X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne '97 - mlode staraczki
Odpowiedz

'97 - mlode staraczki

Oceń ten wątek:
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama, sallvie trzymam kciuki i za betę i za wizytę :)

Coś znaleźliśmy, pasuje nam idealnie bo wolny od czerwca, a mąż akurt byłby w tym czasie na innym dziale w firmie przez co więcej pieniędzy będzie, a przy bliźniakach się to przyda no i będziemy dzwonić, żeby umówić sie na oglądanie. W sumie to nie dużo nas wyjdzie bo coś koło 1000e ze wszystkimi opłatami i garażem i teraz też byśmy dali rade go wynająć, ale bezpieczniej będzie jak do tego czerwca wytrzymamy jeszcze tutaj.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, trzymajcie kciuki za wizytę na którą właśnie się zbieram.
    Mam jakoś złe przeczucia, aż mnie żołądek z nerwów boli.
    Mała znowu prawie w ogóle się nie rusza. Nic na nią nie działa ani muzyka, ani jak się położę w niewygodnej pozycji..
    A do wieczora już całkiem okej było a tu znowu dupa ...

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sallvie trzymam kciuki, daj znać po wizycie co i jak.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Przepraszam, że tak mało się udzielam, alepraca w tygodniu mnie pochłania, a ostatnie dwa weekendy miałam imprezy..
    Cieszę się bardzo z nowych fasolek, bardzo wam gratuluję! :*
    Lily, za Ciebie trzymam kciuki tak samo jak za siebie! W końcu nam się uda :)
    Jestem w 23 dc także za niecały tydzień powinna przyjść @. Bo tak czuje, ze tym razem też się nie udało.
    Kamelkowo.. tak mi przykro. Musisz się trzymać. Kiedyś przyjdzie twój czas na szczęście :*
    Wczoraj się też dowiedziałam, że w rodzinie będzie kolejny dzidziuś, również u dość młodej mamy. Ma synka i teraz będzie kolejne. Tak się cieszę. *.*
    Czytałam wczesniejsze wpisy - dodaje was na instagramie :) moja nazwa to dstawirej jak coś, również zapraszam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 08:47

klz9tv73jtvcr2zp.png

Aniołek luty 2016 [*] (10tc.)
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diana jak fajnie, że wpadłaś :)

Sallvie i jak po wizycie?

Ja zaczynam odczuwać, że jestem w ciąży. Mdłości przyszły, ale są tak okropne, że głowa mała. Chyba zażyje sobie syropu przeciw wymiotnego bo nie wiem jak długo jeszcze dam rade :/

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to wszystko jest okej :) ale mam jakiś stan zapalny szyjki macicy. Dostalam receptę na antybiotyk. Mam też zrobić badania w kierunku HIV i mam powtórzyć TSH :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że wszystko okej, a stan zapalny na pewno wyleczysz :)

Ja muszę zrobić dziś termin u weterynarza może się uda na dzisiaj bo mała małpa chyba łapę złamała. :/ Ciekawe ile od nas wezmą za wizytę i ewentualny gips.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania jestem zaskoczona Twoimi bliźniakami :D gratuluję Ci i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maluszków ❤

klz9tv73jtvcr2zp.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diana dziękuję bardzo :)

A tak swoją drogą to chyba w sumie cieszę się, że zaczęłam mieć jakieś ciążowe dolegliwości.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa wrote:
    Diana dziękuję bardzo :)

A tak swoją drogą to chyba w sumie cieszę się, że zaczęłam mieć jakieś ciążowe dolegliwości.
    Przynajmniej wiesz, że jesteś w ciąży;) zazdroszczę:*

klz9tv73jtvcr2zp.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diana i ty się doczekasz :) Wszystkie się doczekacie :)

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem. Jestem bardzo cierpliwa..
    Staram się nie spinac i nie stawać na rzęsach aby tego dokonać, bo to jeszcze gorzej. Wierzę, że przyjdzie mój czas:D

klz9tv73jtvcr2zp.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzeba trzymać. Ja 30min temu poczułam się jak jakiś przestępca.. Muszę męża do sąsiadki wysłać lub napisać jej list, że nie życzę sobie wpierniczanie się w moje sprawy. Zgłosiła w jakiejś organizacji, że się chyba nad psem znęcamy po tym jak wczoraj i dziś piszczała przy zakładaniu opatrunku bo przyszedł jakiś gość niedawno, ale zrozumiałam tyle co nic bo jedynie się pytał gdzie mieszka pani z psem, ale nie wiedziałam o co mu do końca chodzi i koniec końców powiedziałam, ze nie rozumiem i poszedł. Aż mi się płakać chce.. Spaliłam przez to wszystko garnek i pewnie gdybym się nie zorientowała to i mieszkanie z dymem by poszło :/ normalnie mam dość... Już bym się chciała wyprowadzić i mieć opinie na temat mojej rodziny głęboko gdzieś.... Już nie mam pojęcia co robić. Boje sie, ze jeszcze mi na głowę jugendamt ześle i dopiero będzie.. Walczenie, żeby pokazać, że na prawdę jesteśmy normalną rodziną a nie patologią i żeby nam dzieci nie zabrali.. Normalnie ryczeć mi się chce... Ile jedna osoba potrafi kłopotów przysporzyć..

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa wrote:
    I tak trzeba trzymać. Ja 30min temu poczułam się jak jakiś przestępca.. Muszę męża do sąsiadki wysłać lub napisać jej list, że nie życzę sobie wpierniczanie się w moje sprawy. Zgłosiła w jakiejś organizacji, że się chyba nad psem znęcamy po tym jak wczoraj i dziś piszczała przy zakładaniu opatrunku bo przyszedł jakiś gość niedawno, ale zrozumiałam tyle co nic bo jedynie się pytał gdzie mieszka pani z psem, ale nie wiedziałam o co mu do końca chodzi i koniec końców powiedziałam, ze nie rozumiem i poszedł. Aż mi się płakać chce.. Spaliłam przez to wszystko garnek i pewnie gdybym się nie zorientowała to i mieszkanie z dymem by poszło :/ normalnie mam dość... Już bym się chciała wyprowadzić i mieć opinie na temat mojej rodziny głęboko gdzieś.... Już nie mam pojęcia co robić. Boje sie, ze jeszcze mi na głowę jugendamt ześle i dopiero będzie.. Walczenie, żeby pokazać, że na prawdę jesteśmy normalną rodziną a nie patologią i żeby nam dzieci nie zabrali.. Normalnie ryczeć mi się chce... Ile jedna osoba potrafi kłopotów przysporzyć..
    Ludzie to bydlaki.. to przykre, że nie chcą wam dać szansy. Współczuje.. :(

klz9tv73jtvcr2zp.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że też nie byłabym tak zdenerwowana i zła na nią jakby przyszła sama i się zapytała co się dzieje, ale taka akcja? A miałam wczoraj iść i pytać czy nie mają jakiejś maści na stłuczenia dla psa bo oni też mają. Ogólnie to przez to wszystko mam ochotę wracać do polski i mieć to wszystko w nosie. Bo ja wszystko rozumiem, no ale.. Poczułam się dziś jakbym co najmniej mojego psa katowała aż do śmierci... :/

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie nie potrafią spraw załatwiać normalnie, jak dorośli tylko od razu jakieś skargi jak w przedszkolu. Żałosne. Również nie lubię takich zachowań.
    Nie masz się czym przejmować, sumienie masz czyste, bo nie robilas psu krzywdy celowo i z premedytacją tylko.chciałaś go ratować. Także miej to gdzieś. ;)

klz9tv73jtvcr2zp.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie mdłości zagościły na dobre. Nawet syrop nie pomaga. Z dobrych wieści, sunia nie złamała łapy jedynie ją stłukła, ale dostała leki przeciwbólowe i niedługo powinno jej to zejść.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, co u Was? U mnie mdłości zagościły na dobre. Nawet syrop nie pomaga. Z dobrych wieści, sunia nie złamała łapy jedynie ją stłukła, ale dostała leki przeciwbólowe i niedługo powinno jej to zejść.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj musiałam wziąć wolne w pracy. Strasznie mnie podbrzusze boli, ledwo chodzę. Nie mogę się zginać, siedzi też mi się źle..

Mania, cieszę się ze z sunią wszystko w porządku. Na jedno to współczuję Ci tych mdłości, ale dobrze, że są one z takowych przyczyn a nie innych ;p

klz9tv73jtvcr2zp.png

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ