'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
diana11 wrote:Cześć dziewczyny! Ja również sierpień 97 także dołączam do was :*
Opowiesz nam cos o sobie?diana11, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Jasne.. Jestem z województwa łódzkiego, obecnie mam rok przerwy w nauce i od października idę na studia zaoczne. Mam narzeczonego, oboje pracujemy, mamy własne mieszkanie, ślub zaplanowany.. Wszystko dzięki temu że rok temu zaszłam w ciążę, ale niestety poroniłam z niewiadomych przyczyn. Tak oswoiliśmy się z moim M z tą myślą, że bardzo to przeżyliśmy.. i teraz próbujemy ponownie. Jestem już w końcu cyklu i czekam czy @ przyjdzie bo powinna być wczoraj/dzisiaj.
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
A moja 37 i wiem jak to jest miec straszych rodzicow i dziadkow. Dlatego chce wczesnie zaczac. Poza tym moj instynkt nie daje mi zyc, chociaz wszyscy sa przeciw, z rodzicami nawet nie rozmawiam bo oni sa bardzo przeciw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:50
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:A moja 37 i wiem jak to jest miec straszych rodzicow dziadkow. Moi dziadkowie mogliby byc rodzicami dziadkow mojego chlopaka. Dlatego chce wczesnie zaczac. Poza tym moj instynkt nie daje mi zyc, chociaz wszyscy sa przeciw, z rodzicami nawet nie rozmawiam bo oni sa bardzo przeciw
Moi rodzice to samo, ale wiem ze mam pieniadze na mieszkanie w razie czego (spadek po babci) i jak by sie udalo to sie chetnie wprowadze do niego z chlopakiem, chyba ze bedzie szlo po mojej mysli i skoncze studia z bobasem to pozniej to mieszkanie kupie moze nawet z drugim juz w brzuchu albo na rekach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:51
PCOS
Endometrioza
9cs
-
A u mnie znów teście się o wnuka proszą. (mój M jest 7 lat ode mnie starszy :p)
Ale szczerze mówiąc, boję się co ludzie będą mówić no i moi znajomi z mojego rocznika. Wiem, że nie powinnam się tym przejmować.. ale nie miło jest być obgadywanym
Ja sie nigdy nie przejmowalam opinia innych, gorsza na pewno niebedzie bo jestem straszna wariatka z fobia spoleczna wiec masakryczne polaczenie.
Ale moje besties wszytskie chca byc ciociami, kibicuja mi i pomagaja, same nie sa jeszcze gotowe ale to zrozumiale. Przynajmniej sie poducza przy moim i zobacza jak to jest czy chca wczesnie czy nie Oczywscie jesli mi sie z moim uda...Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Zazdroszę.. ja się każdą pierdołą przejmuje.
Na pewno się uda, pozytywne myślenie przede wszystkim..
Ja dzisiaj co chwila biegam do łazienki i sprawdzam czy okres jest, paranoja mnie dopada.. Boje się, ze znów się rozczaruje..
Mi to poranne plamienie ustalo, jest juz tylko wewnatrz, jestem dobrej mysli. Ale boli mnie prawy jajnik, mimo ze ovulacja byla w lewym a poprzednia w prawym. Moze to jakas anomalia po tabletkach?
Nie przjemuj sie, to Twoje zycie i nalezy do Ciebie pamietaj, nikt go za Ciebie nie przezyje kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:52
PCOS
Endometrioza
9cs
-
diana11 wrote:Masz 100% rację. Moje życie, moje decyzje.
Który masz dzień cyklu? I kiedy masz zamiar testować?
Zobacz na wykresik. Albo 20 albo 1 nowego jesli to plamienie zmieni sie w @ bo brzuch mega boli. A testownaie nto moze w lutym zeby nie bylo rozczarowan jesli do tegp czasu prawdziwa @ nie przyjdzie.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Zobacz na wykresik. Albo 20 albo 1 nowego jesli to plamienie zmieni sie w @ bo brzuch mega boli. A testownaie nto moze w lutym zeby nie bylo rozczarowan jesli do tegp czasu prawdziwa @ nie przyjdzie.
Oby to nie była ona.. trzymam za nas obie kciuki
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.)