'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj świętujemy z córeczką rozpoczęty 29 tydzień !
Nie mogę uwierzyć w to, że już tylko 83 dni nam zostały i będziemy razem we trójkęTak się nie mogę doczekać tego dnia
A co tam u Ciebie Maniaaaa jak się czujecie ?
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Maniaaaa wrote:Sallvie czuję się świetnie ! Serio, żadnych ciążowych dolegliwości, mam tylko nadzieję, że oba maluchy się rozwiną
Boze.. jestem przewrazliwona
A ja dzis przeleniuchowalam caly dzien:P
Salviee z każdym dniem bliżej niż dalej:)
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Cześć mamusie.
Maniaa ja w poszukiwaniu ciebiebyłaś na wrzesniowkach i jakoś bezskutecznie cię wypatrywalam bo wiem że jesteś w podobnym wieku i byłam ciekawa co u ciebie. Wchodzę tutaj a tu... bliźniaki! No gratulacje!
Chcebardzobycmama gratulacje
Maniaaaa lubi tę wiadomość
-
Maniaaaa No to tylko się cieszyć
Też zostałam łaskawie potraktowana w ciąży i obeszło się bez tych wszystkich objawów typu wymioty, zmęczenie itp itd
Chcebardzobycmama ojj tak już tylko +/- 11 tygodni i już tylko +/- 83 dniczekam niecierpliwie
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
chcebardzobycmama nie odczuwam takie wrażenia jakby miała przyjść @, ale za to boję się strasznie, że któryś maluch może się wchłonąć, oby tak się jednak nie stało
Suri!!! Dziękuję !No dla mnie też był to szok ;P Zniknęłam z wrześniówek bo Wy tam wszystkie takie zgrane byłyście i żal mi było trochę się tam wciskać
Sallvie ja coś czuje, że jeszcze mnie jakieś dolegliwości złapiąSuri_ lubi tę wiadomość
-
Maniaaaa wrote:chcebardzobycmama nie odczuwam takie wrażenia jakby miała przyjść @, ale za to boję się strasznie, że któryś maluch może się wchłonąć, oby tak się jednak nie stało
Suri!!! Dziękuję !No dla mnie też był to szok ;P Zniknęłam z wrześniówek bo Wy tam wszystkie takie zgrane byłyście i żal mi było trochę się tam wciskać
Sallvie ja coś czuje, że jeszcze mnie jakieś dolegliwości złapiąkoniecznie pochwal się swoim podwójnym szczęściem. Trzymam kciuki za dwa serduszka!
U nas w niedzielę szykuje się małe przyjęcie na 2 latka. Co prawda urodziny dopiero 1 lutego ale w tygodniu nikomu z rodziny nie pasuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 00:11
-
welonka wrote:hej LiluyEvans tabletki antykoncepcyjne brałaś na wyregulowanie cykli czy z powodu pcos ?
Hej
W sumie na wszystko. Ale ja mialam "sztuczna ciaze" czyli 0 okresu 3 lata. Zeby uspic endometrioze i policystyczne jajniki wlasnie no i regulowanie cykli.
Zaraz wszytsko nadrobie i odpisze wszytskim.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kurde Wy wszytskie z dziecmi albo ciezarne albo to i to. Do tego jeszcze blizniaki nam sie szykuja. Chyba przeplacze cala noc, a jutro sie nei wyspie bo Painter przychodzi na 9 malowac mi mieszkanie (chociaz wcale nie chce).
Tak Wam zazdroszcze... u mnie w sumie dalej nie wiadomo co z tym cyklem bo temp nie chce skakac
Juz niedlugo moj przylatujea tu tyle roboty. Musze posprzatac cale mieszknaie bo nie bylo ani razu sprzatne gruntownie ani sie nie rozpakowalam jeszcze do konca ale zaliczenia szly. Do tego musze isc na zakupy . Aaaaa niewyrobiona. A dzisiaj clay dzien 9-17 na uczelni z 1h przerwy tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 19:12
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Liluy nie mów tak ja tam wiem, ze zajdziesz. JEśli nie teraz to później musisz dać sobie czas i nie załamywać się w pierwszym cyklu bo to najgorsza głupota jaką można zrobić. Nastawiać się źle już od początku.
Kamelkowo co się stało? Nie może być przecież aż tak źle. -
Dziewczyny a ja chyba zbieram się do szpitala na IP . wczoraj moja córka na prawdę wyjątkowo się ograniczała z ruchami a od pierwszej w nocy nie czuje zupełnie nic jak na razie ...
Nie daruje sobie jak będzie z nią coś nie takKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Kamelkowo wrote:Hej. Lily za pewnie cię, że nie będziesz ostatnia bo ja będę chyba całkiem bez dzieci.
Przyszłam się pożegnać
Nie będziemy się starać i w ogóle wszystko się u nas posypało.
Także dziewczyny gratuluję fasolę a za pozostałe trzymam kciuki
Kamelkowo czyzby problemy w zwiazku? Sa tylko dwa wyjscia: Albo sie Wam ulozy. Albo wykorzystasz bycie singielka na maxa, a pozniej znajdziesz lepszego faceta i z nim sie zdecydujesz na dziecko.
Jesli to inny problem to moze mozemy Ci jakos pomoc labo doradzic.
Jesli nie chcesz wracac to dziekuje za spedzony wspolnie czas i za odwiedzenie nas. Zagladnij za jakis czas i sie odezwij, milo bedzie pogadac i dowiedziec sie jak Ci leci zycie.
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Maniaaaa wrote:Lily nie mów tak ja tam wiem, ze zajdziesz. Jeśli nie teraz to później musisz dać sobie czas i nie załamywać się w pierwszym cyklu bo to najgorsza głupota jaką można zrobić. Nastawiać się źle już od początku.
Kamelkowo co się stało? Nie może być przecież aż tak źle.
Nie chodzi o zalamanie po 1 cyklu. Bo wtedy chyba nawet owulacji nie mialam, a jak mialam to na nartach bez mojego. Drugi cykl tez mnie nie zalamuje bo caly bez. Ale chodzi o to ze moj organizm robi wszytsko zeby nie miec owulacji lub zeby ona byla wtedy kiedy jego nie ma. Wydaje mi sie ze w dalszym ciagu nie nadeszla jednak bo mialam spadek temperatury, a nie bylo skoku. Im pozniej nadejdzie tym gorzej chyba ze teraz poczeka do
wtorku to bede niezwykle wdziecznaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
sallvie wrote:Dziewczyny a ja chyba zbieram się do szpitala na IP . wczoraj moja córka na prawdę wyjątkowo się ograniczała z ruchami a od pierwszej w nocy nie czuje zupełnie nic jak na razie ...
Nie daruje sobie jak będzie z nią coś nie tak
Kochana :o pisz caly casz co tam i jak tam bo ja sie martwie?!
Mam nadzieje ze mala sobie usnela tylko albo sie rozleniwila i wszytsko jest ok. Ja jestem tego pewnaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Hej
W sumie na wszystko. Ale ja mialam "sztuczna ciaze" czyli 0 okresu 3 lata. Zeby uspic endometrioze i policystyczne jajniki wlasnie no i regulowanie cykli.
Zaraz wszytsko nadrobie i odpisze wszytskim.
przez 3 lata zablokowany okres szok ;O rozumiem że ta "ciaza sztuczna" tylko z powodu endometriozy aby nie postępowała? a nie rozregulowało Ci to bardziej cykli nie rozwaliło gospodarki hormonalnej ? a po tych 3 latach stosowałaś później normalnie antykoncepcje na uregulowanie miesiączki żeby cykł był 28dniowy? czy tabletki anty pomogły Ci wo gole pcos na uregulowanie ? sory że tak wypytuje , ale mam podobny problem, niedawno wykryto u mnie pcos i dostałam na pół roku tabletki na wyregulowanie cykli ale troche poczytałam i dużo osób wypowiada się że po odstawieniu było jescze gorzej .