'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie - no dzisiaj właśnie tak zerknęłam w kalendarz hehe zobaczymy jak to będzie, ja podchodzę w miarę spokojnie do tego, jeśli się udało, to super, a jeśli nie, to trudno, jeszcze nie umieram, więc może następnym razem. Kiedyś mi się spóźniła jakieś 3 dni, ale to było już baaardzo dawno temu, od jakiegoś czasu regularnie co 28 dni się pojawiała. Co do serduszka, to wczoraj widziałam taki super detektor tętna dziecka, można sobie w domu posłuchać jak bije serduszko, coś cudownego
LiluyEvans - no temp skoczyła w górę, więc wydaje mi się, że może coś z tego być
-
LiluyEvans wrote:Ja bym miala teraz dobry prezent walentynkowy jak by sie udalo
A co myslicie o moim skoku temperatury? Czy moze cos znaczyc mimo ze tak pozno?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Stawiam u ciebie raczej na owulacje a dwa dni temu spadek owulacyjny . Serduszka sa dosc blisko wiec moze jeszcze cos z tego bedzie:)
Super dziekuje za wsparcie Oby sie udalo
A co z Maniaaa? Co u Ciebie? Nic sie nie odzywasz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 16:49
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
A Mania zaginęła w akcji Cześć dziewczyny
Do urodzin małego zostały 3 dni, a do przyjazdu rodziców tylko 2 Wszystko kręci się wokół tych dwóch wydarzeń, dziś trochę sprzątałam, plus obiadek i przystrajanie domu dla tego mnie nie było. Mdłości męczą, ale mąż pojechał do lekarza dowiedź się wszystkiego co jest nam potrzebne i o jakiś lek na mdłości/wymioty też ma pytać. Niestety mam jeszcze tyle roboty, że nadrobię Was dopiero wieczorem jak będę mieć chwilkę spokoju
Miłego dnia kochane -
Ohoo.. trzymam kciuki Lily, oby to było to
Mania, zazdroszczę takich przygotowań.. uwielbiam organizować różnego rodzaju imprezy gorzej niestety jest po nich sprzątać.
U mnie niestety nuda dzisiaj. Cieszę się, że jutro piątek, przynajmniej nie będę już sama w domu siedzieć chociaż przez weekend, bo mnie to wykańcza ;p
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Mam pytanko
Jaki sluz zapisywac: wodnisty czy rozciagliwy? Rano byla woda, a teraz tak sie rozciaga ze mi palcow brakuje czyli minimum 14cm :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 18:40
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Mam pytanko
Jaki sluz zapisywac: wodnisty czy rozciagliwy? Rano byla woda, a teraz tak sie rozciaga ze mi palcow brakuje (a mam dlugie jak zlodziej ) czyli minimum 14cm :o
Btw mam mega wysokie libido a faceta nie ma musze sobie radzic sama :p
Najbardziej plodny jest rozciagliwy.przypominajacy bialko jaja kurzego zaraz po nim.jest wodnisty rowniez plodny. W twoim przypadku wpisuje sie rizciagliwygrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:Zapisuje sie zawsze ten bardziej plodny.
Najbardziej plodny jest rozciagliwy.przypominajacy bialko jaja kurzego zaraz po nim.jest wodnisty rowniez plodny. W twoim przypadku wpisuje sie rizciagliwy
Ok wlasnie nie wiedzialam ktory jest lepszy
Ej boje sie ze te plemniki nie przezyly ratujcie bo mam depreche
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Van wrote:LiluyEvans - Spokojnie, plemniki nie raz żyją dłużej niż 72h, ale żeby się udało, musisz się zrelaksować, bo stresem i paniką tylko się zablokujesz.
Staram sie nie stresowac ale duzo mi sie naklada, praca , studia i duzo zaliczen bo wyjezdzam do marocco na tydzien pod koniec lutego, a mam duzo zaliczen DO 1 marca i ten dziwny cykl Do tego samotnosc. Przyjaciolka ktora przychodzi codziennie dzisiaj nie da rady tez przez zaliczenia, facet w Polsce i to w szpitalu na badaniach a ja tutaj samotna. Dobrze ze mam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 18:40
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Praca online, kurcze chętnie bym swoją zamieniła na taką hehehe Ja właśnie codziennymi zajęciami odwróciłam myśli od owulacji i zapłodnienia i plemników itd, zaczęłam jakoś bardziej o tym myśleć dopiero po jakimś tygodniu. Będzie ok, zobaczysz
-
Liluy Tak jak pisze chcebardzobycmama zawsze zapisuje sie ten bardziej plodny sluz ktory wystapil danego dnia
A co do tego libido... Ja to mam tak wysokie ze szok. A co najbardziej demotywuje? Brak checi Twojego narzeczonego. Nie wiem w sumie o co mu konkretnie chodzi. Czy o to, ze boi sie o mala czy juz go tak nie krece przez te kilogramy i w ogole. Ale tak jak kiedys nic mu nie przeszkadzalo to czy ktos jest w domu ba czy jest w tym samym pokoju co my. To czy jest dzien czy noc. No nic. To jeszcze potrafilismy sie kochac dwa albo i trzy razy dziennie a teraz jak probuje cos zaczac. To slysze "przeciez nie musimy kochac sie codziennie" no tak .. Faktycznie codziennie. Raz w tygodniu. A teraz to juz prawie dwa tygodnie nic sie nie dzieje
Mozna? MoznaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Liluy Tak jak pisze chcebardzobycmama zawsze zapisuje sie ten bardziej plodny sluz ktory wystapil danego dnia
A co do tego libido... Ja to mam tak wysokie ze szok. A co najbardziej demotywuje? Brak checi Twojego narzeczonego. Nie wiem w sumie o co mu konkretnie chodzi. Czy o to, ze boi sie o mala czy juz go tak nie krece przez te kilogramy i w ogole. Ale tak jak kiedys nic mu nie przeszkadzalo to czy ktos jest w domu ba czy jest w tym samym pokoju co my. To czy jest dzien czy noc. No nic. To jeszcze potrafilismy sie kochac dwa albo i trzy razy dziennie a teraz jak probuje cos zaczac. To slysze "przeciez nie musimy kochac sie codziennie" no tak .. Faktycznie codziennie. Raz w tygodniu. A teraz to juz prawie dwa tygodnie nic sie nie dzieje
Mozna? Mozna
Ja wiem ze bardziej plodny ale nie wiedzialam ktory to :p
Hahaha skad ja to znam, kiedy meiszkalismy razem to seks maks 2 razy w tygodniu byl (teraz jak sie nie widzimy dlugo to potem 2x dziennie). I ciagle slyszalam te teksty ze nie bedzie nic robil na sile, juz nie ma tyle checi co kiedys itp
Na pewno nie chodzi o Twoja figure, przeciez wie ze w sobei nosisz jego malenstwo wyczekiwane i kochane. Moze jest zmeczony praca?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Nie wiem kochana raczej nie o prace chodzi, od 1,5 roku pracuje w tym samym zakladzie na tych samych warunkach ba od roku pracuje w takim systemie ze po 3 tygodniach pracy ma tydzien wolnego wiec wiesz Mam nadzieje ze i moze ja cos sobie tez przez hormony wmawiam za duzo i koloryzuje ale no wkurza to ja tu inicjuje a ten nic !Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie
Co do Twojego faceta, to myślę, że on się bardziej boi o małą, dlatego nie jest taki chętny. Rozmawiałaś z nim o tym?
Musiałam edytować, bo już mi się w głowie od zmęczenia miesza i nie zauważyłam, że LiluyEvans też pisała o pracy hahahahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 21:10
-
Haha zle zrozumialam
Rozmawialam ale moj narzeczony nie lubi sie tlumaczyc zaraz twierdzi ze przesadzamKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs