'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj świętujemy z córeczką rozpoczęty 29 tydzień !
Nie mogę uwierzyć w to, że już tylko 83 dni nam zostały i będziemy razem we trójkę Tak się nie mogę doczekać tego dnia
A co tam u Ciebie Maniaaaa jak się czujecie ?
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Maniaaaa wrote:Sallvie czuję się świetnie ! Serio, żadnych ciążowych dolegliwości, mam tylko nadzieję, że oba maluchy się rozwiną
Boze.. jestem przewrazliwona
A ja dzis przeleniuchowalam caly dzien:P
Salviee z każdym dniem bliżej niż dalej:)
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Cześć mamusie.
Maniaa ja w poszukiwaniu ciebie byłaś na wrzesniowkach i jakoś bezskutecznie cię wypatrywalam bo wiem że jesteś w podobnym wieku i byłam ciekawa co u ciebie. Wchodzę tutaj a tu... bliźniaki! No gratulacje!
Chcebardzobycmama gratulacje
Maniaaaa lubi tę wiadomość
-
Maniaaaa No to tylko się cieszyć Też zostałam łaskawie potraktowana w ciąży i obeszło się bez tych wszystkich objawów typu wymioty, zmęczenie itp itd
Chcebardzobycmama ojj tak już tylko +/- 11 tygodni i już tylko +/- 83 dni czekam niecierpliwieKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
chcebardzobycmama nie odczuwam takie wrażenia jakby miała przyjść @, ale za to boję się strasznie, że któryś maluch może się wchłonąć, oby tak się jednak nie stało
Suri!!! Dziękuję ! No dla mnie też był to szok ;P Zniknęłam z wrześniówek bo Wy tam wszystkie takie zgrane byłyście i żal mi było trochę się tam wciskać
Sallvie ja coś czuje, że jeszcze mnie jakieś dolegliwości złapiąSuri_ lubi tę wiadomość
-
Maniaaaa wrote:chcebardzobycmama nie odczuwam takie wrażenia jakby miała przyjść @, ale za to boję się strasznie, że któryś maluch może się wchłonąć, oby tak się jednak nie stało
Suri!!! Dziękuję ! No dla mnie też był to szok ;P Zniknęłam z wrześniówek bo Wy tam wszystkie takie zgrane byłyście i żal mi było trochę się tam wciskać
Sallvie ja coś czuje, że jeszcze mnie jakieś dolegliwości złapią
U nas w niedzielę szykuje się małe przyjęcie na 2 latka. Co prawda urodziny dopiero 1 lutego ale w tygodniu nikomu z rodziny nie pasuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 00:11
-
welonka wrote:hej LiluyEvans tabletki antykoncepcyjne brałaś na wyregulowanie cykli czy z powodu pcos ?
Hej
W sumie na wszystko. Ale ja mialam "sztuczna ciaze" czyli 0 okresu 3 lata. Zeby uspic endometrioze i policystyczne jajniki wlasnie no i regulowanie cykli.
Zaraz wszytsko nadrobie i odpisze wszytskim.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kurde Wy wszytskie z dziecmi albo ciezarne albo to i to. Do tego jeszcze blizniaki nam sie szykuja. Chyba przeplacze cala noc, a jutro sie nei wyspie bo Painter przychodzi na 9 malowac mi mieszkanie (chociaz wcale nie chce).
Tak Wam zazdroszcze... u mnie w sumie dalej nie wiadomo co z tym cyklem bo temp nie chce skakac
Juz niedlugo moj przylatuje a tu tyle roboty. Musze posprzatac cale mieszknaie bo nie bylo ani razu sprzatne gruntownie ani sie nie rozpakowalam jeszcze do konca ale zaliczenia szly. Do tego musze isc na zakupy . Aaaaa niewyrobiona. A dzisiaj clay dzien 9-17 na uczelni z 1h przerwy tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 19:12
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Liluy nie mów tak ja tam wiem, ze zajdziesz. JEśli nie teraz to później musisz dać sobie czas i nie załamywać się w pierwszym cyklu bo to najgorsza głupota jaką można zrobić. Nastawiać się źle już od początku.
Kamelkowo co się stało? Nie może być przecież aż tak źle. -
Dziewczyny a ja chyba zbieram się do szpitala na IP . wczoraj moja córka na prawdę wyjątkowo się ograniczała z ruchami a od pierwszej w nocy nie czuje zupełnie nic jak na razie ...
Nie daruje sobie jak będzie z nią coś nie takKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Kamelkowo wrote:Hej. Lily za pewnie cię, że nie będziesz ostatnia bo ja będę chyba całkiem bez dzieci.
Przyszłam się pożegnać
Nie będziemy się starać i w ogóle wszystko się u nas posypało.
Także dziewczyny gratuluję fasolę a za pozostałe trzymam kciuki
Kamelkowo czyzby problemy w zwiazku? Sa tylko dwa wyjscia: Albo sie Wam ulozy. Albo wykorzystasz bycie singielka na maxa, a pozniej znajdziesz lepszego faceta i z nim sie zdecydujesz na dziecko.
Jesli to inny problem to moze mozemy Ci jakos pomoc labo doradzic.
Jesli nie chcesz wracac to dziekuje za spedzony wspolnie czas i za odwiedzenie nas. Zagladnij za jakis czas i sie odezwij, milo bedzie pogadac i dowiedziec sie jak Ci leci zycie.
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Maniaaaa wrote:Lily nie mów tak ja tam wiem, ze zajdziesz. Jeśli nie teraz to później musisz dać sobie czas i nie załamywać się w pierwszym cyklu bo to najgorsza głupota jaką można zrobić. Nastawiać się źle już od początku.
Kamelkowo co się stało? Nie może być przecież aż tak źle.
Nie chodzi o zalamanie po 1 cyklu. Bo wtedy chyba nawet owulacji nie mialam, a jak mialam to na nartach bez mojego. Drugi cykl tez mnie nie zalamuje bo caly bez . Ale chodzi o to ze moj organizm robi wszytsko zeby nie miec owulacji lub zeby ona byla wtedy kiedy jego nie ma. Wydaje mi sie ze w dalszym ciagu nie nadeszla jednak bo mialam spadek temperatury, a nie bylo skoku. Im pozniej nadejdzie tym gorzej chyba ze teraz poczeka do
wtorku to bede niezwykle wdziecznaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
sallvie wrote:Dziewczyny a ja chyba zbieram się do szpitala na IP . wczoraj moja córka na prawdę wyjątkowo się ograniczała z ruchami a od pierwszej w nocy nie czuje zupełnie nic jak na razie ...
Nie daruje sobie jak będzie z nią coś nie tak
Kochana :o pisz caly casz co tam i jak tam bo ja sie martwie?!
Mam nadzieje ze mala sobie usnela tylko albo sie rozleniwila i wszytsko jest ok. Ja jestem tego pewnaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Hej
W sumie na wszystko. Ale ja mialam "sztuczna ciaze" czyli 0 okresu 3 lata. Zeby uspic endometrioze i policystyczne jajniki wlasnie no i regulowanie cykli.
Zaraz wszytsko nadrobie i odpisze wszytskim.
przez 3 lata zablokowany okres szok ;O rozumiem że ta "ciaza sztuczna" tylko z powodu endometriozy aby nie postępowała? a nie rozregulowało Ci to bardziej cykli nie rozwaliło gospodarki hormonalnej ? a po tych 3 latach stosowałaś później normalnie antykoncepcje na uregulowanie miesiączki żeby cykł był 28dniowy? czy tabletki anty pomogły Ci wo gole pcos na uregulowanie ? sory że tak wypytuje , ale mam podobny problem, niedawno wykryto u mnie pcos i dostałam na pół roku tabletki na wyregulowanie cykli ale troche poczytałam i dużo osób wypowiada się że po odstawieniu było jescze gorzej .