'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny? Jak tam u was? Jak sie czujecie?
Ja ostatnio bardzo zalatana jestem. Dzis odebralam wynik bety,ladnie przysrosl . Odeszlo ze mnie troche tego napiecia,za to od wczoraj pojawily mi sie mdlosci I nie koniecznie nazwalabym je porannymi..
W poniedzialek zapisze sie do swojej gin. I mam nadzieje ze bedzie widac juz cos na usg.
Diana 11 gratuluje
Mamy nowa mamuśkę
Maniaaa wszystko bedzie dobrze, beda dwa serducha . Zazwyczaj takie ciaze sa pod szczegolną opieką.. pewnie tez nie bedziesz rodzila natualnie bynajmniej mi sie wydaje ze przy blizniakach cesarke robiagrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama cieszę się że beta ładnie przyrasta ! Oby tak dalej
Ja na mdłości kupiłam opaski sea band i serio pomagają, wczoraj po wstaniu rano do małego pierwsze co to zwymiotowałam, a dziś nic. Nawet śniadanie zjadłam i lepszy apetyt mam, ale trochę drogie są, ja za swoje dałam 15 euro.
Co do cesarki to i tak powinnam mieć ją zrobioną nawet przy jednym dziecku dla tego, że nie minęło 2 lat od cesarki do kolejnej ciąży -
Maniaaaa wrote:chcebardzobycmama cieszę się że beta ładnie przyrasta ! Oby tak dalej
Ja na mdłości kupiłam opaski sea band i serio pomagają, wczoraj po wstaniu rano do małego pierwsze co to zwymiotowałam, a dziś nic. Nawet śniadanie zjadłam i lepszy apetyt mam, ale trochę drogie są, ja za swoje dałam 15 euro.
Co do cesarki to i tak powinnam mieć ją zrobioną nawet przy jednym dziecku dla tego, że nie minęło 2 lat od cesarki do kolejnej ciąży
Opaski? Pierwsze slysze o czyms takim, a gdzie sie je zaklada ? watpie ze w polsce cos takiego znajde.. co do mdlosci az na takim etapie jak ty zeby wymiotowac na.szczescie nie jestem pomaga mi jak wyjde na chwilke na dwor albo powisze przy otwartym oknie I po oddycham ale w sumie ciesze sie z tych mdlosci ,daje mi to pewnosc ze jednak wszystko jest ok z kropkiem:)
Jak u was z pogoda ?
grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama znajdziesz, znajdziesz
To opaski akupresurowe. Zakłada się na ręce. Uciskają punkt NeiKuan
podsyłam ci link do producenta
http://opaskinanudnosci.pl/o-opaskach/
Jeśli chodzi o pogodę to u nas jest chłodno, ale słoneczko świeci, może to dobry zwiastun
-
Maniaaaa wrote:chcebardzobycmama znajdziesz, znajdziesz
To opaski akupresurowe. Zakłada się na ręce. Uciskają punkt NeiKuan
podsyłam ci link do producenta
http://opaskinanudnosci.pl/o-opaskach/
Jeśli chodzi o pogodę to u nas jest chłodno, ale słoneczko świeci, może to dobry zwiastun
Dziekuje:]
grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama Cieszę się z Twojego przyrostu bety. Moja mała była dla mnie wyjątkowo wyrozumiała, i mnie wszelkie wymioty w ciąży ominęły, a i mdłości prawie w ogóle nie miałam, coś tam w pierwszym trymestrze z rana przed śniadaniem, ale to nie zawsze
Maniaaaa Jak tam kochana po wizycie ? Pisz szybko bo się tu już niecierpliwię !!Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Sallvie ja już po wizycie. Dziś było tyle pacjentek, że wyszłam dopiero o 18
Są dwa serduszka. Dwa bijące serduszka. Maluchy mają 0,40cm i 0,52cm. Lekarz potwierdził też, że są dwuowodniowe i dwukosmówkowe co bardzo mnie cieszysallvie lubi tę wiadomość
-
Maniaaaa Na takie wiadomości czekałam !! To teraz już tak oficjalnie gratuluje ! Rosnijcie zdrowo ! Nie wiem czemu ale mam wrażenie że będziesz miała parke
van witaj w naszym gronie opowiesz cos o sobie?
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
To drugi cykl w którym staramy się o dziecko, obecnie jest 9dpo. 7.02 powinnam dostać @ jednak mam nadzieję, że nie dotrze . Wczoraj nie najlepiej się czułam, dziś rano zrobiłam test, ale wyszedł negatywny. Nie mam jakiś typowych objawów ciąży.
-
Maniaaa Ja już Twojego bloga podczytuje od jakiegoś czasu
A skoro o blogach mowa to zapraszam też do siebie Ciąża, wychowanie dziecka i w sumie nie tylko moimi oczami, czyli oczami 20 latki, której zachciało się zakładać rodzinę w tak młodym wieku
Van A może jednak nie przyjdzie.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs