'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Zleci Ci kochana, pocieszę Cię tym, że ja jutro 34 tydzień zaczynam i jak znam życie to będę miała jeszcze wywoływany poród po terminie a Ty będąc w 34 będziesz miała 2-4 tygodnie do spotkania z maluchami
I wiesz już teraz na pewno, że nie musisz czekać całych 40 tygodni
Ja to się łudziłam nawet ostatnio, że dziecko może się przekręci na którejś wizycie albo coś i że będzie potrzebna cesarka nie dlatego, że boję się rodzić sn bo w sumie tak wolę ale dlatego, że mała szybciej by ze mną była bo w 38 tygodniu no i znałabym dokładną datę poroduKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Sallvie dzieciaczki lubią sobie czasem jeszcze fiknąć tuż przed terminem
Znam przypadek gdzie dziewczynie się dziecko obróciło miednicowo jak już w szpitalu leżała i czekała na wywołanie
No to fakt. Nie muszę czekać tych 40tyg. Ostatnio rozmawiałam z doktorem i powiedział, że skierowanie, a raczej takie pozwolenie na cc wydaje gdzieś koło 25 tyg więc jeszcze trochę, ale zapisać się do szpitala pójdę jakoś niedługo, a chciałabym już znać datę porodu i móc się powoli przygotowywać.
U mnie albo coś szwankuje ostatnio, albo może jestem przewrażliwiona, ale najpierw miałam te kłucia w okolicach szyjki, a dziś doszło takie jakby rozpieranie w środku. Póki co siedzę grzecznie na tyłku i jak nie minie do jutra to będę dzwonić do lekarza. -
Hej dziewczyny, mnie dzisiaj podbrzusze boli okropnie... Jestem w 7 dniu po owulacji, więc trochę dziwne to dla mnie.. za oknem już prawie wiosna, gdyby nie wiatr, byłoby ciepło.
Miłego dnia. -
Mnie dzisiaj wredna @ dopada, idealnie na czas, co do godziny wrecz mozna powiedziec. Od rana mialam przeczucie no i sie sprawdzilo, chcąc nie chcac. Jak narazie tylko plamie ale jutro pewnie sie rozkreci, a przy kazdym gwaltowniejszym ruchu czuje jakby mi tak od srodka w niezidentyfikowanym miejscu wbijano szpileczke. Teraz pozostaje poczekac pare dni, bo chce sie bardziej przyjezec mojemu cyklowi.
Do tego dzisiaj juz padam, zajecia od samego rana do teraz, glodna, zla i w ogóle bez sil. Chce tylko wrócic do domu, zasnac i przeczekac zly humor, okres i odzyskac sily.
Mania, pewnie ze idz do gina zeby sie uspokoic.Nie ma co sie stresowac niepotrzebnie z niepewnosci.
Van, zycze zeby sie udalo, trzymam kciuki
Milego wieczoru dziewczyny! -
pinktea kurcze marzę o tym by po porodzie cykle mi się wreszcie unormowały i okres przychodził co do dnia
Maniaaaa jeśli Cię coś niepokoi to dzwoń od razu Ja uważałam cały czas że lepiej jest panikować o byle ukłucie niż jakby później miało by być coś nie tak
Van trzymam kciuki żeby się udało :*
Moje maleństwo się powoli wyciszać zaczyna ma tylko kilka godzin w ciągu dnia kiedy się porozciąga coś tam ale za to jak się rozciąga to widać ile już siły ma
Boże już tak niewiele mi zostałoKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
pinktea przykro mi z powodu @. Chciałabym, żebyście wszystkie mogły cieszyć się ciążą i macierzyństwem.
Van trzymam kciuki za pozytyw w dniu @.
Sallvie malutka ma coraz mniej miejsca. Już nie będzie taka ruchliwa.
-
Dzień dobry dziewczynki
Witamy się w 34 tygodniu. Jeszcze tylko +/- 6 tygodni i mała będzie na świecie
Dzisiaj od 7 odkąd tylko wstałam to sobie urządza dyskotekę w brzuchu, nie wiem co tak świętuje, to, że zaczął się 34 tydzień czy po prostu po swoim chrzestnym lubi w weekend imprezować
Także Maniaaaa Powiem Ci, że ja już jej nie ogarniam, jak jednego dnia prawie w ogóle nie kopie tak na drugi dzień wariuje niesamowicie
Dzisiaj nawet kilka kopniaków mnie zabolało
Ja zaraz zabieram się za sprzątanie i robienie sałatki jarzynowej
A co tam u was słychać ?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
U mnie póki co dzień bez żadnych planów. Nie najlepiej ostatnio się czuję. Nie tylko fizycznie, ale wole o tym nie mówić/pisać. Mały położył się właśnie spać, a ja mam dziś jakiś gorszy dzień i cały czas spędzam dziś w łóżku..
A co z resztą?
Diana, chcebardzobycmama, Van, pinktea to u Was?
Z instagrama wiem, że Lily wypoczywa w Maroco. Mam nadzieję, że odezwie się jak wróci z wakacji. -
Hej, u mnie ok, za oknem nadal wiosna, co bardzo mnie cieszy .
Coraz bliżej dzień @ ale jakoś się nie denerwuje, chyba wyluzowałam jeszcze bardziej. Dzisiaj już nie boli mnie w podbrzuszu, tylko chwilami czuję delikatne kłucie, zazwyczaj jak wstaję.. Muszę zaraz na jakieś zakupy się wybrać Miłego dnia -
No hej dziewczyny U mnie tak jak myslalam, potop i morze czerwone w jednym. Wolny mam dzien, od rana posprzatalam mieszkanie, zrobilam sobie taki troche dzien relaksu, peeling, maseczki, a co nalezy mi sie ;p mocno sie skupiam na realizowaniu projektów na studia i to troche wypompowuje ze mnie energie - nie mam ochoty nawet na przytulanki, co w moim wykonaniu jest prawie nierealne ;p przez to ostsntio troche nie potrafie odpoczywac I mam wyrzuty sumienia gdy nic nie robie. Najgorzej ze nie moge dojsc do ladu ze swoja dieta, zywieniem. Licze na to ze celulit który mi sie z powietrza wzial tej zimy jest skutkiem hormonow i zniknie gdy teraz odstawilam anty.
Mania, to cos powaznego u ciebie? Wspieram i wysylam dobra energie, odpoczywaj;)
Van, to super ze wyluzowalas,nie ma sie co spinac, mamy duzo czasu na wszystko.
Chcebycmama, wszystkie chyba mamy jakies slabe humorki dzisiaj. Moze cisnenie
Milego dnia wszystkim :* -
Hej hej. U mnie wszystko w porządku, dziękuję, że pytasz Mania. Pogoda piękna, właśnie wróciłam do domu z miasta rano czułam się trochę gorzej, ale po wyjściu na dwór zrobiło mi się zdecydowanie lepiej.
Van masz rację, nie ma sensu się stresować, na szczęście jesteśmy młode, piękne i czas przed nami
Cieszę się że już weekend.. i z powodu tego, że się nie nudzę oraz, że wraz z końcem tygodnia wkraczamy z maleństwem w kolejny tydzień ❤
Powoli przestaje się martwić i bać o to, że coś się stanie i znów będę cierpieć, z dnia na dzień jestem coraz spokojniejsza
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Nie wiem co myśleć, nadal czuję kłucie w podbrzuszu i na papierze toaletowym jakąś godzinę temu zauważyłam plamkę krwi.. Chyba @ chce mi zrobić niespodziankę...i wpaść z utęsknieniem wcześniej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 20:46
-
Van a może to implantacja była?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Powiem Ci van że z organizmem kobiety nigdy nic nie wiadomo ja np żadnego plemienia implantacyjnego nie miałamKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Jak na razie masz bardzo ładny wykres trzymam kciuki kochana :*Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs