A męska płodność i problemy ?
-
WIADOMOŚĆ
-
brdzo czesto jets tak ze tempka spada na łeb na szyje i po 2-3 dniach jest skok..i wteyd mozna powiedziec ze owu byla ..choc to tez niejest wskaznik
Jak to mi keidys powiedzial jeden madry ginekolog..jedynym potwierdzeniem ze owulacja byla jest ciaza ..kittykate, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Hehe mi też tak kiedyś gina powiedziała
mądre słowa... choć wiesz w naszym przypadku lepiej wiedzieć że występuje
niż błądzić po omacku ale poki co będę polegać na programie,
zbadamy na razie mojego S. i wtedy na całość staranka bez stresu jesli
bedzie w porządku wszystko to musi się w koncu udać, a jeśli coś wyjdzie nie tak lepiej wiedzieć wczesniej i podjąć odpowiednie kroki...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Na chwilę obecną cieszę się że mój S wczoraj się spisał w koncu tak jak powinien, i bez najmniejszego problemu...
Bo to oznacza że biedak tak się przejął swoją rolą a ja mu tego wcale nie ułatwiłam... stąd te wszystkie problemy...
A wczoraj było super, tak jak zawsze. póki co bedziemy serduszkować
a co
arizona 87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo super Kitty cieszę sie bardzo. Ja maialam ciezka impreze w sobote i pol niedzieli umieralam. A permen brał facet mojej kolezanki po 3 mies.zaszła permen poprawia proces spermatogenezy. Zreszta tak to juz jest ze kazdy ma swoje doswiadczenia i przeswiadczenia, niewazne jak ale wazne aby droga do celu sie spelnila. Pozdrawiam
kittykate lubi tę wiadomość
-
ooooo to mnie zaskoczyłaś arizona...więc przynajmniej na coś się ten permen przydał! jak na razie łyka kwas, magnez + b6 i teraz zacznie maca. Własnie czekam na przesyłkę, ma być jutro.
Badanie przekładam na za tydzien ponieważ cały czas serduszkujemy z uwagi na moja owulke, która mam nadz dziś lub jutro nadejdzie:)
A Pani w rejestracji powiedziała że musi byc min 3 dni abstynencji seksualnej... co u nas w tym tyg jeszcze jest niemozliwe...
Trzymajcie kciuki w tym cyklu jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa!arizona 87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Najlepiej jest 3 dni max 5 bo tydzien to juz nie ktorzy mowia ze troche za duzo
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też zaczynam mobilizować siły by wieczorkiem wykorzystać niecnie męża
dziś jest prima aprilis, więc nie dajcie się nabrać, a może już któraś została wkręcona? -