'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Black_Dreams wrote:chcebardzobycmama ooo, kwas foliowy wpływa na nasienie faceta? nie słyszałam o tym, a zaciekawiłaś mnie.
No i gdzieś czytałam że jak k facet bierze to szybciej się zachodzi w ciążę ;P ale to akurat wydaje mi się mitem.
Gdzieś na forum dziewczyny też pisalybo woesiolku i o ziołach ojca sroki poczytajcie sobiegrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Marysia witaj, gratuluję
Ginger - witaj
Ja teraz muszę wytrwać do testowania, czyli czeka mnie droga przez wieczność, aż dwa tygodnie, dla mnie to już zdecydowanie za długo. Macie jakiś pomysł żeby nie zwariować? Trzymajcie proszę kciuki za dwie kreski.Aniołek - 30.11.2017 -
Kolorowaola powtórzyłaś test? przyszła @?
Ja to jestem w ciąży co miesiąc, póki nie dostane @ to każdy dziwny 'objaw', oznacza dla mnie ciąże.. a później rozczarowanie. Jakoś tak mam odkąd poroniłam. Aczkolwiek ten cykl jest faktycznie inny od momentu owulacji, ale nie chcę się nakręcać, wyrzucam myśli z głowy, tłumacząc, że na objawy jest jeszcze za wcześnie.Aniołek - 30.11.2017 -
Kolorowaola wrote:Nie powtarzałam, okresu nie ma. Tylko że ja czuje się tak jak zawsze na @ brzuch boli, piersi dotknąć nie mogę
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Wiecie co dziewczyny, ja to testom już nie ufam. W szczególności bobo test. Zawsze gdy mi się spóźnia @ i już powoli zaczynam się cieszyć że może się udało pojawia się druga kreseczka. A po kilku dniach od "pozytywnego" testu nagle pojawia sie @. I od ostatniego cyklu ufam tylko becie
-
U mnie dzisiaj 27 dc, zrobiłam rano test z nadzieją, że już może coś się pokaże, wyszedł negatywny, mam już dość tych negatywnych testów, już nigdy nie zrobię żadnego. Jutro pewnie dostane @ więc już nie liczę na ten cykl. A w następnym pójdę na bete, ale też dopiero jak będzie mi się spóźniać @ minimum 2 tygodnie, nie chcę już kolejnego rozczarowania.Aniołek - 30.11.2017
-