'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Liluy Pamiętam jak dzień przed zrobieniem testu taaak mi się spać chciało, a narzeczony chciał jechać do kolegów wypić sobie, to go przekonywałam, żeby jednak sam jechał bo ja zmęczona jestem, że się spać położę a jak mnie na siłę wyciągnął to przez to niewyspanie byłam na niego taka wściekłaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
No Ci powiem na ogół jestem tak cierpliwa i spokojna, że lepiej jak anioł Ale wtedy te hormony zrobiły swoje, aż się sama dziwię, że ja taka wściekła potrafię byćKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:No Ci powiem na ogół jestem tak cierpliwa i spokojna, że lepiej jak anioł Ale wtedy te hormony zrobiły swoje, aż się sama dziwię, że ja taka wściekła potrafię być
Zeby jeszcze tak hormony podrafily mnie "odwrocic". Ja na codzien jestem nerwowa choleryczka, ktorej zdania nie mozna podwazac :ppanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kurde wystraszylam sie
Z ciekawosci chcialam zbadac szyjke i mimo ze robilam to delikatnie to poczulam ze mnie boli i teraz caly czas ja czuje
Boje sie ze to @ albo cos nie tak ze mna
Ktos tak mial?
aha i szyjka jest wysoko, srednio miekka i zamknieta na amen wiec to chyba dobrzePierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Liluy boli i ją czujesz bo ją naruszyłaś. Ja odkąd zrobiłam test ciążowy to nie sprawdzałam szyjki. Nie powinno się tego robić samemu już w ciąży bo można sobie zaszkodzić, a skoro u Ciebie jest podejrzenie bejbika to bym nie macała jej już więcej. Szyjka jak zamknięta to dobrze. Bardzo dobrze. Miękkością się póki co nie przejmuj. Ma jeszcze czas.
panazuzanna lubi tę wiadomość
-
Lili co do spania to mialam.tak od polowy cyklu ze zasypialam gdzies o 20 budzilam.sie o 3-4 w nocy szlam spac I od 7juz nie moglam I tak w kolko:) teraz mam tak ze jestem spiaca juz gdzies o 18 ale probuje sie przetrzymac minimum do 21 zeby nie budzic sie w nocygrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Hej dziewczynki, ja tradycyjnie od 8 na nogach Pozmywałam już, wstawiłam pranie, ogarnęłam trochę dom a zaraz muszę się wyszykować bo o 13 mój narzeczony powiedział, że gdzieś mnie zabiera
Wczoraj się śmiałam co takiego przeskrobał, że jakieś niespodzianki szykuje bo to zupełnie nie w jego stylu
Niestety ale do czwartku też nie będę miała dostępu do neta, więc relację napiszę z małym opóźnieniem no i Liluy Co tam u Ciebie wyszło też niestety dowiem się dopiero we czwartek, a normalnie czekam na Twój test jak na swój własnyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja standardowo dopiero w 100% się obudziłam. No i już nie mam siły. :p
Nie mogę wstać na nogi bo zaraz mam takie mdłości, ze nogi się pode mną uginają. Wczoraj wylądowałam nad ubikacja, męczyłam się jak nie wiem, ale nic nie poszło. Nie mogę nic jeść, bo do wszystkiego mam wstręt, na nic nie mam ochoty, każdy zapach mnie drażni. Powiem wam szczerze, że z dnia na dzień coraz bardziej czuje tą ciążę..
Planów żadnych nie mam.. jutro jedynie pojadę może do mamy, bo ma mieć 2 dni urlopu i chce z nią spędzie trochę czasu
w firmie powoli zaczyna się rozchodzić o mojej ciąży, poza tym mój K ma ochotę się wszystkim chwalić.. ale póki co mówi najbliższym kolegom.
Lily.. nie mogę się doczekać testu. Ale wierzę, że będzie + bo te wszystkie objawy ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:01
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Liluy wiem wiem że to już jutro ale ja jutro nie będę miała jak wejść na forum dlatego zobaczę co tam u Ciebie i ogólnie u was dopiero w czwartekKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Liluy nie tak sie umawialysmy ! Specjalnie kradne narzeczonemu telefon zeby sie do was jakos dostac a Ty takie cos?
A moze kochana jest jeszcze troszeczke za wczesnie na test? Skoro masz takie nieregularne cykle. Powtorz sobie test za 2-3 dni jesli nie pojawi sie @ do tej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 08:38
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs