. Ale wydaje mi sie ze taka paczka bedzie okej
Sallvie w koncu cos znajdziecie. Sukaj w internecie, w gazetach i moze u posrednikow by sie cos znalazlo. U nas czesto banki wydaja swoje oferty sprzedaży domow i mieszkań.
My myslimy nad przeprowadzka. Sasiedzi zaczynaja denerwowac, okolica niezaciekawa i jakos nam tak dziwnie w tym mieszkaniu wiec szukamy.
Ja aktualnie relaksuje sie w wannie i mam stracha przed jutrzejsza wizyta.
Ja ta paczke robie zeby cos mial na pobyt tutaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:34
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Sallvie no to tylko czekać, aż wyskoczy jakieś fajne ogłoszenie Trzymam kciuki żeby ksiądz nie robił problemów
Liluy no chyba, że tak
Ja powoli kończę robić już zakupy na przyjazd rodziców i urodziny małego. Muszę jeszcze wymyślić jak przekazać dziadkom, że drugi raz nimi zostaną.
Ehh siedze i się zamartwiam. Niby wiem co mnie czeka, jak wygląda ciąża i opieka nad dzieckiem, ale jakoś się martwię, że coś pójdzie nie tak, że będę musiała w szpitalu wylądować i co najważniejsze, że znów nie dam rady karmić piersią
Niby początek ciąży, ale dużo się w głowie kotłuje. Sallvie na pewno dam znać jak po wizycie, ale dopiero wieczorem bo termin na 17:30 czy jakoś tak -
Ksiądz raczej problemów nie powinien zrobić ze ślubem gorzej o chrzest się boje bo nieślubne.
Wiec będę cierpliwie czekała jak na swoja wizytę haha a ja za 7 dni mam kolejną wizytę. Uwielbiam chodzić co dwa tygodnie. Za to nie cierpie czekać 4 tygodnie od wizyty do wizyty.
Jestem ciekawa ile mała przybrała przez te dwa tygodnie no i jak tam moja szyjka czy skraca się jak trzeba czy się okaże że np ma już tylko 2 cmKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs